FAUNA 18.2.2006 – 30.8.2008. Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvä haku Miten se on tehty. MISTÄ HYVÄT HAKIJAT ON TEHTY ? Koirat hakevat siten (sitä), miten (mitä) niille opetetaan. Ongelma on, ettemme tiedä mitä.
Advertisements

Mietelauseita hyvästä elämästä
Osta koira!!.
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
C pentue. Pennut 6 viikkoa Pyry pyllerö Mitä piilee silmissä noissa, tumman ruskeassa katseessa, kolmioisissa korvissa, pienessä mustassa tuhisevassa.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Kasvaako pääni, kun opin?
Pikkupoika kysyi isältään...
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
HALSUAN VASU -avain kasvuun
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Katson kauas pois, silmäni saavuttavat jotain, merellä, lintu, mistä lie tulee. Meri on suurenmoinen! Pieni tuulen henkäys huojuttaa kasveja, pilvetön.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Jane Austen: Taito keskittyä olennaiseen Ylpeys ja ennakkoluulo 200 vuotta Porin kaupunginkirjasto Inkeri Koskinen.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
JOKA, JONKA, JOLTA, JOSSA, JONNE, JOSTA, JOLLE… MALLI: Tuolla on autolautta (færge). Se menee Ruotsiin. -> Tuolla on autolautta, joka menee Ruotsiin.
Playadel Bergs Sluga Slösaren Sulo
SEKALAISIA KOIRAKUVIA. Lokakuu 2009, Jyrä ja Lumi.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
14 websuunnitteluvinkkiä!
APRESENTA A Velhinha.
Missä hän on? Missä he ovat?
”Mukava kuulla, että muuallakin ovet paukkuu”
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Rakkaat ystäväni!.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Niin kaunis on maa.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Hanna, Jutta Ja Liisa Maija & Nina feat. Cop – lasten liikennelaulu
MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI SORSAJAHTI ALKOI Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Kuinka puhdistetaan vessanpönttö
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Mikä maailmassamme on hulluutta? Mitkä ovat kulttuurimme suurimmat valheet? Mitkä epätotuudet ovat epävapautemme lähteet? Rahanahneuden kulttuuri.
Elämä.
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.
Koira Koira on neli jalkainen. Nisäkäs Oppii temppuja Ihmisen lemmikki
Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Yhteysopettajakoulutus
Vierailimme Stentorpin lammastilalla Kun olimme bussilla harhailleet vähän matkaa, löysimme perille. Tilan omistajat Heikki ja Jill toivottivat meidät.
Pikkupoika kysyi isältään...
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee…… IT  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista.
JEESUKSEN LAPSUUS.
Tervetuloa seuraamaan esitystä meidän tämän vuoden töistä
Kotiin – Behind the Scenes
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee……  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista  Sataa.
Matkalla.
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Kappale 8: Onnea uuteen kotiin!
Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.
Niko Saarinen.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Sanatyypit ja sijamuodot.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

FAUNA –

Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta erottui heti punanauhainen tyttö, jonka tiesim- punanauhainen tyttö, jonka tiesim- me olevan meidän Fauna. me olevan meidän Fauna. Jo tuolloin pentuna Fauna oli kova touhuamaan ja tekemään kepposiaan. Hän vei heti sydämemme. Hän vei heti sydämemme.

Pian kotiimme muutti nahkamasuinen ja Pian kotiimme muutti nahkamasuinen ja pehmeätassuinen pentu, joka tuoksui niin pehmeätassuinen pentu, joka tuoksui niin ihanalta pieneltä koiralta. ihanalta pieneltä koiralta. Hän valloitti heti kaikkien Hän valloitti heti kaikkien sydämet vauhdikkuudellaan sydämet vauhdikkuudellaan ja katseellaan joka kertoi ja katseellaan joka kertoi suuresta sydämestä. suuresta sydämestä.

Kaikenlainen leikkiminen ja touhuaminen olivat Kaikenlainen leikkiminen ja touhuaminen olivat Faunan lempi puuhaa. Faunan lempi puuhaa. Hän rakasti juosta maalla, nuuskia joka nurkat ja Hän rakasti juosta maalla, nuuskia joka nurkat ja seurailla kaikenlaisia eläimiä luonnossa. seurailla kaikenlaisia eläimiä luonnossa. Fauna todella osasi nauttia vauhdista.

