YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
NUORILTA NUORILLE YHDESSÄ NUORTEN KANSSA
Advertisements

LC Vantaa Etelä kalenteri 2006/2007 ML
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
LC Hki / Malmittaret PTS = Pitkän Tähtäimen Suunnitelma
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Nenäpäivä-kampanja Raportti KVN:lle Lions Clubs International MD 107 Finland Nenäpäivä-kampanja, PVGD Reijo Ikäheimonen2 Nenäpäivä-kampanjan.
Palvelu ja varainhankinta Miten palvelu- ja varainhankinta kiinnostavaksi?
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
Suomen Lions-liitto ry
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
KiVa Koulu koulukiusaamisen ehkäisijänä
Lähtötilanne LC Vähäkyrön klubi aloite Heinolan vuosikokoukselle 2013 – Vk hyväksyi.
Kannelmäen peruskoulu Vanhempainilta Suuntaviittoja lukuvuoteen.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Joustavat opetusjärjestelyt Siilitien peruskoulu
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Aihe 1. -hanke Nelivuotinen ( ) Kolmivaiheinen - toteutetaan kolmessa vaiheessa, kolmella pilottipaikkakunnalla, mukana kolme kieli- ja kulttuurivähemmistöä.
1 Suomen Numerot Numpac Oy Numeronsiirtotilastot
Helmikuu NIVELVAIHE YLÄKOULUSTA AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN / AMMATTILUKIOON/ JATKO-OPINTOIHIN JA TYÖELÄMÄÄN TAVOITTEENA: ”Onnistunut, yhteistyössä toteutettu.
Helmikuu RANUAN YLÄKOULU NIVELVAIHE YLÄKOULUSTA AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN/ AMMATTILUKIOON/ JATKO-OPINTOIHIN JA TYÖELÄMÄÄN TAVOITTEENA: ”Onnistunut, yhteistyössä.
Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu
Olympiakomitea - liikunnan aluejärjestöt - varsinaista toimintaa toteuttavat tahot
TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC Reipas C14 musta -03 syntyneet
Ajankohtaista B-piirin vuosikokous
Hymy-veistokset Telakalla
ABISTA YLIOPPILAS AIKATAULUJA.
Punainen Sulka Marjatta-koulu
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Vuosikellon otsikko Tekstiä tähän Tekstiä
Lions tietoa uusille jäsenille
Toimikauden suunnittelu
Tammikuu Joulukuu Helmikuu Marraskuu LUKUVUOSI Maaliskuu
RIIHIMÄEN LASTEN JA NUORTEN TAIDEKOULUN LUKUVUOSI TYÖ- JA LOMA-AJAT
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
Tammikuu Joulukuu Marraskuu Helmikuu Lokakuu LUKUVUOSI
Tammikuu Joulukuu Marraskuu Helmikuu Lokakuu LUKUVUOSI
Suomi toisena kielenä opetuksen (S2) vuosiympyrä
Klubin brändin markkinointi
Tammikuu Joulukuu Marraskuu Helmikuu Lokakuu LUKUVUOSI
+1-jäsenohjelma B-piirissä Jäsenjohtajakoulutus
Esiopetuksen vuosiympyrä
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
RIIHIMÄEN LASTEN JA NUORTEN TAIDEKOULUN LUKUVUOSI TYÖ- JA LOMA-AJAT
Saattajien tapaaminen
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Tammikuu Joulukuu Helmikuu Marraskuu LUKUVUOSI Maaliskuu
Laadunhallintajärjestelmän kehittäminen Amistossa
Koulumatka-hanke.
Lions tietoa uusille jäsenille
Esi- ja alkuopetuksen siirtymäkäytänteet ja oppimisen tuen portaat
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
- ja tähän mahdollinen ala
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Syyskuu Huhtikuu Elokuu Toukokuu Lokakuu Maaliskuu Joulukuu Tammikuu
Voit tulostaa tämän mallin ja käyttää sitä seinäkalenterina
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Esityksen transkriptio:

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n yhteisötyöryhmä ja Lions Quest Kerhokeskus - koulutyön tuki 2. Liikenneturvallisuuden edistäminen Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! Suomen Lions-liiton yhteisötyöryhmä Opetushallituksen liikennekasvatuksen yhteistyöverkosto 1RO Klubeille vapaaehtoinen mahdollisuus näkymiseen ja arvostukseen!

