TERVETULOA FC POHU T00 HAASTE- JA HARRASTETURNAUKSEEN! LA-SU 18.-19.05.2013 PITÄJÄNMÄEN TEKONURMI Pelitapa: Haaste 9v9, harraste 7v7, puolikas kenttä,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
Advertisements

Naperopesissäännöt 5 § 7 §
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
VAASAN SPORT -98 KEVÄTTURNAUS LOHKOJAKO Lohko A Lohko B ( Kenttä 1 )( Kenttä 2 ) KalPa PhiladelphiaKalPa Nashville S-Kiekko sininenS-Kiekko.
TOIMITSIJAKOULUTUS Tiina Pelander.
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
Tikkurilan Palloseura
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
KILPAILUT 2014.
Harrastekiekon starttipalaveri III-V divisioonat Suomen Jääkiekkoliitto1.
Jouluturnaus Rauman Lukko E-03-junioreilla on ilo kutsua Teidät Pyörä-Nurmi jouluturnaukseen Raumalle Turnauksessa pelataan sekä AAA-
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. lohko 4 ja III-div. Savo-Karjala Sport & Spa Vesileppis, Leppävirta
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
ELENIA CUP Piispala & JJK05. KENTTÄ 1KENTTÄ 2KENTTÄ 3KENTTÄ 4 PERJANTAIKILPAHAASTAJA (yhd. 2-3) JJK - SJKJJK puna - SJKJJK sini -
1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Toimihenkilöt 4. Harjoitusvuorot ja olosuhteet 5. Käytäntöjä 6. Varusteet 7. Budjetti ja.
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
Patria Cup Jyväskylä. Yleis- ja maksuohjeet joukkueille - Pelaajaluettelot tulee toimittaa kilpailutoimistoon viimeistään 30 min ennen.
Joukkueenjohtajat. Kaudesta 2012 Aluesarjajoukkueita 121 ja maakuntasarjassa 18 Lisenssoituja pelaajia 2454 Tuomareita 703.
E-Kinkunsulatusturnaus Raksila 2, Oulu.
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus World Archery - säännöt Kulloinkin noudatettavat kilpailusäännöt koostuvat säännöistä ja ohjesäännöistä. –
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
RaKen ja JoKin T99-02 joukkue järjestää aikuisharrasteturnauksen LA klo , Tervetuloa! Pelitapa ja aika (Järjestävä joukkue pidättää.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
PORVOO.  Syyslämäriturnaus järjestetään kuudelle A-tasoiselle joukkueelle  Turnauksen alkusarja pelataan kahdessa 3:n joukkueen alkulohkossa.
LOHKO A KalPa Philadelphia Sport Anaheim S-Kiekko sin Ässät pun Tappara Virkiä
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
MEIDÄN PESIS. Ajankohtia Miesten ja naisten Superpesis alkavat ke 9.5. Miesten runkosarja päättyy su 5.8. ja pudotuspelit alkavat ti 7.8. Naisten runkosarja.
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Keski-Suomen piirisarjaturnaus Vaajakosken palloiluhallilla Happee Pojat -02 joukkue toivottaa kaikki ilmoittautunet tervetulleiksi vuoden 2014.
Thorsvik Hereford Cup ALKUSANAT Haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi Salamat 07:n järjestämään Thorsvik Hereford Cup 2015 turnaukseen.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
FC POHU NAISET HARRASTETURNAUS LA PITÄJÄNMÄEN TN
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
P07 WARASTO-Turnaus Hippo-areena KHT, Halikko Lauantaina
SUUPOHJATURNEE Harrastesarjatason lentopalloa Kauhajoella Yhteiskoulun vanhasali.
Syysturnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarja alla olevien otteluohjelmien mukaisesti Kilpasarjassa pelaavat: Ylämyllyn Yllätys, MP Sininen, LAUTP kilpajoukkue,
INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE
A/B Lohkojärjestelmä Suomessa käytettään A/B lohkojärjestelmää suurimmassa osassa painikilpailuja, mukaan lukien kaikkien ikäryhmien SM-kilpailut sekä.
SaTu tehtävät Juniori Hermes.
Vanhempainkokous.
PELIN IDEA.
LPS T04-06 Haaste VANHEMPAINILTA
Eteläisen-alueen Aluemestaruus Turnaus HIK ja HIKU
Toimitsijat Joukkueiden vastaanottotiski, 2 krs. portaiden yläpäässä
Harkkapeliturnaus Halikossa lauantaina INFO!
Salibandy Niko Malm.
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
TURNAUSINFO ±40 v turnaukseen la
NappuLaLiiga la TYTÖT -09 X TYTÖT-09 Y SALAMAT X
Nimenhuuto Treenit: Ottelut:
Jalkapallo.
Sarjapalaveri Leikkimaailma 8-11 vuotiaat
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus 2018.
HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS-INFO [versio 0.1]
Päijänne-juoksu Padasjoella klo 12
FC Viikingit P-09 järjestää perinteisen syysturnauksen
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
PUKUKOPIT PATAJUNNUT / F2 (2006) Pukukoppi
NappuLaLiiga la KONA X KONA Y SAPO X
Esityksen transkriptio:

TERVETULOA FC POHU T00 HAASTE- JA HARRASTETURNAUKSEEN! LA-SU PITÄJÄNMÄEN TEKONURMI Pelitapa: Haaste 9v9, harraste 7v7, puolikas kenttä, normaali paitsio, 2m x 5m maalit, pallo 4, peliaika 2x20min Molempiin sarjoihin otetaan mukaan kahdeksan nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Sarjoissa pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Lohkojen 1. ja 2. pelaavat sijoituspelit sijoista 1-4 ja lohkojen 3. ja 4. pelaavat sijoituspelit sijoista 5-8. Kaikille joukkueille tulee viisi ottelua. Osallistumismaksu on maksettava mennessä turnausjärjestäjän tilille. Laita viestiksi osallistuvan joukkueen nimi ja sarja. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun osallistumismaksu on maksettu. Tilinumero: FC POHU T IBAN- tilinumero: FI Osallistumismaksu 150€/ joukkue. Huom! Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen. Ilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään mennessä osoitteeseen: tiedustelut myös Salla Lintunen

FC POHU T00 HAASTE- JA HARRASTETURNAUS PITÄJÄNMÄEN TEKONURMI Turnausinfo Turnauspaikka Turkismiehentie Helsinki Pysäköinti Alueen välittömässä läheisyydessä rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Pukukopit Alueella kaksi isoa yhteistä pukukoppia kaikille joukkueille. Ensiapu Lähin avoinna oleva lääkäriasema on Munkkivuoren ostoskeskuksessa lääkäriasema Dextra, jossa myös urheiluklinikka. Joukkueilla on hyvä olla mukana välittömään hoitoon tarvittavia ensiapuvälineitä. Paikalla on myös EA piste. Buffet ja arpajaiset Sämpylöitä, grillimakkaraa, kahvia ja virvokkeita ostettavissa. Arpajaiset! Tulospalvelu Alueella ilmoitustauluinfo, johon ottelutulokset päivitetään. Palkinnot Kulta-, hopea- ja pronssimitalit jaetaan sijoittuneille joukkueille. Mitaleita 16 kpl/ joukkue. Jokaiselle joukkueelle tsempparipalkinnot. Yhteyshenkilö turnauspaikalla Salla Lintunen Puh

Säännöt SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SPL:n hyväksymiä pelisääntöjä alla mainituin poikkeuksin. Joukkueen koko: Pelaajien määrää joukkueessa ei ole rajoitettu. Mitaleita 16 kpl/joukkue. Pelitapa: Haaste 9v9 ja harraste 7v7. Puolikas kenttä. Edestakaiset lentävät vaihdot – HUOM! Ensin pelaaja pois kentältä ennen kuin uusi pelaaja menee kentälle. Paitsio: Molemmissa sarjoissa on voimassa normaali paitsiosääntö (puolikenttä). Peliaika: 2x20 minuuttia. Sijoitusten laskenta: Alkulohkon järjestyksen sijoituspeleihin ratkaisee: pisteet, keskinäinen ottelu/ keskinäiset ottelut, maaliero, tehdyt maalit ja arpa. Jos peli päättyy tasan varsinaisella peliajalla välierä- ja jatko-otteluissa, mennään suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Rangaistuspotkukilpailut suoritetaan kolmella pelin lopussa kentällä olleella pelaajalla, jonka jälkeen pelaaja kerrallaan (eri pelaajat) ratkaisuun. Vastalauseet ja jury: Vastalauseesta on ilmoitettava heti ottelun päätyttyä erotuomarille ja vastalause on toimitettava kirjallisena turnaustoimistoon viimeistään 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Vastalausetta jätettäessä on maksettava 80 euron käsittelymaksu, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Turnauksen jury käsittelee vastalauseet. Juryn päätöksistä ei voi valittaa. Juryn muodostavat yksi järjestäjien edustaja, yksi osallistujien edustaja ja yksi erotuomarien edustaja. Erotuomarin ottelussa tekemät peliä koskevat ratkaisut ovat lopullisia. Pelioikeus ja yli-ikäiset pelaajat Turnauksessa on pelioikeus jälkeen syntyneillä tytöillä. Turnauksessa joukkueet voivat käyttää niitä yli- ikäisiä pelaajia, joilla on oman piirin myöntämä yli-ikäisyyslupa. Yli-ikäiset pelaajat on merkittävä pelaajaluetteloon. HUOM! Yli-ikäisiä pelaajia voi olla kentällä vain 2 kpl samaan aikaan. Pelaajaluettelo tulee toimittaa järjestäjille ennen ensimmäisen ottelun alkua. Kaikilla pelaajilla tulee olla voimassaoleva pelipassi ja vakuutus. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Tervetuloa mukaan! Turnausvastaava Salla Lintunen