Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
YLÄKOULUTOIMINTA JA KOUVOLAN URHEILUAKATEMIA
Advertisements

HS-hiihtäjän harjoittelu
P ENGUINS P97 JOUKKUEEN TIEDOTUSTILAISUUS T ALLINNAN MATKASTA Kirkkonummi Rangers Penguins P97 on urheilujoukkue joka pelaa ja harrastaa Salibandyä.
Mekanisoitujen taisteluosastojen ja ilmatorjunnan koulutuskeskus
URHEAN yläkouluverkon seminaari 17. 9
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
AJANKÄYTÖN SUUNNITTELU
CHEERLEADING Tiina Määttä.
PERUSASTE VARSINAIS-SUOMESSA
Elina Sinisalo, Etelä-Karjalan Urheiluakatemian koordinaattori.
VLK-toiminta 2013.
"Mitä sitä turhaan rehkimään" - Miten saamme nuoret osallistumaan ja liikkumaan? Nuoren Suomen työseminaari Pauli Miettinen.
VALMENNUSLUOKAT Kuninkaanhaan koulu, Pori
RakennusOlli RakennusOlli on rakennustoiminnan kustannuslaskentaan, hinnoitteluun ja tarjousten tekoon suunniteltu VBA/VBE koodilla ohjelmoitu Excel-pohjainen.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2013 Hae liikuntaluokalle, jos kaipaat: Samanhenkisiä kavereita Lisää kuntoliikuntaa Piristäviä lajikokeiluja.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Katajan hiihtokoulu Pogostan hiihto 2008
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
MUM8TM D-jatko Heikki Hietala. Kurssin rakenne 8 x 2 x 3 h lähiopetusta = 48 h Omaa työskentelyä 33 h Yhteensä 81 h = 3 op. Kurssi koostuu 3DS Maxin.
VARUSMIESTEN VLK-TOIMINTA Pioneerirykmentti. 14. joulukuuta VLK- toiminnan merkitys pioneerirykmentissä on huomattava sillä osin laadukkaan ja.
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
FC Kontu Iltapäiväkerhotoiminta. FC Kontu -Olemme olleet EasySport toiminnassa mukana alusta saakka -Helsingin kaupungin liikuntavirasto kartoitti yhteistyöhön.
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Selitys Kiintotähdille on ainakin kaksi loogista selitystä. 1.Tähtien asema on todellakin muuttumaton toisiinsa nähden. Tämä käsitys on vallalla hyvin.
@ Leena Lahtinen Toistorakenne Ohjelmassa toistetaan tiettyjä toimenpiteitä monta kertaa peräkkäin Toisto noudattaa sille kuuluvia tarkkoja standardoituja.
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
25. Noste Tavoitteet ja sisällöt Tiheys Noste
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
Teini-ikäisten riskihakuinen toiminta Tehtävät videolta.
Todennäköisyyslaskentaa
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
ANGLOAMERIKKALAINEN KULTTUURIPIIRI
Leikki- kenttä Leikkikentällä ovat keinut, leikkipaikka ja kiipeilyteline. Leikkipaikassa leikitään usein hippaa ja linnanmörköä. Leikkikentällä on monesti.
Suomen Sotilasurheiluliitto ry SOTUL 2018 liitto täyttää 50 vuotta Yhteistyösopimus puolustusvoimien kanssa uusittu 2015 Jäsenmäärä varusmiehet ml. noin.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
VLK-toiminta Karjalan Prikaatissa. Vekarasta Karjalan prikaati on Suomen suurin varuskunta ja koulutamme lähes 4000 varusmiestä vuosittain Vekaralla on.
VLK-toiminta Panssariprikaati VMTK:n varapuheenjohtaja korpraali Lassi Sippola.
Nimi Työ Osasto VLK-toiminta Rannikkoprikaatissa
LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA. Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon.
Viestintä ja tiedottaminen Kuinka viestinnästä saadaan vaikuttavaa? Kuinka muut nuoret tavoitetaan tehokkaasti? Miten tiedotteemme lyö läpi mediassa?
ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien.
KOULUTUSPAKETTI
Sisältö Satakunnan Lennoston Suojauskomppania Yleistä
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
MAASOTAKOULU Lappeenranta Esikunta Koulutuskeskus (-) - SKOR
PORIN PRIKAATI Niinisalon toimipiste
VARUSMIEHEN KÄYTTÖLIITTYMÄ
VLK-toiminta Kaartin jääkärirykmentissä
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2017
VANHEMPIEN PELIKIRJA 4K-SÄÄNTÖ: KOMMUNIKOI, KULJETA, KANNUSTA ja KUSTANNA Kommunikoi: keskustele yhdessä toimijoiden kanssa Kuljeta: tarjoa lapsellesi.
VLK-toiminta Uudenmaan prikaatissa
VMTK:n varapuheenjohtaja panssarijääkäri Miikka Puoskari
VLK-TOIMINTA PORIN PRIKAATISSA
Yhteistoiminnallinen kokous
VLK, JPR ROI SYKSY 2015 HEINÄKUU-JOULUKUU.
Ilmasotakoulu Tikkakoski
Jääkäriprikaatin VLK-kertomus
Turun toverit ry.
Tällaista väkeä koolla
Liikkuva koulu- toimintasuunnitelma lv
Pohjois-Karjalan rajavartioston VLK-toiminta
Opetus-ja kulttuuriministeriön Koululaiskyselyn 2019 tulokset neuvotteleva virkamies Iina Berden, opetus- ja kulttuuriministeriö varatoimitusjohtaja.
Esityksen transkriptio:

Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012

Yleistä  Mahdollisuus saada kaksi leimaa viikossa  Kuntoisuusloman saa 12 leimasta  8 yksikköedustajaa tärkeässä roolissa VLK- toiminnan kannalta. Kerhoista tiedottaminen tärkeä tehtävä, koska laivat ovat useasti merillä eikä tieto aina välttämättä kulje niin kuin pitäisi.

Liikuntamahdollisuudet  Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri.  Kasarmialueella myös 3km pitkä pururata, 18. reikäinen frisbeegolfrata, kaksi beach volley -kenttää sekä iso nurmikenttä jalkapallomaaleineen.  Sisäliikuntavälineet ovat hyvällä mallilla, mutta liikuntasali on auttamatta liian pieni.

 Keskustan läheisyys on VLK-toiminnan kannalta tärkeää, sillä osa kerhoista järjestetään kasarmin ulkopuolella.

Lajit  Suosituin laji ylivoimaisesti punttisali (2270 suoritusta vuodessa)  Salibandy toiseksi suosituin (260 suoritusta vuodessa)  Lenkki, jalkapallo sekä fastscoop keräsivät myös kiitettävän määrän suorituksia (kukin noin 150 vuodessa)  Vuonna 2012 viisitoista eri lajia. Lisäksi erilaisia teemapäiviä

Muuta  Pienenä varuskuntana Pansiossa ei ole mahdollista jakaa kerhojen vetämistä ainoastaan yksittäisille henkilöille, kuten monessa muussa varuskunnassa.  Paljon vaihtelevat yksikkövahvuudet sekä varusmiesten vähäinen lukumäärä vievät pohjan pallopeleiltä, koska välillä osallistujamäärä ei yksinkertaisesti voi olla riittävä hyvien pelien aikaansaamiseksi.

Muuta liikuntaa Pansiossa  Pansion varusmiehet tulevat talvella 2012 osallistumaan lukioiden vanhojen tansseihin 23 varusmiehen voimalla.  TPS on lahjoittanut Pansion varusmiehille lippuja jääkiekko-, salibandy- ja jalkapallopeleihin.  Raision uintikeskus Ulpukassa on mahdollista käydä uimassa, liput hankittu Urlus säätiön varoin.