Pupesoft myyntireskontra

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti laskuttajille
Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta.
Holvi.com -maksutili 1 Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Reeta Rönkkö, Maaseudun Sivistysliitto. • Laajakaista kaikille 2015 – mutta miten? • Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hallinnoima • Maaseudun Sivistysliiton.
Finvoice-verkkolasku yritysten välillä
Finvoice-verkkolasku yritysten välillä
SAP Yksi ERP-sovellus.
Suoraveloitus poistuu käytöstä –
Internetin ilmaisohjelmat
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
Toimittaja – Sovellusarkkitehtuuritas on pilkkominen Kalle Launiala, ProtonIT Oy
Jouni Juntunen Oulun seudun ammattikorkeakoulu Liiketalouden yksikkö Netbeans ja XAMPP Projektin luominen.
Kökkötraktori-verkkokauppa
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Ubuntuun LAMP server sekä Samba tiedostonjako palvelu.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
Ortodoksinen viestintäseminaari Helsinki
OpenLab yhteistyö paikallisten yritysten kanssa - OpenLabin perustaminen - Open Source –seminaari - yhteistyömahdollisuudet muiden projektien.
Verkkokaupan perustaminen
Maaseutu.fi on uudistunut -
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Yrityksen maineen, toimialan ja kilpailijoiden seuranta: iGoogle ja RSS-syötteet Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Metsähallitus MOSS:in käyttöönotto Metsähallituksessa Luonnonvarat-tapaaminen Satu Sorjonen
Marjatilan kirjanpito-ohjelmisto Esa Hill Vaasan ammattikorkeakoulu.
Kausijulkaisupäivät Helsingissä Vallilan fariseukset FinELib/Kansalliskirjasto Nelli-portaali ja e-lehdet.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Hankintasuunnitelma.
Matematiikkaa tietokoneella mikko opettaa Sagen avulla matematiikkaa ja ohjelmointia 2011,2012.
Drupal Luonnonvarat joulutapaaminen Mikko Laine, Maanmittauslaitos.
Vaasan yliopisto Tietojenkäsittely TiTe.1020 Avoin lähdekoodi - Open Source.
 MODx on julkaisujärjestelmän ja sovelluskehyksen risteytys, jonka lisenssinä on kaikille ilmainen avoimen lähdekoodin GNU GPL. MODx on suunniteltu ammattilaisten.
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
PHP Asiakkaan ja palvelimen välinen tiedon virtaus eri ”tiloissa” (http (esim. lomake), istunto, eväste, tietovarasto)
Päivittäisraportit Opiskelijarekisteri.
Apache - yhteisnimitys useille Pohjois- Amerikan intiaaniheimoille - yhteinen etninen ja kulttuurinen tausta - puhuvat eteläisiä athabasca- kieliä Apassipäällikkö.
APACHE Kurssi: V Linux Sami Karjalainen OH3 Mika Haaja OH5.
Copyright Ubisecure Solutions, Inc. All rights reserved. Ubisecure esittely Petteri Ihalainen / Kehityspäällikkö Jussi.
PHP ja MySQL PHP: Hypertext Preprosessor. PHP, johdanto Komentosarjakieli, joka on suunniteltu dynaamisen sisällön tuottamiseen verkossa PHP on sekä kieli,
Jean Danielsbacka EL3 Linux. Samba? ● Tiedosto- ja tulostuspalvelin, joka toimii lähes missä tahansa TCP/IP:tä tukevassa ympäristössä ● Samba on ilmainen.
1 ASIAKAS/PALVELIN -JÄRJESTELMÄ Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjän kyselyt tietokantaan asiakasohjelman avulla. Asiakasohjelma ottaa.
E-lasku ja Finvoice-verkkolasku e-laskutilaisuus
YKSILÖLLISYYDENVOIMA LÖYDÄ. ... ja he etsivät tapoja näyttää nuoremmalta pidempään. Puolet Euroopan väestöstä on 40+ Reference:
Linux-käyttöjärjestelmä. Mitä Ubuntu tarkoittaa ? Mitä Ubuntu on ? ● Afrikkalainen sana → zulu- ja xhosa-kielistä ● Kuvaa yhteisöllisyyttä ● Voidaan suomentaa.
Oma Nimi Tilaisuuden nimi Pvm Paikkakunta. Mikä on VALO-CD? Kohderyhmä: tavalliset suomalaiset ihmiset Käyttöjärjestelmä: Windows XP/Vista/7 Sisältää.
Tunnetko tilitoimistosi? Kysy kuinka hyvin tilitoimisto tuntee yrityksesi!
Avoimen tuotteen hallintamalli Tuotteenhallinnan työpaja
Mysql ja Postgresql Henry Sunesson. Mitä ne ovat ● MySQL ja PostgreSQL ovat sql(standard query langue) palvelimia eli toiselta nimeltään tietokanta palvelemia.
Perinteinen raportointimalli Muut tiedot Taloushallinnon järjestelmät Raportti 2 Raportti 1 Lopullinen raportti Suuret määrät detaljitietoa - tilaukset.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
SÄHKÖINEN LASKUTUS Lähde: Taloushallinnon taitajaksi, 2014.
Rahoituspäällikkö Mika Tiihonen
Neuvontaa ja vientiosaamista elintarvikealan pk-yrityksille www. evira
WWW-sisällönhallintaohjelmistot
Web-sisällönhallintajärjestelmät
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
EmCen käyttöönotto.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Sisältö PostgreSQL MySQL Historia yms. ORDBMS Ominaisuuksia Asennus
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Tietoverkkojen tietoturva
Kokemuksia kansainvälisestä verkkolaskutuksesta
Esityksen transkriptio:

