Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
MIHIN PERUSKOULUN JÄLKEEN?
Advertisements

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Ennakointikamarin etukäteismateriaali Majoitus- ja ravitsemisala Helsingin kaupungintalo.
Suomen koulutusjärjestelmä
Vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa ammatillista koulutusta
MATKAILUALAN PERUSTUTKINTO
Majoitus- ja ravitsemisalan koulutus pääkaupunkiseudulla sekä ammatillisten perustutkintojen uudistus Majoitus- ja ravitsemisalan Ennakointikamari II.
TEKNIIKAN JA LIIKENTEEN ALA Ks. Esittelyvideo – Ajoneuvoasentaja. Ks
OULAISTEN KAUPUNKI.
KOKKI TARJOILIJA Raahen Ammattiopisto, kokki ja tarjoilija.
UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA
Minä, Erkki Kuure Työhistoria: S. Rovaniemellä
Coulutuscoctail
Etelä-Karjalan ammattiopisto
Ravintolapalveluopinnot. Perusopinnot ja syventävät opinnot
Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa?
KAINUUN MAAKUNTA –KUNTAYHTYMÄN ORGANISAATIO
Ammattilainen saa paikan
Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen.

Jämsän ammattiopisto, aikuiskoulutus
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
KOKKI TARJOILIJA Raahen Ammattiopisto, kokki ja tarjoilija.
Ruokaa, matkailua ja palvelua!
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
Nuorten aikuisten osaamisohjelma Kiipulan ammattiopistossa
Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.
Alkutuotannon arvonlisäys Etelä-Pohjanmaan seutukunnissa 2011.
Ammattitaito työssäoppimalla ja verkossa
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
KOULUTETTU AMMATTILAINEN ON TULEVAISUUDEN TAITAJA.
Digiviestinnän opinnot 8 ov Rovaniemen palvelualojen oppilaitos Kairatien yksikkö.
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
Yhteishaun periaatteelliset muutokset 2006 Muutokset vuoteen 2005 verrattuna: yksittäiset arvosanat otetaan pääsääntöisesti ylioppilastodistuksesta lukion.
Perusopinnot 20 op Yhteiset ammattiopinnot 80 op Syventävät ammattiopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Finanssiala pähkinänkuoressa
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
SUURI matkakohde, PIENET resurssit Savonlinnan Seudun Matkailu Oy Tj. Pia Kokki.
KEUDA 1 Keudan ammattiopisto Koulutukset KEUDA 2.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) Multidimensional Tourism Institute.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI)
VALITSE OIKEIN. VALITSE AMMATTI. - OPISKELE SATAKUNNASSA!
MATKAILU- RAVITSEMIS - JA TALOUS-ALA Matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla on tavoitteena vaikuttaa ihmisten terveyteen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.
Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hotelli-, ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteiden muutokset ja Opetusneuvos Merja Lahdenkauppi.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Syventävät ammattiopinnot 40 op
Täältä tulevaisuuteen!
Uudet laaja-alaiset tutkinnot
Tervetuloa Vaasan ammattiopistoon!
Osaamisalan valintainfo
Tämä diasarja on tarkoitettu opojen käyttöön.
Löydänkö näistä unelmani?
Löydänkö näistä unelmani?
TALOUSHALLINNON OSAAJA
Perusopinnot 20 op Harjoittelu 30 op Pääaineopinnot 80 op ONT 15 op
Finanssiala pähkinänkuoressa
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Opi, innostu, työllisty Yhteishaku kevät 2018.
Ammattistartin opiskelijoiden sijoittuminen eri aloille 2008
Astetta enemmän! Viitaniemen koulu Anne Venemies, opinto-ohjaaja Gradia Jyväskylä.
Tällaista väkeä koolla
Palvelu- ja matkailualan kurssit
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN
TURUN MATKAILUAKATEMIA – ÅBO TURISMAKADEMI
YHTEISHAKU 2019.
Esityksen transkriptio:

Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005

Catering- alan perustutkinto Suurtalouden ruokatuotannon koulutusohjelma, suurtalouskokki Suurtalouskokki hallitsee elintarvikkeiden hankinnan, vastaanoton, varastoinnin, esikäsittelyn ja valmistuksen.

Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto Hotellipalvelun koulutusohjelma, hotellivirkailija Hotellivirkailija myy ja esittelee hotellin palveluja sekä neuvoo ja opastaa asiakkaita lähiseudun muiden matkailupalvelujen käytössä. Ravintolan ruokatuotannon koulutusohjelma, ravintolakokki Ravintolakokki hallitsee alusta loppuun kaiken ruoanvalmistukseen liittyvän, kuten raaka-aineiden hankinnan, säilytyksen ja käsittelyn, ruokalajien suunnittelun ja valmistuksen sekä tyylikkään tarjolle asettelun.

Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto sekä lukio Ravintolapalvelun koulutusohjelma, tarjoilija + ylioppilas Tarjoilija myy asiakkaille ravintolan palveluja sekä esittelee ruokia ja juomia. Samalla myös lukiokoulutus.

Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto, englanninkielinen koulutus Pääsyvaatimuksena yo-tutkinto Hotellipalvelun koulutusohjelma, hotellivirkailija. Hotellivirkailija myy ja esittelee hotellin palveluja sekä neuvoo ja opastaa asiakkaita lähiseudun muiden matkailupalvelujen käytössä. Ravintolapalvelun koulutusohjelma, tarjoilija Tarjoilija myy asiakkaille ravintolan palveluja sekä esittelee ruokia ja juomia. Koulutus toteutetaan osittain englanninkielellä.

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi Asiakaspalvelun ja markkinoinnin koulutusohjelma Asiakaspalvelun ja markkinoinnin koulutusohjelmasta valmistunut merkonomi työskentelee myynti-, asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävissä. Suuntautumisvaihtoehtona myös Retail- eli vähittäiskauppamerkonomi. Taloushallinnon koulutusohjelma Taloushallinnon koulutusohjelmasta valmistunut merkonomi hoitaa pienen yrityksen taloushallinnon tehtäviä kuten kirjanpitoa, budjetointia, palkanlaskentaa ja kannattavuusseurantaa.

Matkailualan perustutkinto Matkailun ohjelmapalvelujen koulutusohjelma, matkailupalvelujen tuottaja Matkailupalvelujen tuottaja suunnittelee ja toteuttaa mm. luonto-, kulttuuri-, terveys- ja liikuntamatkailun ohjelmapalveluja.

Puhdistuspalvelujen perustutkinto Siivousalan koulutusohjelma, toimitilahuoltaja Siivoustyö on palvelutyötä, jonka tuote on asiakkaan tilaama ja maksama palvelu. Toimitilahuoltaja suunnittelee työskentelyrytminsä ja työnsä päiväkohtaisen sisällön. Koulutus alkaa seuraavan kerran syksyllä 2006

Tietojenkäsittelyn perustutkinto Informaatioteknologiapalvelujen ja markkinoinnin koulutusohjelma, Datanomi Informaatioteknologiapalvelujen ja markkinoinnin koulutusohjelmasta valmistunut datanomi kouluttaa, avustaa ja neuvoo yrityksen muita työntekijöitä tietotekniikan käytössä. Suuntautumisvaihtoehtoina Digitaalinen viestintä tai Käytön tuki. Myös ammattilukiona!

Rovaniemen palvelualojen oppilaitos Kairatien yksikkö: Kairatie 75 96190 Rovaniemi www.ropol.roiami.fi Toripuistikon yksikkö: Toripuistikko 5-7 96200 Rovaniemi