Hyvinvointi Kannus Sosiaali ja terveys Liikunta Kulttuuri

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
P.O. BOX 4600, University of Oulu • tel. (08) , fax (08) • Sosiaali- ja terveysalan uudet mahdollisuudet.
Advertisements

VIRTUAALIMATKA MAAILMAN YMPÄRI
Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Sosiaali- ja terveysala toimintaympäristönä: VerkkoSote Sosiaali- ja terveysala toimintaympäristönä ITK-konferenssi.
KULTTUURI KUNTAORGANISAATION MUUTOKSESSA / Hanna-Mari Kokkonen.
Viinijärven, Kaatamon ja Komperon kyläillassa 10. 4
Sivistys antaa ihmiselle vahvat juuret ja kantavat siivet.
ARVO Kehittyvä ammattikorkeakoulu ja moniammatillinen opettajuus sekä työelämäosaaminen vanhustyön alueella Projektin ajoitus 2003–2005.
Yksityisen ja julkisen sektorin roolit taiteen rahoittajina Taike Leif Jakobsson, Svenska kulturfonden.
Mustijoen luontomatkailuyhdistys
Espoon matkailustrategia v Julkinen
Suupohjan seutuportaali –hanke
 JYMYN URHEILUKOULU TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN TARKOITTAA MONIPUOLISTA LIIKUNTAA 1-2 KERTAA VIIKOSSA (maanantai, keskiviikko)  URHEILUKOULUN MAKSU x €
Imatran hyvinvointipalveluiden organisaatiouudistus
Edelläkävijämarkkinaohjelma Fiksu kysyntä luo uutta ohjelmavalmistelu Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Etelä-Kymenlaakson kuntien turvallisuussuunnitelma
Kuopion kansalaisopisto
Projektipäällikkö Raija Hirvonen ARVO Kehittyvä ammattikorkeakoulu ja moniammatillinen opettajuus sekä työelämäosaaminen vanhustyön alueella.
RHi ARVO Kehittyvä ammattikorkeakoulu ja moniammatillinen opettajuus sekä työelämäosaaminen vanhustyön alueella Projektin ajoitus 2003–2005.
"Mitä sitä turhaan rehkimään" - Miten saamme nuoret osallistumaan ja liikkumaan? Nuoren Suomen työseminaari Pauli Miettinen.
Hyvän ikääntymisen kehittämisympäristö Sonectus
Maunulan keskustan kehittäminen Mitä suunnittussa pitäisi huomioida? Maunula-Seura Strategiset Mau- nulaan liittyvät tavoitteet Asiat jotka voidaan.
MITÄ OPPIA, TUKEA,TAITOJA? Järjestöille/ Ihmisille
Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
VIURUNIEMI Ulkoilupäivän yhteydessä Paikalla Paavo-kierroksen tilaisuudessa oli yli 20 ihmistä. Kaupungin edustajana oli Jukka Orenius. Leader Joensuusta.
Kirjastojen muuttuva toimintaympäristö Kirjasto 10 ja Lasipalatsin Kohtaamispaikka: uudet yhteistyömallit.
Palveluasiamies - hanke Palveluasiamies Seppo Laitila, p
Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition.
TAITEIDEN TALO VUOSAAREEN Helsingin kaupungin yhteismarkkinointitilaisuus Hotelli Rantapuisto Liisa Winberg, Vuosaari-toimikunnan pj.
Kuuluu valtakunnalliseen Opin ovi –perheeseen Toiminta-aika Toimijat: Länsirannikon koulutus Oy WinNova Satakunnan koulutuskuntayhtymä.
Kulttuuri osana hyvinvointitoimintaa kunnassa
Kompero, Kaatamo, Risti, Kaarnalampi, Ahonkylä MITÄ OPPIA, TUKEA,TAITOJA ? Järjestöille/ Ihmisille Kädentaitojen jakaminen muille yhteisillä Kursseilla,
Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
Suupohjan palveluhakemisto (yritys- ja yhdistysrekisteri)
TURUN LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTIKUMPPANUUS TAUSTAA Turun koulut liikkeelle – hankkeen myötä syntynyt innovatiivinen kumppanuus koulujen ja kaupungin.
Stratpääm060509ar.ppt 1 KMO 2015 VISIO STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT Marja Kokkonen LIITE 2.
Liperin kirkonkylä MITÄ OPPIA, TUKEA,TAITOJA ? Järjestöille/ Ihmisille Tiedottaminen, yksi paikka josta löytyv’ät Kaikki tapahtumat, ylläpitäjä! Moderni.
Hyvinvointi- ja teknologiaseminaari Hyvinvointiteknologian jatkotutkinto ov Informaatioteknologian erikoistumisopinnot 20 ov Hyvinvointiteknologian.
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
Kolmas lähde Euroopan sosiaalirahaston kehittämisohjelma : Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana.
PIENET INVESTOINNIT (SUURETKIN
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
SUUPOHJAN PALVELUPORTIT. Suupohjan palveluportit Suupohjan palveluportit-hankkeen tavoitteena on asumis- ja hoivapalvelujen sekä seudun yhdistysten verkkopalvelujen.
OK-Consultancy 1 Kylien kehittäminen Kuntien rooli.
Julkisen sektorin ja järjestöjen yhteistyö vanhustyön kehittämisessä YHTEISTYÖ SENIORI- JA VANHUSTYÖSSÄ SEMINAARI LUOSTOLLA Marko Palmgren Suunnittelija.
OJANIITTUTALON MONITOIMIJAHANKE - MONIPUOLINEN OSAAMISKESKUS 2016.
Ylöjärven opetussuunnitelma luokka 9. LUOKAN OPETUSSUUNNITELMA Keskeiset sisällöt oppiaineittain.
Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi Eeva Karjula Eläkeliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja.
Julkiset tietoaineistot hyötykäyttöön 4VOITTO. I) Ongelman asettelu –Miten käyttäjäryhmien motiivit ja tarpeet saadaan tyydytettyä julkisen datan avulla?
Rakennetaan kumppanuutta Pohjois-Savossa Seija Korhonen Järjestöfoorumi Kuopio
Ylöjärven opetussuunnitelma luokka 2. LUOKAN OPETUSSUUNNITELMA Keskeiset sisällöt oppiaineittain.
TEKIJÄT TAPAHTUMIEN TAKANA Tarina vapaaehtoistoimijoista, toiminnasta ja kulttuuritapahtumista Keski-Suomessa Jussi Haatainen
Verkkoympäristöjen hyödyntäminen verkoston toiminnassa. Plonen ja muiden alustojen (yhteis)käyttö.
HealthHUB Mika Vuori Tampereen kaupunki
Kokoomus Heinola Kuntavaaliohjelma
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Mitä terveys on? s. 8 – 15.
Lapin liikuntastrategiaa läpileikkaavat asiat
1.6. Matkakeskus 1. Keskustan kehittäminen Kustannukset: Aikataulu:
Liikkuva koulu –seminaari
Mainiot maisemat -hanke
4. LUOKAN OPETUSSUUNNITELMA
Insert Firstname Lastname via >Insert >Header & Footer
YLEISDIA. YLEISDIA JOKAINEN LÖYTÄÄ OMAN TAPANSA ULKOILLA Avainlajit Geokätköily, hiihto, pyöräily, talviuinti, retkeily ja sauvakävely Lastentoiminta.
Hyvinvointikyselyn 2018 tulokset
Opetus-ja kulttuuriministeriön Koululaiskyselyn 2019 tulokset neuvotteleva virkamies Iina Berden, opetus- ja kulttuuriministeriö varatoimitusjohtaja.
Oulun normaalikoulu 7-9 ja lukio
Strategiset painopisteet Strategiset tavoitteet
Moninainen kulttuurialan kolmas sektori
Esityksen transkriptio:

Hyvinvointi Kannus Sosiaali ja terveys Liikunta Kulttuuri Hyvinvointipalveluiden uudet toimintamallit -projekti Sosiaali ja terveys Liikunta Kulttuuri Hoivapalvelut Lapset, vanhukset, vajaakuntoiset Hoitopalvelut lääkäripalvelut, fysioterapia, kuntoutus, kansanlääkintä Työpajatoiminta Nuoret työttömät, syrjäytyneet, vaikeasti työllistettävät Monipuolinen seuratoiminta ja yhdistykset Kunnan ja kansalaisopiston liikuntapalvelut Liikuntapaikat ja niiden käyttö Retkeilyreitit sekä –alueet ja niiden ylläpito Liikuntatapahtumat ja niiden järjestäminen Kitinkankaan alueen mahdollisuudet ja hyödyntäminen Kannuksen kulttuuritapahtumat Kuvataide, musiikki (kuorot, orkesterit, bändit), teatterit , näyttelyt Mäkiraonmäen toiminnallisuus ja näkyvyys Historiallisten reittien perustaminen Tapahtumat, mm. Kannus-viikko, Kauppapäivät, Joulunavaus, Uusi vuosi, Yhteisestä Kannusta –kesäviikko jne. 4.6.2012-31.12.2013

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhteistyönä 1. Hoivapalvelut Lapset, Seniorit ja vanhukset, vajaakuntoiset 2. Hoitopalvelut lääkäripalvelut, fysioterapia, kuntoutus, kansanlääkintä Työpajatoiminta Nuoret työttömät, syrjäytyneet, vaikeasti työllistettävät

Liikuntapalveluiden kehittäminen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhteistyönä 1. Liikuntapaikat ja niiden käyttö Kitinkankaan alueen mahdollisuudet ja hyödyntäminen Koulujen läheiset liikunta-alueet 2. Kunnan ja kansalaisopiston liikuntapalvelut Nykyiset palvelut ja kohderyhmät Uudet palvelut ja uudet kohderyhmät 3. Monipuolinen seuratoiminta ja yhdistykset Liikuntaseurat mm. pesäpallo, jalkapallo, yleisurheilu, golf, hiihto, uinti, pyöräily, voimistelu, suunnistus jne. Harrastustoimintaa mm. kennel, hevosurheilu, geokätköily, historiareitit jne. 4. Retkeilyreitit sekä –alueet ja niiden ylläpito Tiedossa olevat reitit ja niiden kunto sekä karttamerkinnät Uudet mahdolliset reitit ja niiden tekeminen ja karttamerkinnät 5. Liikuntatapahtumat ja niiden järjestäminen Nykyisten tapahtumien tiedottaminen Uusien alueellisten tai kansallisten, jopa kansainvälisten tapahtumien järjestäminen

Kulttuuri- ja kokouspalveluiden järjestäminen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhteistyönä 1. Kannuksen kulttuuritoiminta ja -toimijat Kuvataiteet Musiikki Näyttämötaide Näyttelyt 2. Kannuksen kulttuuritapahtumat Kannus-viikko Taidepäivät Kuorofestivaalit Uudet ideat 3. Kannuksen kulttuuri- ja kokouspaikat Mäkiraonmäki Talot, esiintymislava, miljöö Eskola Teatteri, pikkurata, saha-alue yms. Korpela Kokoustilat keskustassa ja kylillä ja mahd. majoitus- ja ruokailupalvelut

Projektin lopputuloksena Selkeät toimintamallit hoito- ja hoivapalveluiden tuottamiseen, kulttuuri- ja liikuntapalveluihin UUSIA TOIMINTAMALLEJA Yksityinen, julkinen ja kolmas sektori toimivat yhteistyössä hyvinvointipalveluiden tuottajina YHTEISTYÖN EDISTÄMINEN Palvelut ovat tuotteistettuja ja eri asiakasryhmille tarjotaan erilaisia palvelupaketteja PALVELUIDEN TUOTTEISTAMINEN Luonto- ja retkeilyreitit ovat aktiivisesti käytössä. Kitinkankaan, Mäkiraonmäen ja kylien hyvinvointialueita hyödynnetään tehokkaasti ja monipuolisesti. INFRALLE SISÄLTÖ Luonto- ja retkeilyreittikartat sekä hyvinvointipalveluiden ja –kokonaisuuksien esitteet nostavat palvelut esille siten, että ne ovat helposti löydettävissä ja ostettavissa. KARTAT JA ESITTEET

Turvallista kotimatkaa! HYVINVOINTI KANNUS Mari Äijälä puh. 044 4745 467 mari.aijala@kannus.fi