SEURAFOORUMI 24.1.2008 OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
VANTAAN KAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUT Kaupungin museo Kulttuuripalveluiden yksikkö Kuvataidekoulu Monitoimitalo Lumo Musiikkiopisto Taidemuseo.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen asialla PROJEKTIEN LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN SEURANTA EURA 2007 Sirpa Ruohomaa ESR-hankkeiden käynnistysseminaari
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Seurafoorumi Sivistystoimi Liikuntapalvelut.
Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.
Ammatillisen koulutuksen seminaari Kuerkievari tv.
Seurakysely 2012 Seurakyselyn kehittäminen Seurafoorumi Anton Ahonen Jyväskylän yliopisto.
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
AVUSTUKSET LIIKUNTATOIMINTAAN
TURVALLISUUSSUUNNITTELU POHJOIS-SAVOSSA Turvallisuusseminaari
OPETUSMINISTERIÖN VALTIONAVUSTUKSET Avustukset
LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET.
Mikkeli Mikkelin kaupungin avustuskäytännöt liikunta- ja nuorisojärjestöille •Avustusten päämäärä –Edistää liikuntaa, kilpaurheilua ja niihin liittyvää.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Suomen kansallinen tarkastus ja maksatusten hakeminen /MU.
Kaupungin luova ja innovatiivinen yrityskulttuuri - case Jyväskylä Projektipäällikkö Laura Ahonen IFHP Suomi
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Ammattikorkeakoulujen yhteishaut 2013
 Tornion kaupunki.  Laitteistoista, verkoista ja ohjelmistoista ei ollut mainintaa dokumentissa, muutakun että järjestelmä- ja palvelutoimittajat.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
1 Apteekkien ansiokehitys 10/08-10/09 ilman tulospalkkioita Työaika vähintään 34 t/vko.
Alatunniste 1 Apteekkien ansiotilastoja 10/2010 – 10/2011.
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Avustuksen käytön raportoinnissa kehitettävää Anna-Leena Miettinen Seminaari
Liikunnan ajankohtaistapahtuma
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
9.lk haun aikataulut kevät 2012
1 Apteekkien ansiokehitys 10/00-10/01 Työaika vähintään 30 t/vko.
NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUKSET
Yhteishaku keväällä 2015.
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
LIIKUNNASTA HYVINVOINTIA - SEMINAARI Turun lyseon koulu Kello
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
Maalaiskunta Tikkakoski Pph Maalaiskunta Palokan vuorohoito Maalaiskunta Ritoniityn Päiväkoti Ilta+la Jyväskylä Tapiolan Päiväkoti Jyväskylä Kultalakin.
Hankasalmi, Jyväskylä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski Nuorten nettilehti Painovirhe.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
TERVETULOA!.
Tampereen kaupungin kulttuuriavustukset
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
Sivu 1 Manner-Suomen maaseutuohjelman toimeenpano Tilannekatsaus
Vuorohoitojärjestelyt Jyväskylän kaupungissa
Koululiikunnan kehittämissuunnitelmia Liikunta- ja hyvinvointiseminaari
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Piiriapurahojen tarkoitus
OAJ:n valtuustovaalit Ennakkoäänestys netissä Varsinaiset äänestyspäivät
Terveempi Pohjois-Suomi- hanke ”Kainuun hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimenpidekokonaisuus” Kainuun maakunta-kuntayhtymä Merja.
RAY:N AVUSTUKSET SILMU ry:n rahoitustori 20.4 klo Porvoossa.
Kaste-ohjelman eteneminen Salme Kallinen
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Ilpo Piri, Opetus ja kulttuuri -vastuualue1 AVUSTUS LIIKUNNALLISEN ELÄMÄNTAVAN PAIKALLISILLE KEHITTÄMISHANKKEILLE 2016.
Kuntatieto-ohjelma - valtionavustusohje - Ohjeen kuvat
Taide- ja kulttuuriavustukset
Sosiaali- ja terveyslautakunnan avustukset järjestöille Yhdessä parempaa kaupunkia Kaupungintalo Erityissuunnittelija Hanna-Leena Nuutinen.
Liikunnan ajankohtaistapahtuma Hyvinkään kaupunki Liikuntapalvelut
Liikunnan ajankohtaistapahtuma Hyvinkään kaupunki Liikuntapalvelut
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
KUNNAN TUKI JÄRJESTÖILLE
Hyvinkää 100 vuotta.
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Kansainväliset suhteet Uutistapahtumien seuraaminen
Lieksan kaupungin avustusten hakuinfo 2018
Ehdot avustuskelpoiselle tiekunnalle:
Opintopolku-info
Pitäjäraati Osallistava toimintamalli Asukkaat Kaupunki
Marttayhdistyksen vuosikello
Opintopolku-info
Esityksen transkriptio:

SEURAFOORUMI OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös Liikuntajohtaja Pekka Sihvonen KEKO-HANKE Liikunnanohjaaja Mikko Pajunen AJANKOHTAISET JA AVUSTUSASIAT Erkki Huovinen KESKUSTELUA JA KYSYMYKSIÄ

SEURAFOORUMI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUKSET 2008 VUOSIAVUSTUKSET - Jyväskyläläisille (kotipaikka) liikuntajärjestöille - Yleisavustus, kohdistettu lasten ja nuorten liikuntaan, terveys- ja erityis- liikuntaan sekä urheilumenestyksen tasoon. PROJEKTIAVUSTUS - Kansallisiin ja paikallisiin tapahtumiin sekä hankkeisiin - Avustusten luokat/summat: paikalliset ja alueelliset €, kansallinen taso € KV-TOIMINNAN AVUSTUS - Kansainvälisiin tapahtumiin osallistumiseen, erityisesti Jyväskylän ystävyys- kaupungeissa - Avustusten luokat/summat: €

SEURAFOORUMI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUKSET 2008 HAKUAIKA - Tammikuu Hakuaika päättyy torstaina klo 16 - Hakemus kirjallisena Kuntoportti 3 tai Kilpisenkatu 1. Myös liikuntapaikoille voi hakemuksen jättää - Hakemuslomake löytyy myös verkosta (voi täyttää tietokoneella)! PROJEKTI- JA KV-TOIMINNAN AVUSTUKSET - Hakemus väh. 2 kk ennen tapahtumaa - Jos tapahtuma tiedossa, silloin mahdollisimman hyvissä ajoin - Liikuntapalvelukeskus avustaa kontakteissa ja valmisteluissa - Jyväskylässä järjestettäville tapahtumille osoitetaan yleensä vieraan- varaisuutta (kohtuullisesti)

SEURAFOORUMI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUKSET 2008 AVUSTUSTEN TILITYKSET - Hakemusvaiheessa tarvitaan vuoden 2008 toimintasuunnitelma ja talousarvio - Ennakkomaksu todennäköisesti huhti-toukokuun aikana niille järjestöille, jotka ovat saaneet aikaisemmin avustusta ja joiden asiakirjat vuodelta 2007 ovat kunnossa - Lopullinen maksatus kun toimitettu: toimintakertomus, tase, tuloslaskelma, tilintarkastuskertomus ja vuosikokouksen pöytäkirjanote vastuuvapaudesta - Avustusten myöntäminen ja tilitys perustuvat kaupungin taloussääntöön - Tilityslomaketta vuosiavustuksesta ei tarvitse täyttää ! PROJEKTI- JA KV-TOIMINNAN TILITYKSET - Mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen - Käytetään vain po. tilityslomaketta, löytyy myös verkosta - Tositejäljennöksiä vain myönnetyn avustuksen verran - Emme tarvitse koko tapahtuman talouskirjanpitoa!

SEURAFOORUMI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUKSET 2008 PÄÄTÖKSET - Päätöksistä ilmoitetaan aina kirjallisesti - Mahdollisuus muutoksenhakuun ja oikaisuvaatimukseen - Liikuntalautakunnan hallintoa ja päätöksentekoa mahdollista seurata myös verkosta YHTEYSTIEDOT - Liikuntapalvelukeskus kerää järjestöjen yhteystietoja avustusten hakuprosessin yhteydessä: - Tietojen oikeellisuus ja ajankohtaisuus tärkeää, koska Liikunta- infosta kysytään mm. seurojen yhteys- ja osoitetietoja päivittäin JÄRJESTÖKIRJE - Ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa, voidaan toimittaa sähköpostitse - LIIKUNTA-INFO puhelin: auttaa ja palvelee kaikissa liikunnan palvelutuotantoon liittyvissä asioissa ( puhelua/vko)

SEURAFOORUMI AJANKOHTAISIA ASIOITA LIIKUNTATILOJEN JA –ALUEIDEN HAKUAJAT - Tuleva kesäkausi, kentät, alueet ja myös sisäliikuntatilat, hakemukset mennessä - Sisä- ja ulkoliikuntakausi ( – ) hakemukset mennessä - Liikuntatilojen ja –alueiden varaustilannetta voi seurata/tarkastella myös verkossa LATU-INFO - Seudun hiihtolatujen kunnostustilannetta voi seurata reaaliaikaisesti: UUSI KUNTA? - Mikäli kaupunki ja mlk päättävät muodostaa uuden kaupungin/kunnan, liikuntajärjestöille asioista informoidaan tulevissa seurafoorumeissa. Aineisto saatavilla: