Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kysely vertaistuen kehittämisen tarpeista. 1. Millainen rooli vertaistoiminnalla ja vertaistuella on yhdistyksenne missiossa ja visiossa?
Advertisements

Tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit.
Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Kite – Kites – Leija ? Kites - Language Cluster Finland Kites-toimialalla tarkoitetaan tietotekniikan, kielen ja kulttuurin sekä.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Yhdistyksen toiminnan kehittäminen
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
, Joonatan Haukilehto / Riku Lehtonen
ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan järjestöpäivät , Kitee PALAUTTEEN PURKU Hanna Kääriäinen 2013.
KESKI-SUOMEN MATKAILUN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT Keski-Suomen matkailuparlamentti VELI-PEKKA PÄIVÄNEN.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Markus Söderlund Kanuuna-seminaari, Tampere Miksi ja miten nuorisojärjestöjen työtä kannattaa arvioida? #nuorisojärjestöt #laatu #arviointi #palaute.
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja
Avointa-hanke ja Prime Solutions Oy PlugIT-loppuseminaari
EVU:n 40-v. historiakirja Alustava suunnitelma Kari Kallio
Oululaisen Pelitoimialan Järjestäytyminen. Oululainen Pelitoimiala •Ouluun on vuosina perustettu kymmenkunta uutta pelitoimialan yritystä •Tällä.
Ohjelmistokehittäminen. Luku 1 – Mitä on ohjelmistokehittäminen?
TTL Sosiaalisessa mediassa
NEUVOTTELUORGANISAATIOT. Neuvotteluorganisaatiot KT Kuntatyönantajat on kunta-alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö.
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Pirjo Rauhala, Virtuaaliyliopistoseminaari TaY 1 Tampereen yliopiston virtuaaliyliopisto, mitä se on? Virtuaaliyliopistoseminaari TaY.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta
Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Globaali on-line markkinointi ja sen tulevaisuus High Tech Center, Helsinki
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie Seminaari Presseille ja voudeille Yhteinen ilme viestintään 23/03/2012 Chargée de.
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
MTK:n valtuuskunnan syyskokous Maaseutuyrittäjyyslinja.
VTR/ts HP 2014 HallituspartneritYdinviesti
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Strategiset tavoitteet Käytämme monipuolisesti ammattiyhdistystoiminnan keinoja jäsenten asioiden ajamiseen. Vaikutamme luottamusmiesjärjestelmän toimivuuden.
KEP yleiskatsaus Seuraavat diat ovat KEP-työpajasta.
Vaski-kirjastot Asiakkaille Yhteinen kortti Yhteiskäyttöiset kokoelmat Aineiston kuljetukset kirjastojen välillä: 3 x viikossa Varattu aineisto tulee asiakkaille.
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Euroopan muuttoliikeverkoston kansallinen seminaari
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Tietojärjestelmäprojektin onnistuminen
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Hae mukaan JC-kiltaan! Seuraavat paikat haussa :  Kansainvälistymisvaliokunta  Palveluvaliokunta  Teollisuusvaliokunta  Laita hakemuksesi.
Tutustumme Kokoomukseen
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
OAJ:n koulutus - suunniteltua ja toteutunutta
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Omassa liitossa juhlavuosi:
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
Aluetreffit
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007

Mikä TTL on? Puolueeton, valtakunnallinen, ICT-alan asiantuntija, jäsenyhdistystensä kattojärjestö Jäseninä alan ammattilaista sekä 600 tietotekniikkaa tuottavaa tai käyttävää yritystä ja yhteisöä Tavoitteena Jäsenistön ammatillisen osaamisen ja alan arvostuksen kehittäminen

TTL avainluvut  Noin henkilöjäsentä  Yli 600 yritys- ja yhteisöjäsentä  Paikallistoimintaa 17 paikkakunnalla  Teemayhdistyksiä 6 kpl  Opiskelijayhdistyksiä 3 kpl  Osaamisyhteisöjä useampia