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Näkyvyys, toiminnan tunnettavuus Suomen lionismin 60-juhlavuonna Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Leijonien tavoitteena on lisätä näkyvyyttä ja saada jäseniä. Kerhokeskus toivoo systemaattista prosessia, jonka vaikutus kestää koko lukuvuoden. Lopputuloksena oppilaat suorittavat tietoisen valinnan Hymyveistosten saajista. 2 Ei kerätä rahaa vaan palvellaan! RO

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI Leijonat käyvät syyskuussa viikolla 37 kouluilla julistamassa: 1. Hyvän toveruuden edistämisen Oppilaita kehotetaan toteuttamaan koko lukuvuoden ajan hymypojan ja -tytön esimerkkiä Hän on REHTI ja LUOTETTAVA toveri Hän on AVULIAS, REIPAS ja ILOINEN Hän haluaa edistää TERVEITÄ ELÄMÄNTAPOJA Lions Quest Samalla muistutetaan Lions Quest -ohjelman samanlaisista tavoitteista! Koululle jätetään juliste ja esite! 3RO

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI Näkyvyys, toiminnan tunnettavuus Suomen lionismin 60-juhlavuonna 2. Liikenneturvallisuuden edistäminen LIIKENNETURVAVIIKOLLA OPH:n johtamalla LIIKENNETURVAVIIKOLLA (vko 37) Leijonat turvaavat pienten lasten koulutietä läsnäolollaan! Turva-/sulkaliivit päällään turvallisina aikuisina! Ei ”leikitä poliisia”! Sovitaan paikallisesti klubien, koulujen ja poliisin kanssa! 4 Kohderyhmänä oppilaat ja aikuiset liikenteessä! RO

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI AIKATAULU Kevään aikana Opetushallitus ja Kerhokeskus tiedottavat projektista kouluille! Maaliskuussa tiedotetaan piireille klubeille! Huhtikuussa info piirikokouksissa ja koulutustilaisuuksissa! Toukokuussa klubien 1. yhteydenotot muihin klubeihin ja kouluihin! Kesäkuussa standi Hämeenlinnan vuosikokouksessa! Elokuussa tiedotus, julisteiden ja tiedotteiden jako klubeille! Elokuussa klubien 2. yhteydenotto muihin klubeihin ja kouluihin! Syyskuussa vko 37 vierailut ja toiminta kouluilla! Joulukuussa Hymyveistosten (n e/kpl)yhteistilaukset! Huhtikuussa 2011 veistosten jakelu klubeille piirikokouksissa! Klubit jakavat veistokset koulujen kevätjuhlissa! 5 palvelee yhteistyötä! RO

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI LISÄMAHDOLLISUUDET Klubit jakavat halutessaan heijastimia. Klubien omat aktiviteetit ja mahdollisuudet. Klubit jakavat halutessaan turvaliivejä, pyöräilykypäriä jne. Lionit tarkkailijoina Autoliiton järjestämissä liikennekilpailuissa. Yhteistyö Moottorikasvatusliiton kanssa, näkyvyys liikenteessä. Lionit vanhempainyhdistyksen tilaisuudessa. Lionit koulujen vanhempainillassa. 6RO

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI HUOMIOITAVAA Mahdollistaa suhteiden lähentämisen kouluihin ja vanhempiin! Tukee liiton ”yhdessä nuorten kanssa” teemaa! Ehdottomasti klubeille vapaaehtoista! Lisää näkyvyyttä! Vahvistaa Questin markkinointia! Tukee toivomusta ”ei rahankeruuta”! Markkinointiin kouluille ja klubeille osallistuvat Kerhokeskus ja OPH! Hymyveistosten yhteishankinta mahdollistaa edullisuuden, e/kpl! 7RO

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI HUOMIOITAVAA Opetushallitus toimittaa tiedotteen projektista kouluille keväällä! Kerhokeskus toimittaa tiedotteen kouluille maaliskuussa 2010! Tiedottaminen klubeille maaliskuussa syksyn toiminnasta! Hymyveistosten yhteistilaukset viim joulukuussa! Veistosten yhteisjakelu kevään 2011 piirikokouksissa! Klubit jakavat veistokset koulun kevätjuhlissa! Lions Quest kytketty projektiin! 8 palvelee yhteistyötä! RO