Pupesoft myyntireskontra Tuote-esittely 7.4.2003

Pupesoft taloushallinta antaa uudelle yrittäjälle erinomaiset valmiudet taloushallinnon menestyksekkääseen hoitamiseen. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, löydät Pupesoft ohjelmista sopivan ratkaisun.

Pupesoftilla pidät langat käsissäsi! Pupesoft myyntireskontra saatavien seuranta, avoimet ja erääntyneet laskut maksusuoritusten kirjaus käsin tai pankin viiteaineistosta suorituspäiväkirja tapahtumineen ja automaattinen kirjanpito maksukehotuksien tulostus korkolaskutus asiakaskohtaiset analyysit Myynti Talous- hallinta Johto Asiakas Pankki Asiakas Asiakas Pankki Asiakas Pupesoftilla pidät langat käsissäsi!

Pupesoft toimii nykyisillä välineilläsi Selaimella toimiva käyttöliittymä Yhteensopiva lähes minkä tahansa tietoverkon kanssa Vaatii ainoastaan ilmaisen palvelin- ohjelmiston Tietoverkko

Pupesoft myyntireskontra sopeutuu juuri sinun tarpeisiisi Skaalautuva arkkitehtuuri mukautuu yrityksesi kasvuun Avoimen lähdekoodin ohjelmaa voit itse muokata juuri sellaiseksi kuin haluat Myyntireskontra integroituu täydellisesti muuhun Pupesoft-tuoteperheeseen

Monta myyntireskontran hallintaa helpottavaa ominaisuutta Asiakkaiden seuranta Automaattinen maksujen käsittely Pankkiyhteys E-Karhu ja Tratta Automaattinen kirjanpito Laskujen seuranta

Pupesoft on helppo ottaa käyttöön Lataat vain valmiin asennuspaketin verkkosivuiltamme Lisäksi tarvitset ilmaisen MySQL-tietokannan ja PHP-kieltä tukevan palvelimen. Tarjoamme tarvittaessa apua ohjelmiston asennuksessa ja koulutuksessa WWW.PUPESOFT.COM

Eikä tässä vielä kaikki... Pupesoft on täysin ilmainen!