Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Advertisements

Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
6net+ runkoverkko Petri Naukkarinen Frami
KidsGames-esittely koostanut Perttu Laaksonen. Australia.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Neste Oil Rally VIP 2007 La Ouninpohja. Soraa ja hevosvoimia sekä Sinä ja vieraasi Neste Oil Rally VIP 2007 RTS Motorsportin VIP-tapahtumassa.
JHL:n sähköiset palvelut
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Tulevaisuuden palvelut
IPTV seutuverkoissa Kauhajoki Petri Naukkarinen.
Internetin palvelut Matti Meikäläinen. Internet-sivut (WWW) •Internetin suosituin palvelu •Sivujen selailuun tarvitaan WWW-selain –Mozilla Firefox –Internet.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Internetin ilmaisohjelmat
Animaation tekeminen:
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
SUVI -esiselvityshanke – TAVOITTEINA ON SELVITTÄÄ ALUEELLISEN DIGIMEDIATUOTANNON:  Jakelukanavat, jakelutekniikat  Kustannukset.
NCA N ärpes C entral A ntennandelslag -Virtuell Arena Närpes IPTV Palvelu seutuverkossa Kauhajoki
Keski-Suomi Uurainen
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,
Mitä kaikkea siellä voi tehdä?. Kaksi osaa – Huvi ja Hyöty  Merkityksellinen, eli hyöty  Viihteellinen, huvi.
Internet Maailmanlaajuinen tietokoneiden verkko
NOKIA E7 Bisnes puhelin huippu ominaisuuksilla.  Nokia E7 on älypuhelin symbian Anna käyttöjärjestelmällä  Siinä on täysi qwerty näppäimistö jolla kirjoittaminen.
Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
Sähköisen kaupan toimintaympäristö
PalveluttMyn1 Palvelut EPG, Electronic Programme Guide, ruutuopas •EPG:n tavoitteena on antaa hyvä vaihtoehto lehdissä oleville ohjelmatiedoille: ruutuopas.
I-DAYS Petri Kemppainen I-DAYS palvelu varmistaa, että tärkeät päivät tulevat huomioitua ajoissa ja oikealla tavalla.
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Kaapeli-TV.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Saatavuus kilpailukeinona
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Verkkotaitokoulutus Aloitus. Koulutuksen sisältö Verkonkäytön perustaitoja (3.11.) Tiedonhaku verkossa (10.11.) Työnhaku verkossa (17.11.) Asiointi ja.
Katja Yritys TTKK/DMI/Matematiikan laitos Hypermedialaboratorio
KOLMASULOTTUVUUS.FI JA KIRJASTOT Päivi Litmanen-Peitsala Viestinnänsuunnittelija, Kirjastot.fi.
KuituKotoa Kristiinankaupunki Liity Osuuskuntaan KrsNET Se kannattaa! MITEN INVESTOINTI MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN?
Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa.
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Osallistumista tukeva mediakasvatus peruskoulussa
Sosiaalinen media matkailumarkkinoinnissa Teemu Hakolahti.
Käyttöohje: Kuinka löytää osasto/piiri. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Antti Kurkinen1 Langattomat verkot Antti Kurkinen2 Eri tekniikoita langattomiin verkkoihin Wimax-verkko 3G-verkko.
Internet – liiketoimintamallit Internet - strategia Miten yritys voi hyödyntää nettiä liiketoiminnassa.
Tekstitys Mika Turkumäki, Ville Kääriä, Sami Suovesi.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Kysy kirjastonhoitajalta Nina Granlund Kysy kirjastonhoitajalta Suomalaisten kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu. Sijaitsee Kirjastot.fi –sivustossa,
SAK:n ja liittojen sähköinen viestintä SAK Jäsenpalveluosasto Heli Nykänen.
Lainaus Haasteet lähitulevaisuudessa Uuden kirjastojärjestelmän valmisteluryhmän kokous Ari Ahlqvist
Kymenlaakson digitaalinen pääkirjasto Kymenlaakson kirjastojen yhteinen sosiaalista mediaa hyödyntävä verkkosivusto Verkkotyöryhmä: Mika Hatakka, Sinikka.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Tahtoo kotisivut meillekin Pohdintaa ja ehdotuksia Espoon Parkkiskerhon kotisivuprojektiin Vili
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
Niko Saarinen.
Tvt-terveisiä Syksy 2015 alkuun. Mikä ihmeen tvt? Tvt (tieto- ja viestintätekniikka) ei ole pelkkää tietokoneiden ylläpitoa vaan kysymys on laajemmasta.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Tervetuloa Konnevedelle koskien kupeeseen
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Mikä tai mitä on Youtube?
Virtuaalipalvelu.
Esityksen transkriptio:

Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa

Kuuskaistalta kuituverkkoon uudenlaista tv-kulttuuria, eTV eTV ja ReTV Kuuskaista on tuonut kuituverkkoon eTV-palvelun, jonka myötä asiakas saa tallentaa kaikki haluamansa ilmaiskanavat jatkuvasti kymmeneksi päiväksi eli yli viikon ohjelmat ovat katsottavissa taaksepäin. Erityisen hieno palvelu on silloin, kun ohitse mennyt ohjelma on jäänyt epähuomiossa katsomatta ja aamulla työpaikan kahvipöydässä toiset kehuvat sen katsoneensa. Ei muuta kuin kotona illalla tallennusta seuraamaan ja mistään ei jäänytkään paitsi.

Kuuskaistalta kuituverkkoon uudenlaista tv-kulttuuria, eTV Palveluun kuuluu myös, että asiakas saa tallentaa 10 vapaavalintaista ohjelmaa niin kauaksi aikaa kuin haluaa. Ohjelma voi olla joku lyhyt, vaikka päivän sää, tai sitten koko illan elokuva. Ohjelman tallennuskoko ei ole rajoite. Halutessaan ohjelmatilaa yksittäisille nauhoituksille voi vuokrata lisää. Tulossa myös mahdollisuus liittää USB-kiintolevy päätelaitteeseen omia tallennuksia varten. Käytettävissä on myös internet-selain, sähköposti, verkkolehdet, pankkipalvelut yms. vain mielikuvitus rajana. Kaiken edellä mainitun palvelun asiakas saa 5 euron kuukausihinnalla. Lisäksi asiakas tarvitsee kuituverkon digiboxin (STB), jonka voi joko vuokrata 5 euron kuukausihinnalla tai ostaa omaksi 150 eurolla

eTV Maksukanavat eTV-laite on kortinlukijallinen (Kreatel/Motorola) laite, johon asiakas voi hankkia lisäksi haluamaltaan toimittajalta antennikortin ja siihen kuuluvan kanavapaketin

eTV PCTV PCTV PcTV 2008 Kuuskaista tuo asiakkaiden saataville PcTV-palvelun, jolloin asiakas voi katsella tv-lähetyksiä suoraan tietokoneelta ilman pctv-korttia tai kuituverkon digiboxia. Pelkkä selain sekä vlc-player tai mediaplayer riittää. Myös tallennukset ovat silloin nähtävissä tietokoneelta. Palvelussa herkkuna tulee olemaan, että asiakas saa tallentaa ohjelmia omalle kiintolevylle.

eTV vuokravideot, HD? Kuuskaista tuo 2008 eTV-palvelun kautta mahdollisuuden vuokravideoiden katselemiseen Syksystä eTV-palvelun kautta myös mahdollisuus katsella HD-tasoisia testivideoita sek HD-kanavia. Erikseen myytävänä HD-päätelaitteet HDMI liitännöin sekä optisella äänilähdöllä. Vuoden 2008 aikana tulevat HD vuokravideot.

eTV Omat kanavat Kuuskaista on yhteistyössä Alavuden seurakunnan kanssa toteuttanut Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittaman Verkko kirkossa – kirkko verkossa –hankkeen. Kirkossa oleva kamera lähettää reaaliaikaista kuvaa vuorokauden ympäri. Kaikki kirkon tapahtumat ovat nähtävissä sekä eTV:ssä omalla kanavallaan että Internetissä Alavuden seurakunnan kotisivuilla olevasta linkistä. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat hankkia eTV:stä oman kanavan, jolla voi lähettää omavalintaista ohjelmaa. Kunnianhimoisena tavoitteena on lähettää reaaliaikaista kuvaa ensi kesän Alavuden Speleistä.

Kuusiokuntien monipalveluverkko Kysymyksiä? Yhteystiedot petri.naukkarinen@6net.fi 0400-833900 info@kuuskaista.com 06-3350100 www.6net.fi www.kuuskaista.com www.kuusiokunnat.fi Suomen Kaapelikaivuu Oy Tuurinkoski-yhtymä Oy Koneurakointi P. Marttila HELKAMA BICA