KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Advertisements

Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
Rotary Internationalin kansainväliset kokoukset PETS DGN Leila Risteli Suomen Rotary © 2008.
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Lionien ympäristövalokuvakilpailu. Vuonna 1972 lionit antoivat sitoumuksen suojella ympäristöä.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Rotaryn nuorisovaihto
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Kansainvälinen Inner Wheel (Ihanien naisten yhdistys)  Perustettu 1924 Englannissa  Teema : Commit with conviction, compassion, consistency.
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä.
Valmistuvien ryhmien ryhmänohjaajakoulutus. Arviointilomake: Omnia – valmistuvat 2009.
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Tukioikeuksien siirrot
INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014.
Suomen Rotaryn jäsentietojärjestelmä ja koulutusaineisto Rotary.org/My Rotary/Rotary Club Central Piirin koulutusseminaari Hämeenkyrössä Rune.
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Vaalijärjestelmä: Erilaisia vaalitapoja:
Inner Wheel -koulutus Mikä on Inner Wheel Inner Wheel on kansainvälinen ystävyys- ja palvelujärjestö, jonka jäsenet ovat rotareiden perhepiiriin kuuluvia.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Kari Kivistö DG Päivämäärä END POLIO NOW TÄMÄ ON RI:N TAVOITE N:O 1 Meidän piirille tämä merkitsee sitä, että jokaisen klubin On tilitettävä.
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus World Archery - säännöt Kulloinkin noudatettavat kilpailusäännöt koostuvat säännöistä ja ohjesäännöistä. –
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
Sight First II Lahjoitussitoumukset PID Harri Ala-Kulju 1 Näkemisen puolesta kampanjan loppuhuipennus Suomessa Maaliskuu - Toukokuu 2008.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Päivähoidon osallisuusfoorumi Alustava suunnitelma
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Piiriapurahojen tarkoitus
Keudan oppilaskuntien koulutus Keudan ohjeita oppilaskunnassa toimimisesta Erja Kärnä opiskelija-asioiden päällikkö.
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Niko Saarinen.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! puh Sihteerikoulutus / HS & KE.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Käyttäjätunnuksen luonti ja kirjautuminen / KE & AR & JRy
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Lions tietoa uusille jäsenille
D-piirin lionspinssiviikko
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
Maastohiihdon uudet säännöt
Klubin strategia työkalu
Rakennetaan vahvempi B-piiri Klubivastaavan tehtävät
PiHan toiminta Kickoff
+1-jäsenohjelma B-piirissä Jäsenjohtajakoulutus
NUORISOVAALIT
”tässähän alkaa tulla kiire”
Lions tietoa uusille jäsenille
Marttayhdistyksen vuosikello
Esityksen transkriptio:

KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen

Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit Kansalliset Neuvostot Kansalliset Edustajat Kansalliset IW Presidentit IIW Past Presidentit

Ohjeet ovat olleet vaikeita ymmärtää Vuoden 2015 konventiossa (yleiskokouksessa) kokeillaan siksi UUTTA järjestelmää

Trinity After Dark Rockhampton Boonah Adelaide Hills Trinity After Dark Rockhampton Boonah Adelaide Hills Piireille lähetetään lista alueen klubeista. Niiden tulee tarkistaa kuka mistäkin klubista on nimetty äänestäjäksi ja täyttää listaan tämän nimi ja varamiehen nimi.

Jos klubi ei lähetä omaa äänestäjää, klubia pyydetään nimittämään äänestämään valtuutettu osallistuja, joka on tehtävään oikeutettu sääntöjen mukaan Piirin valtakirjalla äänestävä Kansallinen edustaja Kansainvälinen IIW:n valtakirjalla äänestävä Past Kansallinen edustaja Past Board Member Past Board Director jos tämä henkilö on jo klubinsa valtuuttama äänestäjä

Lista äänestämään valtuutetuista ja oikeutetuista tulee kunkin Piirin palauttaa Joulukuun 15 päivään 2014 mennessä Postitse tai ina IIW:lle IIW, Suite 2.3,20, Market Street, Altrincham, Cheshire, WA 14 1PF UK

Kansallisen edustajan tulee täyttää samanlainen lista : Kansallista neuvostoa varten Kansalliselle Edustajalle Kansalliselle IW presidentille Jokaiselle maasta olleelle IIW Presidentille. Board Directorien tulee auttaa klubeja jotka eivät kuulu piireihin.

Kaikki saapuva tieto tarkistetaan IIW:n toimesta ja kaikki tiedustelut oikeutuksista ja henkilön vaatimuksista menevät Kansallisen edustajan kautta ja hänelle tiedoksi.

Lopullisten tietojen mukaan painetaan äänestyskirjaset. (niihin merkitään kunkin äänestämään oikeutetun käytössä oleva äänimäärä suom. Huom.) Muutoksia näihin äänimääriin ei tehdä enää tämän jälkeen. (äänestyspaikalla ei enää voi vedota siihen, että on saanut lisää valtakirjoja suom. Huom.)

KONVENTIOSSA

Jotta jonot ja odotusaika äänestysoikeuksien rekisteröintitiskillä lyhenisivät, Piirin toimesta valittu henkilö (ensi sijaisesti piirikomitean nimittämä äänestäjä) on vastuussa kaikkien äänestysluetteloiden (kirjasten) noutamisesta ja jakamisesta oman piirinsä äänestämään oikeutetuille henkilöille. Näiden henkiiöiden tulee olla rekiströity äänestäjiksi IIW:n toimesta.

Henkilö, joka saapuu viralliseen kokoukseen mukanaan kirjanen, joka ei ole hänen omalla nimellään Ei ole pätevä äänestämään vaan hänet hylätään Kyseisen piirin tulee selittää Constitution Chairmanille, miksi kirjanen oli väärän henkilön käsissä.

Kansallinen edustaja ( tai joku toinen Kansallisen neuvoston nimittämä henkilö) on vastuussa äänestyskirjasten noutamisesta seuraaville henkilöille Kansalliselle neuvostolle Kansalliselle edustajalle Kansalliselle Presidentille jokaiselle IIW Past Presidentille, joka on hänen maastaan.

Olkaa hyvät ja varmistakaa, että olette ilmoittaneet äänestämään valtuutetun jäsenen nimen omalle piirillenne ennen joulukuun 15 päivää 2014 Varmistaaksenne sen, että klubillanne on käytössään ääni Tanskassa konventiossa. Tehkää se nyt piirikokouksessa!

CHECKLIST FOR YOU

Lisäksi huomattava seuraava ohjeisto

Anna tieto piirisi sihteerille, kuka on klubin äänestäjä Kööpenhaminan yleiskokouksessa ennen joulukuun alkua Varmista, että kyseinen valtuutettu jäsen on ilmoittautunut Kööpenhaminan yleiskokoukseen Tutustukaa yleiskokouksessa käsiteltäviin sääntömuutosehdotuksiin ja lisäyksiin (Proposals and Amendments) ennen toukokuuta 2015 Anna äänestysohjeet klubisi viraliselle äänestämään valtuutetulle edustajalle, joka voi olla klubin erityisesti valtuuttama Kansallinen edustaja Kansainvälinen IIW:n valtakirjalla äänestävä Past Kansallinen edustaja Past Board Member Past Board Director Anna kirjalliset ohjeet jos mahdollista. Jos klubi päättää käyttää IIW:n virallista valtuutettua(Proxy Vote Holder) IIW pyytää äänestysohjeet häntä varten etukäteen.

Kiitokset avusta Jokainen ääni merkitsee IIW hallinto Created by Anthony Whitchurch