Harrasteliikuntajaoksen toimintasuunnitelma 2015 Lahden Ahkeran harrasteliikuntajaos kehittää, tuottaa, toteuttaa sekä tarjoaa arvostettuja ja laadukkaita.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Koti On Paras SLU –alueiden perheliikuntahanke KOTIPA.
Innostaa, uudistaa ja yhdistää. Annetaan jokaisella lapselle mahdollisuus…
MAKO TOIMEENPANOSUUNNITELMATYÖ JA TOIMINTAMALLI Tiina Harjunpää.
Juoksu vahvassa myötätuulessa!
Tikkurilan Palloseura
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Kokeiltavat ubiikit palvelut Alpakka-hanke Maunulassa 2008 tutkija Sirkku Wallin Teknillinen korkeakoulu TKK projektipäällikkö Anna Kanervo Helka ry. Maunulan.
Vaasan Ammattikorkeakoulu
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
Urheilusukelluskerho Murena Ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2012.
Tavoitteet Aamu- ja iltapäivätoiminnalla on oma erityisluonteensa, jossa painottuu laadukas vapaa-ajan toiminta → olympiakasvatusmateriaalista poimittiin.
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Mihin strategiaa tarvitaan?
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Päijät-Hämeen kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka tukee kyliä ja rakentaa yhteistyötä.
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
Seuratoiminnan kehittäminen
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Liikuntapalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteetMittaritAikatauluVastuu- henkilö 1. KKI Saada vähän liikuntaa harrastavat aktivoitua liikunnan pariin.
TRIO JUNIORIT TÄNÄÄN Toiminnan tavoite Toiminnan tavoitteena on edistää juniorikaukalopalloa sekä koulukaukalopalloa. Seuran toiminnassa tulee korostua.
Lähtötilanne LC Vähäkyrön klubi aloite Heinolan vuosikokoukselle 2013 – Vk hyväksyi.
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
TutKIVA oppiminen verkossa  suunnitellaan ja toteutetaan opetusteknologiaa hyödyntäviä opintoja, joissa sovelletaan tutkivan oppimisen pedagogisia periaatteita.
Avainopistojen Lake-hanke ”Avainhanke”.
Lahden Ahkera yleisurheilujaosto
Lahden Ahkera ry Lahden Ahkera yleishallinto Toimintasuunnitelma 2015 Toimintavuosi Lahden Ahkeran 108. toimintavuosi.
Lahden Ahkera yleishallinto toimintakertomus
OULU OHJAAJAKOULUTTAJA- TYÖRYHMÄ. 1.1 OHJAAJAKOULUTUKSET Koulutuksia järjestetään tänä vuonna seuraavasti: - moduuli 1:een (Ohjauksen perusteet)
LAHDEN AHKERA RY, PAINIJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015.
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
TutKoKe-toimintasuunnitelma Syksy 2014 Tutkoke-ryhmä järjestää yhteistyössä Joensuun normaalikoulun kanssa TutKoKe-symposiumin ja edeltävän.
Jukka Läärä puheenjohtaja
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
OSAAMISINTENSIIVISEN YRITTÄJYYDEN EDISTÄMINEN JA UUDEN LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN = OiLi
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Strategia Hannu Ylinenpää Arctic Golf Finland ry.
Nuorisopalveluiden tavoitetila
Suomen Jääkiekkoliitto / Kymi-Saimaan alue1 Seuratoiminta- ja koulutusvaliokunnan toimintasuunnitelma Kymi-Saimaa.
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
TEKNOPLUS-TOIMINTAMALLI. 1) PK-yritysten kehittämiseen tarkoitettu koulutusmalli.
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
TAMPEREEN ENORSSI-SEMINAARI OHJAAJAKOULUTTAJAT
Nimi Työ Osasto VLK-toiminta Rannikkoprikaatissa
1. Kasva urheilijaksi Oulussa URHEILIJAN / LIIKKUJAN POLKU.
Samapalkkaisuusohjelman toiminta- ajatus ja tavoitteet sekä johtoryhmän tehtävät  Tasa-arvoinen palkkaus on oikeudenmukaisen, laadukkaan ja tuottavan.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
PRIIMA-seuran aikuisliikkujien palautekysely 2016 – koonti
Soveltaen taitavaksi.
19 Yritys tavoittelee voittoa s
JOPO – toiminnan kehittämisen yhteishanke Rauma
Uuden palloiluhallin hinnasto
Perusliikuntataitokoulu ja lajikokeilu
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
VMTK:n varapuheenjohtaja panssarijääkäri Miikka Puoskari
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
Tapahtuman järjestämisen työpaja Combo -hanke MORO!
Nokian kaupungin liikuntapalvelut
Miten Turussa edistetään hvvinvointia ja ehkäistään syrjäytymistä?
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
Päijänne-juoksu Padasjoella klo 12
Tule mukaan päätöksenteon koulutukseen
Tusla ry & Laskettelurinteet
Esityksen transkriptio:

Harrasteliikuntajaoksen toimintasuunnitelma 2015 Lahden Ahkeran harrasteliikuntajaos kehittää, tuottaa, toteuttaa sekä tarjoaa arvostettuja ja laadukkaita liikunnallisia palveluita ja tapahtumia sekä edistää alueellista hyvinvointia. Toimintatapamme vahvuudet ovat korkean laadun, käyttäjälähtöisyyden sekä iloisen tekemisen mahdollistaminen toiminnassamme. Vuonna 2015 järjestetään harrasteliikunnan lasten- ja aikuisten liikuntaryhmiä, lasten kesäleiritoimintaa sekä massaliikuntatapahtumia (UusiLahti-juoksu sekä Kunnon Nainen). Lisäksi järjestämme yksittäisiä yritysten virkistyspäiviä sekä lasten liikuntasyntymäpäiviä. Vuoden 2015 tavoitteena on lisätä liikuntaryhmien kävijämääriä sekä kasvattaa kaikkien ryhmien tuottoa. Ehkä haastavin mutta myös tärkein tavoite olisi saada mukaan uusia yrityksiä joko omilla liikuntavuoroillaan tai sitten Hyvä kunto, hyvä mieli –ryhmien tapaisilla projekteilla. Tarkoituksena on myös massaliikuntatapahtumien osallistujamäärien kasvattaminen sekä leiritoiminnan suosion jatkuvuuden varmistaminen. Lahden Ahkera ry

Konkreettisia toimintamalleja tavoitteisiin pääsyn kannalta: Markkinoinnin parantaminen ja kehittäminen  Seuralehteen ilmoitusta, internetsivut ajan tasalla, omissa ja myös muissa liikuntatapahtumissa markkinointi Uusien yritysten mukaan saaminen toimintaan (oma liikuntaryhmä tai hyvä kunto, hyvä mieli –projektit) Hintojen korotus sekä osallistumismaksuissa että vuokrissa Varmistetaan että salin välineet ovat ajanmukaisia Ammattitaitoiset ohjaajat  liikunta-alan koulutus, työkokemus ja mahdollisuus palkita hyvästä työstä paremmalla palkalla Korvataan vähän kannattavat ryhmäliikuntatunnit suosituilla Tehdään Ahkerasalista miellyttävä, innostava ja kiinnostava paikka kohottaa kuntoa tai viettää juhlia Lahden Ahkera ry

