FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/1 14.04.2011. Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SAPA ry VALMENNUSLINJA
Advertisements

Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
Maalivahtivalmennus ikäluokittain
HJK TÖÖLÖ -06 Kausikehys 2014 Marko Hirvonen.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi17.30 –  Malliharjoitus18.30 –
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
TASO 2 SISÄLTÖALUE 2 Teema 2 Osaamistavoite 2 4. oppisisältö: ”Eri ominaisuuksien perusharjoitteiden oikeat suoritustekniikat” Taitoharjoittelun tunnuspiirteet.
Leki-futis Leki-futis Valmennuksellinen linja ”TYÖN TULOS EI OLE SE, MITÄ VALMENTAJA ON TEHNYT, VAAN MITÄ NUORET OVAT SAANEET JA MISSÄ MÄÄRIN LAPSET JA.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Jonot mataliksi Liikettä pienissä tiloissa
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
Valmennuslinjaus seuran F7-F9 ikäluokille
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
Vanhempainkokous.
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
ORGANISOINNIN PERUSTEET
OSPA AKATEMIAN HARJOITUSSUUNNITELMA KEVÄT 2016
VANHEMPIEN PELIKIRJA 4K-SÄÄNTÖ: KOMMUNIKOI, KULJETA, KANNUSTA ja KUSTANNA Kommunikoi: keskustele yhdessä toimijoiden kanssa Kuljeta: tarjoa lapsellesi.
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
U15 Alueleiriharjoittelu
Tikkurilan Palloseura valmennusohjeistus ja pelitapa 5v5, 8v8, 11v11
MynPa 09 – kausisuunnitelma 2017
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Jalkapallo.
Pelaajien kehitysvaiheet
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
Yksilöllinen kehityksenseuranta
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/

Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva pallo  syötöt ja laukaukset aina liikkuvaan palloon Pienpelit  alue mahdollisimman pieni, helpompi suurentaa tarvittaessa Molemmat jalat  helpompi harjoitella ja opetella lapsena kuin aikuisena

Harjoitukset Saa ja pitää epäonnistua  onnistumiset jäävät kuitenkin lopuksi mieleen Kannusta omatoimiseen harjoitteluun  esim. kotitehtävien anto ja seuranta Syötöt oikeaan paikkaan  etupuolelle tai suojaukseen prässistä riippuen Pelaaja kuljettaa palloa  eikä pallo pelaajaa

harjoitukset Pelattavaksi liikkuminen  ennen ja jälkeen syötön Kannusta haastamaan ja syöttämään  rohkeutta pelaamiseen, ei roiskita palloa Pallo Koukussa  pomppupallon taltuttaminen, jalan ja vartalon eri osien käyttö Paljon kosketuksia  pienet ryhmät, automaation tavoitteleminen suorituksissa

harjoitukset Pilke silmäkulmassa  kentällä saa olla myös hauskaa Aina teema  kerro 1-2 teemaa mihin kiinnitetään huomiota Tarkkuus  ennen voimaa laukauksissa ja syötöissä Älykkäiden pelaajien laji  älä unohda koulunkäyntiä ja opiskelua

harjoitukset Ole rohkea  muuta harjoitusta aina tarvittaessa vaikka olisikin toiminut edellisellä ryhmällä Vaadi osallistumista  ei riitä että on treeneissä läsnä Innosta pelaajia  maalivahtikouluun, tehoryhmiin ja omatoimiseen harjoitteluun Muista pelialue  Rajaa alue tötsillä tms.

harjoitusmäärät  8v (2 krt/vko) 8-10v (2-3 krt/vko) 10-12v (3-4 krt/vko) 12v  (4 krt/vko)

ottelut Voittaminen ei itsetarkoitus  vaan oppia pelaamaan jalkapalloa Vain yksi valmentaja äänessä Äänen käyttö  ei ohjeita koko ajan kentälle, pelaajat oppivat ajattelemaan itse, asiat käyty aikaisemmin treeneissä Palaute  puoliajalla, pelin jälkeen ja seuraavissa treeneissä

ottelut Avaukset  maalivahti avaa heittämällä tai maalipotkulla laitaan Sivurajaheitot eteenpäin Katso/analysoi  pelejä opetusmielessä, opeta vaihtopelaajatkin katsomaan peliä

yleistä Valmentaja päättää  mihin turnauksiin ja sarjoihin osallistutaan Seuran värit  harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa yhteneväiset, yhteenkuuluvuuden tunne Kouluttaudu  seuran linjan mukainen koulutus tärkeää Harrasta ja liiku monipuolisesti