Faunalle kelpasivat leluiksi kaikki mihin hän Faunalle kelpasivat leluiksi kaikki mihin hän ylettyi; parhaimmistoa oli kuitenkin patjat, joita ylettyi; parhaimmistoa oli kuitenkin patjat, joita silputa ja pehmolelut, joita hoitaa. silputa ja pehmolelut, joita hoitaa. Välillä syödyiksi joutuivat myös kännykät, silmälasit ja kaukosäätimet… Fauna oppi nopeasti kuinka Fauna oppi nopeasti kuinka saada huomiota. saada huomiota.

Isi opetti Faunaa metsäkoiraksi. Isi opetti Faunaa metsäkoiraksi. Faunasta tuli kuitenkin Faunasta tuli kuitenkin enemmänkin ystävä enemmänkin ystävä sorsien kanssa, joita sorsien kanssa, joita hän odotti joka kevät hän odotti joka kevät saapuvaksi pihaojaan. saapuvaksi pihaojaan. Niitä oli ihana tarkkailla Niitä oli ihana tarkkailla ja toisinaan salaa ja toisinaan salaa vähän jahdata. vähän jahdata.

Fauna eli mukanamme arjessamme… Fauna eli mukanamme arjessamme… Hän valloitti niin sohvat Hän valloitti niin sohvat kuin sängytkin ja kuin sängytkin ja osasi ottaa rennosti. osasi ottaa rennosti. Kotiin tullessa Fauna tervehti aina kaikkia komealla ulvahduksella ja märillä pusuillaan.

Myös juhlaan Fauna osasi sonnustautua asian Myös juhlaan Fauna osasi sonnustautua asian mukaisella tavalla… mukaisella tavalla… Ollen vauhdikas Ollen vauhdikas ja riehakas… ja riehakas… tai rauhallinen ja kaunis punaturkkimme.

Fauna oli meidän pieni ahmattimme, joka Fauna oli meidän pieni ahmattimme, joka rakasti tilaisuuden tullen varastaa pöydästä rakasti tilaisuuden tullen varastaa pöydästä herkkuja. herkkuja. Usein hän juoksikin Usein hän juoksikin taloa ympäri juusto, taloa ympäri juusto, pullapitko tai kinkkupaketti suussaan. pullapitko tai kinkkupaketti suussaan.

Talven riemuja Faunalle olivat lumessa Talven riemuja Faunalle olivat lumessa juokseminen ja siellä peuhaaminen. juokseminen ja siellä peuhaaminen. Fauna työnsi aina kuononsa lumen alle ja pönki lunta. Hän myös rakasti lumipal- Hän myös rakasti lumipal- loja ja -kökköjä joiden loja ja -kökköjä joiden perässä säntäillä. perässä säntäillä.

Kesäisin Fauna puolestaan nautti auringossa Kesäisin Fauna puolestaan nautti auringossa makoilusta, rantavedessä kahlailusta ja lintujen makoilusta, rantavedessä kahlailusta ja lintujen seurailusta. seurailusta. Faunan lempipuuhia oli myös pallon pelaaminen pihassa, metsäretket vapaana juosten ja kaiken maailman ihanissa mutaojissa möyriminen. Faunan lempipuuhia oli myös pallon pelaaminen pihassa, metsäretket vapaana juosten ja kaiken maailman ihanissa mutaojissa möyriminen.

Nyt meidän rakas punainen vauhtityttömme on kaikkialla missä Nyt meidän rakas punainen vauhtityttömme on kaikkialla missä on ystävyyttä ja rakkautta. on ystävyyttä ja rakkautta. Fauna on mukanamme tuulessa, laineissa, joita tuuli tekee järven Fauna on mukanamme tuulessa, laineissa, joita tuuli tekee järven pintaan, kuralätäköissä, lumisateessa ja auringonpaisteessa. pintaan, kuralätäköissä, lumisateessa ja auringonpaisteessa. Hän on todellinen ystävä, jota emme unohda koskaan. Hän on todellinen ystävä, jota emme unohda koskaan.