Tapahtumatoiminta 2015 Massatapahtumat 2015: Kunnon Nainen to Uusi Lahti –juoksu su Massatapahtumat ovat osa Lahden Ahkeran varainhankintaa. Uusi Lahti -juoksu on ilmaisjakelu lehti Uusi Lahden sponsoroima juoksutapahtuma, jossa matkoina on maraton (42,2 km), puolimaraton (21,1 km), reilu kymppi (10,55 km) ja reilu kutonen (6,3 km). Tapahtuma on tarkoitettu juoksijoille ja kävelijöille. Vuonna 2014 osallistujia Uusi Lahti –juoksussa oli 721. Osallistujamäärä tippui edellisvuodesta. Kunnon Nainen –liikuntatapahtuma on naisten liikuntatapahtuma, jossa matkoina on 6 km ja 10 km. Matkat voi edetä juosten, kävellen tai sauvakävellen. Vuonna 2014 järjestettiin tapahtumassa uutena toimintana myös käsiajanotto kaikille halukkaille. Osallistujia tapahtumassa oli noin 600. Osallistujamäärät ovat Kunnon Nainen –tapahtumassa olleet viimevuodet laskussa. Massatapahtumien (Uusi Lahti -juoksu ja Kunnon Nainen) ja kuntoliikuntatuotteiden koordinointia kaudelle 2015 jatkaa Elisa Hakamäki. Kunnon Nainen – ja Kevät kymppi –tapahtumista päävastuun ottaa Teija Takala. Lahden Ahkera ry

Tapahtumatoiminta Tavoitteet 2015 vuoden tavoitteena Uusi Lahti –juoksussa on kokeilla tapahtuman toimivuutta syyskuussa. Saataisiinko sitä kautta tapahtumaan lisää osallistujia? Uusi Lahti –juoksun yhteyteen on myös myönnetty järjestettäväksi SM-maraton vuonna Kunnon Nainen –tapahtumaa uudistetaan tulevalle kaudelle siten, että tapahtuma siirtyy arki-ilalle ja tapahtuman yhteydessä järjestetään ”Kevät kymppi” yleinen juoksutapahtuma ajanotolla. Oheismateriaalista ja ohjelmasta pyritään karsimaan kuluja. Osallistujamäärien kasvattaminen Tapahtumien kannattavuuden lisääminen

Maraton- ja juoksukoulut 2. Maraton ja Juoksukoulut Yleisiä Maratonkouluja järjestetään kaudella 2014–2015 yksi. Maratonkoulu aloittaa toimintansa lokakuussa ja päättyy toukokuussa. Maratonkoulu sisältää 22 tapaamiskertaa, juoksutestit, yhteislenkkejä, henkilökohtaisen harjoitusohjelman, tapaamiskerran valmentajan kanssa ja Uusi Lahti –juoksun osallistumisen. Juoksuklubeja järjestetään kaudella 2014–2015 yksi. Juoksuklubi sisältää yhteensä 28 tapaamista, johon sisältyy ohjattuja harjoituksia, juoksutestit, asiantuntijoiden vetämiä teema-iltoja ja halukkaille lisäkorvausta vastaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Yleisiä Juoksukouluja on tavoitteena järjestää kaudella 2014–2015 kaksi, syksyllä ja keväällä. Tapaamiskertoja Juoksukoulussa on yhteensä neljä. Lisäksi kauden aikana pyritään järjestämään Juoksu – ja maratonkouluja erilaisille ryhmille kysynnän mukaan. Juoksukoulu –ohjaajapalvelut jatkavat toimintaansa. Ohjaajana Maratonkoulussa ja Juoksuklubissa toimii Riku Marttinen sekä Juoksukoulussa ja Juoksukoulu –ohjaajapalveluissa Elisa Hakamäki. Lahden Ahkera ry

Maraton- ja juoksukoulut 2.1. Tavoitteet Kyseisen toiminnan tavoitteena on olla laadukas palvelu juoksunharrastajille tai siitä kiinnostuneille sekä kerätä tuloja seuran muuhun toimintaan. Ryhmät pyritään pitämään kustannustehokkaana. Tavoitteena on saavuttaa vuosittain 100 kuntojuoksijan määrä ja nostaa määrä vuoteen 2016 mennessä noin 200 osallistujaan.