Tietotekniikan liitto Toiminnan rakenne Tietotekniikan liitto Henkilöt Yritykset, Yhteisöt Jäsenet Paikallisyhdistykset Teemayhdistykset Osaamisyhteisöt, Kerhot

Missio  TTL on ICT-alan johtava, puolueeton järjestö Suomessa. (Liitto toimii sekä henkilö- ja yhteisöjäsentensä yhteenliittymänä että jäsenyhdistystensä kattojärjestönä.)  Liiton tehtävänä on jäsentensä ammatillisen osaamisen ja arvostuksen nostaminen. (sekä yhteistyön ja yhteenkuuluvuuden lisääminen)  Liitto pyrkii tutkimustyöllään ja kannanotoillaan vaikuttamaan ICT-alan (ja ICT-ammattilaisten kannalta merkittäviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin.)

Liiton toiminnan painopistealueet 2007  Parantaa liittoyhteisön piirissä toimivien osaamisyhteisöjen toimintaedellytyksiä (ja perustaa osaamisyhteisöjä uusille aihealueille)  Kehittää yhteisiä tapaamisia ja verkostoitumista  Kehittää verkkopohjaisia, yhteisöllisyyttä tukevia sähköisiä palveluja (ja luoda puitteita ja palveluja, jotka tukevat jäsenten omaehtoista ammatillisen osaamisen kehittämistä)

Muuta  Liitto julkaisee Tietotekniikan Vuosikirja 2007 toukokuussa (sekä painettuna että portaalina).  Liitto osallistuu IT2000 sopimusehtojen päivittämiseen.  Liiton piirissä toimiva etiikan työryhmä valmistelee kirjaa (aiheena tulevaisuuden tietotekniikan uudet eettiset haasteet)

Jäsenyrityksiimme kuuluvat sekä IT-toimittajia että IT-hyödyntäjiä KauppaVakuutus/ Pankki TeollisuusPalveluIT/TelecomJulkinen HK RuokataloNordeaUPMFortumIBMPRH HartwallSampoMyllykoskiTallink SiljaElisaHelsingin Yliopisto SinebrychoffKPMGMetsä BotniaAlkoCanonEK FazerSamlinkKemiraVeikkausHPFinanssialan keskus OrionDeloitteStora-EnsoOnninenFujitsu ServicesMerenkulkulaitos KeskoFenniaYITMTVOracle FinlandMetsähallitus StockmannErnst & YoungKCIYLENokiaUlkoasiainministeriö ValioLuottokuntaMetsoSanomaSAPOikeusministeriö VV-AutoIlmarinenOutokumpuRAYSysopen DigiaSuojelupoliisi TamroTapiolaValmetFinnairWM-dataPuolustusvoimat HuhtamäkiVeritasWärtsiläViking LineSiemensSisäasiainministeriö

TTL:n tarjoamat jäsenedut yhteisöille  Verkostoituminen ja osallistuminen liiton ja yhdistysten järjestämiin tilaisuuksiin  Esittäytyminen sekä omien uutisten esittäminen liiton www- sivuilla  Osallistuminen yhteisöjäsentapahtumiin  Lakineuvontapalvelut  Lehtietuja: IT-viikko sekä kolme seuraavista lehdistä: Tietokone, Prosessori, Tiede, Turvallisuus ja Pelit Oman jäsenyhdistyksensä jäsenlehti  Alennuksia liiton yhteistyöpartnereiden tuotteista ja tapahtumista

Mikset hyödynnä TTL:n tarjoamia yhteistyömahdollisuuksia oman toimintasi kehittämisessä?  Verkostoituminen  Laaja jäsenkunta  Yhteisiä tilaisuuksia, seminaarit  Kaikenlainen yhteismarkkinointi  Uusien ideoiden lanseeraaminen  Erilaisia projekteja Haluatko todella pysyä/jäädä tämän yhteisön ulkopuolelle?