Jos pelivara käy vähiin

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvä haku Miten se on tehty. MISTÄ HYVÄT HAKIJAT ON TEHTY ? Koirat hakevat siten (sitä), miten (mitä) niille opetetaan. Ongelma on, ettemme tiedä mitä.
Advertisements

Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
OH-SRH : GPS & Autopilotti Malmin Ilmailukerho, Tuomas Kuosmanen.
TAUKOJUMPPAA lähiöliikkujien kanssa
Maantiereittien mittaus
Huopatilkku paininjalan alle Neula ja paininjalka alas
Selkä suoraksi Suomi TM
Opettele liikennesäännöt
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Hätätilapotilaan ensiarvio
Pelto-endurance Pukarassa 2013
Liikettä vastustava voima
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
LEVEYDEN JA PITUUDEN SÄÄTÄMINEN LEVEYS :0 PITUUS :1 2 Yhdistävä suoraommel3 4 5 PITUUS :3 LEVEYS : Huolittelu siksak5 LEVEYS :5 PITUUS :1 2 Huolittelu.
Timo Luukkonen Janne Enberg
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Aamujumppa Seuraavassa yksinkertaiset ohjeen hartiajumpaksi tietokoneen kanssa paljon työaikaa viettäville. Jumppa kannattaa tehdä aamuisin, jotta kroppa.
Mikä vika on kuvannoissa? Kuvannot ovat nyt oikein!
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Griffon mz -korinoikaisupenkki
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun prosessikuvaukset ja prosessien laatukriteerit 1 Opintojaksoreklamaatio Prosessin nimiKuvaus luotu Opintojaksoreklamaatio.
Alkulämmittelymalli, min
BePolite -polkupyörävalot Pois pyöräilijän turha punainen valo.
K UVAKÄSIKIRJOITUS Kerhomatka. PYÖRÄMATKA KOHTI KERHOA ALKAA.
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Tuomarikoulutus 2002 Tuulen mittaus u Tuulen nopeus mitataan pikamatkoilla 200 m:iin asti sekä pituussuuntaisissa hypyissä. u Tuuli mitataan kilpailun.
Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen.
ELECTRONIC STABILITY PROGRAM VAG/BOSCH 1998 Mikko Aules, Olli Koistinen, Janne Lukumies, Alexandre Mourine.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Väliaineen vastus.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Kertaus 1. Miksi kestävyysharjoittelu on tärkeää? 2. Mikä nopeusharjoittelussa on tärkeää? 3. Miten nuoren kannattaa harjoittaa voimaa? 4. Mitkä ovat taidon.
Pyöräilyn turvallisuus Lasse Kämpe Espoon ympäristökeskus.
1 Autoon pyöriä asentanut kuorma-autonkuljettaja jäi alas pudonneen auton etuosan alle TOT-raportti 27/96.
Kahoot-ohje.
Potilasvuode, potilaspöytä, vuoteen petaaminen
Ergonomia Istuma- ja näyttöpäätetyö. Mitä on ergonomia? Ergonomian avulla työnteko on helpompaa. Ergonomiaan liittyvät: – oikeat työskentelyasennot.
Kehonhallinta liikkeessä
20. Paikka, nopeus, kiihtyvyys
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
FY 5.3 Pyöriminen ja gravitaatio
Työpisteen ergonomia.
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Tarkoitus: Valmistaa rimoista halutun paksuinen massiivipuulevy ja samalla estetään puun luonnollinen vääntyminen.
MEGA -Suljetun suuren suosion saaneen megauploadin seuraaja
toista 12 kertaa käännä kortti lähetä käännetty
POLKUPYÖRÄ Polkupyörä on lihasvoimalla käytettävä ajoneuvo.
AUTOMOBILE -itsestään liikkuva
Kulkuneuvot Kulkuneuvot Auto Lentokone Helikopteri Laiva Purjevene
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
LuK vianmääritys ja huolto vinkkejä henkilöautojen kytkin
Selkä suoraksi Suomi TM
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Liikkettä fasilitoivat tekijät
Pylly ylös -haaste: Pidetään luentotauko!
SORTO Sorto on tuulen ja aallokon aiheuttama aluksen sivuttaisliike.
Tarvitsemme kirjaston
Esityksen transkriptio:

Jos pelivara käy vähiin Varovaisuudesta ja ennakoinnista huolimatta voi eteen tulla tilanteita, joissa pelivara on selvästi kaventunut. Toiminta-aikaa ei ole paljon – yleensä vain 2-3 sekuntia. Jotakin on tehtävissä, jotta vältyttäisiin pahimmalta. Hallittu pysähtyminen, luiston oikaisu tai esteen väistäminen voivat vielä antaa mahdollisuuden selvitä tilanteesta.

Ajoasento Istuin on säädetty oikein kun: istut tukevasti ja rennosti raajat ovat luontevalla ”mutkalla” pääntuki on takaraivon korkeudella

Oikaise luisto Sivuluiston alkaessa toimi näin: Ohjaa välittömästi luiston suuntaan ja Paina kytkin pohjaan – älä jarruta Palauta ohjaus tien suuntaan luiston vähenemisen myötä Jos auto alkaa ”puskea” -etupää luistaa, toimi näin: Paina kytkin pohjaan – älä jarruta Älä käännä lisää

Ajovakauden hallintajärjestelmän periaate Auton perä luistaa: Oikeaa etupyörää jarrutetaan tarkasti tilanteen mukaan. 1. Luistava perä 2. Jarrutettu pyörä 3. Korjaava ”liike” Lisäksi estetään vetävien pyörien luisto sekä kiihdytyksessä että moottorijarrutuksessa

Ajovakauden hallintajärjestelmän periaate Auto puskee suoraan: Vasenta takapyörää jarrutetaan tarkasti tilanteen mukaan. 1. Puskeva keula 2. Jarrutettu pyörä 3. Korjaava ”liike” Lisäksi estetään vetävien pyörien luisto sekä kiihdytyksessä että moottorijarrutuksessa

Hätäjarrutus kaarteessa

Väistä este Jarru ja kytkin pohjaan Jarrupoljin ylös Ohjaa esteen ohi