Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuAri Lehtilä Muutettu yli 7 vuotta sitten
1
MATKAILU- RAVITSEMIS - JA TALOUS-ALA Matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla on tavoitteena vaikuttaa ihmisten terveyteen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen tuottamalla palveluja niin arkeen kuin juhlaankin sekä kehittää palveluja vastaamaan tarpeita.
2
Video tarjoilija http://kunkoululoppuu.fi/videot/matkailu-ja-ravintola-ala/
5
://kunkoululoppuu.fi/videot/matk ailu-ja-ravintola-ala/ Video: HOTELLINJOHTAJA
6
Kokin koulutusohjelma
7
http://kunkoululoppuu.fi/videot/ matkailu-ja-ravintola-ala/ VIDEO: KOKKI
8
MATKAILUALAN PERUSTUTKINTO Matkailupalvelujen myynnin ja tietopalvelujen koulutusohjelma Matkailupalvelujen myynnin ja tietopalvelujen koulutusohjelmasta valmistunut matkailuvirkailija esittelee, myy ja varaa asiakkaille erilaisia koti- ja ulkomaanmatkoja oheispalveluineen. Hänen asiakkaitaan ovat yksityiset henkilöt ja ryhmät. Matkailuvirkailija kertoo erilaisista vaihtoehdoista ja varaa matkan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työpaikkoja ovat mm. matkatoimistot ja matkailukeskukset. Matkailuvirkailija voi työskennellä myös lentoaseman lähtöselvityksessä. Matkailupalvelujen koulutusohjelma Matkailupalvelujen tuottaja suunnittelee ja toteuttaa ohjelmapalveluja luonto-, kulttuuri-, terveys- ja liikuntamatkailijoille. Koulutusohjelmasta valmistunut suunnittelee ohjelmia esimerkiksi hotellin asiakkaille ja huolehtii ohjelmajärjestelyistä. Hän työskentelee matkailun ohjelmapalveluyrityksessä, loma- tai matkailukeskuksessa tai majoituspalveluyrityksessä. Luontomatkailun koulutusohjelma (kokeilu) Luontomatkailun koulutusohjelma antaa perusvalmiudet suunnitella ja toteuttaa matkailijoiden tarpeiden mukaisia ohjelmapalvelukokonaisuuksia: luonto- ja liikuntaretkiä, elämyspalveluita, seikkailuratoja, safareita sekä erilaisia tapahtumia.
9
Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma Matkailun koulutusohjelma Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma AMMATTI: RESTONOMI
10
RYHMÄTYÖ iPADEILLÄ 1.OPETTAJA JAKAA LUOKAN 4-5 HENGEN RYHMIIN = 4 ryhmää 2.LUOKAT KIRJAUTUVAT PADLET SEINILLE 3.OSOITE LÖYTYY: www.pedanet.fiwww.pedanet.fi 4.Mietitään vastausta kysymykseen: -Mitä työskentely matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla vaatii työntekijältä? 5. Lopuksi katsotaan opettajan johdolla yhteiset vastaukset
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.