Toimintakertomus 2013 Kevätkokous 25.3.2014, Parainen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SUOMEN SILMÄHOITAJAT RY FINLANDS ÖGONSKÖTARE RF
Advertisements

Seinäjoen Yrittäjät ry
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Korson koulun vanhempainyhdistys ry
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
, Joonatan Haukilehto / Riku Lehtonen
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Ammattikielten ja -viestinnän yhdistys ProfLang
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
Viestiupseeriyhdistys ry
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
OPISKELIJAKUNTA O’DIAKO - Sinun opiskelijakuntasi.
Startti 2020 EU-rahoitusmahdollisuudet Pohjois-Savossa Jorma Holopainen, hallituksen puheenjohtaja Kalakukko ry:n kehittämisstrategia.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
BPW Finland UUSIA AJATUKSIA TOIMINNASTAMME - MITEN NE TOTEUTETAAN Leena Roivas Puheenjohtaja
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Viestiupseeriyhdistys ry
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
TULE MUKAAN! Rovaniemen Osasto Suomen Risti Rovaniemen osasto perehdytysilta
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
Toiminnan suuntaviivat 2015
Martti Heinonen ORIMATTILA – KYLÄJOHTOKUNNAT VUONNA 1989 VAPAAKUNTAKOKEILU ALA-ASTEIDEN JOHTOKUNNAT LAKKAUTETTIIN PERUSTETTIIN KYLÄJOHTOKUNNAT.
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
» Toiminnan suuntaviivat 2014 Lahden Seudun Ekonomit ry
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Seurasuunnittelupäivä Johtokunta Open
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Synergiaryhmä.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Talousdemokratian edistäminen ja viestintä Talousdemokratian keskustelutilaisuus Ravintola Punavuoren Ahven, Helsinki Valtteri Aaltonen Suomen.
Tervetuloa kevätkokoukseen 2016 Kultaranta Resort, Naantali
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
Toimintakertomus 2014 Kevätkokous toimintavuosi  Vuosi 2014 oli Turun Seudun Ekonomit ry:n 76. toimintavuosi.  Yhdistys toimi toimialueellaan.
Kevätkokous Helsinki Toimintakertomus 2014 Yhteiskunnallinen vaikuttaminen –Ajoneuvonorminannon siirto Trafille –EU-vaalit: Europarlamenttiehdokkaat.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Kajaanin Teknillinen Seura kajaani.tek.fi - Vuodesta jäsentapahtuma.
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2017
KESTÄVÄ KAIVOSTOIMINTA
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Iitin Reserviupseerikerho ry. .
Ammattikeittiöosaajat ry | Marjut Huhtala | Ammattilaisseminaari 14
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Huttunen/ Järjestön vuosikello Huttunen/
Oulun kaupungin ammattiosaston vuosikello 2018
Syömishäiriöliitto - SYLI ry, ALUESYLI
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
Mikkelin avantouimarit ry
ESPOON JULKISTEN JA TEKNISTEN ALOJEN TYÖNTEKIJÄT JHL RY
Yhdistysten kannusteet
Omassa liitossa juhlavuosi:
KoNu Konsulttinuoret.
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10
Esityksen transkriptio:

Toimintakertomus 2013 Kevätkokous , Parainen

Juhlavuosi  75. toimintavuosi  Vuosi 2013 oli Turun Seudun Ekonomit ry:n 75. toimintavuosi.  Yhdistys toimi toimialueellaan olevien kauppakorkeakoulun tutkinnon suorittaneiden yhdyssiteenä järjestämällä ammatillisen kehittymisen ja virkistäytymisen tilaisuuksia ja tapahtumia jäsenistölleen.  Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2013 alussa oli 2312 ja vuoden päättyessä 2345 henkilöä. 2

Johtokunta 2013  Puheenjohtajana vuonna 2013 toimi Ville Niukko  Varapuheenjohtajana ja työmarkkinavastaavana Paula Kairinen  Talousvastaavana Samuli Killström  Opiskelija- ja nuorekonomivastaavana Kimmo Haapasalo  Jäsenlehden 1. päätoimittajana ja yrittäjyystoimintavastaavana Maija Tähtinen  Tapahtuma- ja uravastaavana Ringa Masalin  75-vuotisjuhlavuodesta vastaavana ja tapahtumatyöryhmän jäsenenä Heidi Mäkinen  Viestintä- ja 75-vuotishistoriikkivastaavana Maija Sormunen  2. tapahtumavastaavana Eija Arvonen ja  Jäsenlehden 2. päätoimittajana Anne-Mari Niemelä.  Lisäksi puhe- ja läsnäolo-oikeudella kokouksiin osallistuivat Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n hallituksen puheenjohtaja Olli Tehikari ja SEFEn kylteriyhdyshenkilö Veera Iliev. 3

Toimintakertomus 2013  Kokoukset  Johtokunnan kokouksia pidettiin toimintavuonna yhdeksän (9) kappaletta.  Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Salossa Salon kaupungintalon valtuustosalissa ja syyskokous Turussa Valtion Virastotalolla.  Yhdistyksen palkattuna toimistosihteerinä toimi Marjatta Postinen. Toimistosihteerin vakanssi on osa-aikainen ja 1/3 palkasta maksaa Ekonomföreningen Merkur rf.  Yhdistyksen tilintarkastajina toimivat KHT Mika Suoranta ja KHT Kalle Laaksonen. Varamiehinä ovat toimineet KHT Tomi Moisio ja KHT Mika Kaarisalo. 4

Tapahtumat 2013  Toimintavuonna 2013 järjestettiin 63 jäsentapahtumaa, joissa kävi yhteensä 1573 henkilöä.  Vuoden 2013 toiminnan teemana oli ”Yhdistyksen 75-vuotisjuhlavuosi”.  Pääjuhlan yhteydessä julkistettiin yhdistyksen 75-vuotishistoriikki.  Jäsenistöä tiedotettiin sekä jäsenlehdillä (4kpl) että uutiskirjeillä.  Tapahtumista tiedotettiin myös jäsenille lähetetyssä Ekonomilehdessä ja juhlavuodesta paikallisessa Mania-lehdessä.  Vuoden aikana uudistettiin yhdistyksen graafinen ilme ja päätettiin aloittaa yhdistyksen toiminta sosiaalisessa mediassa. 5

Painopistealueet 2013  Vuonna 2013 pidettiin edelleen yllä hyvää yhteistyötä Turun kauppakorkeakoulun ja Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n kanssa.  Lisäksi Ekonomföreningen Merkur rf:n kanssa järjestettiin yhteisiä jäsentapahtumia ja johtokuntien välinen tapaaminen.  Jäsenhankinnan ja -pidon merkitys korostui myös kuluneena vuonna ja siihen päätettiin panostaa entisestään vuonna  Opiskelijoiden ja nuorekonomien toimintaan aktivointi säilyi toiminnan erityisenä painopisteenä. 6

Kiitos! 7