SEPA2011 - Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Ohjelmassa: Testausyhdistys Ohjelmistotestaus ry esittäytyy
1 Exporting Culture – Kulttuuriviennin ammattilainen -valmennus.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Aamiaisseminaari Miten mobiilimaksamisen pelikenttä muuttuu? Miten varautua kasvaviin tietoturvauhkiin mobiilissa? Mihin mobiilipalveluiden kokonaismarkkina.
TERVETULOA JÄTELAKISEMINAARIIMME Vastuullisuus ohjaa meitä ja materiaaleja. Siksi Paperinkeräys.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
LEIJONAKIEKKOKOULU Pohjoinen alue Jari Huttu 1.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
MTK-VIRRAT RY. Yhdistys •Perustettu 1917 •Jäsenet; virtolaiset maatalous- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjät 485 henkilöä •Yhdistyksen tarkoitus,
SeuraForum & aluekokous Länsirannikko 2012 Turku , Viking Line klo 9:00-
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Työseminaari: erittäin vähän liikkuvat, liikunnasta syrjäytymisvaarassa olevat Hotelli Holiday Inn, Messukeskus
TTL Sosiaalisessa mediassa
Ympäristöjournalismin päivä maanantai
(Yhdistyksen oma logo tähän)
2.2. komplementtisääntö ja yhteenlaskusääntö
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 09/11/2011 Chargée de Presse Johanna Hornborg.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Veli-Matti Karppinen 2006 Nakertaja – Hetteenmäen kyläyhdistys ry.
Pirjo Rauhala, Virtuaaliyliopistoseminaari TaY 1 Tervetuloa Tampereen yliopiston virtuaaliyliopistoon Virtuaaliyliopistoseminaari Tampereen.
KPL TIET KADUT.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Vammaisneuvosto ♥ Vammaisuuteen liittyvien asioiden asiantuntijaelin ♥ Vammaisten yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen.
Turvatakuu -kohti riskitöntä opintaivalta Joensuu TERVETULOA!
Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina - HoReCa-tukkukaupan näkökulma Järjestöpäällikkö Ilkka Nieminen Päivittäistavarakauppa.
VTR/ts HP 2014 HallituspartneritYdinviesti
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Leader-rahoitus Yhdistysten hanke- ja rahoitusinfo
Itellan Ylemmät Toimihenkilöt ry
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
Kilpailukykyä asiantuntijapalveluita hyödyntämällä
Kylätoimijoiden koulutus- ja neuvottelupäivät /MG.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
TERVETULOA KAINUUSEEN! PaKaste – työkokous Kajaani
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Tulevaisuutta rakentamassa -alueelliset järjestöpäivät TERVETULOA.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE Hanna Kääriäinen
Kalastajatorppa Ekonomipäivä Sefen järjestämää Ekonomipäivää on vietetty jo vuodesta 1946 alkaen. Tilaisuuden ulkopuolisena tuottajana toimii.
Ennakointikamari Liikenne- ja kuljetuspalveluala
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
TUHA-verkoston tapaaminen
OSALLISUUS JA KOKEMUSASIANTUNTIJA
SeuraForum & aluekokous Etelä-Suomi 2012 Helsinki , Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2) klo 18:00-21:00.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Vapaaehtoistoiminnan kehittämisnäkymiä Järjestöpäällikköverkosto Katariina Suomu Ensi- ja turvakotien liitto ry.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Yhdistysten kannusteet
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Esityksen transkriptio:

SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen työpöytä ja sähköiset palvelut – mitä kaikkea otettava huomioon SEPAn lisäksi? Matti Riivari, Maestroyhtiöt Oy 14:00SEPA muuttaa maksuliikenteen Jorma Jolkkonen, Nordea Oyj 14.45Kahvitauko 15:00Eri ohjelmistojen SEPA- ja ALV-päivitykset – mitä otettava huomioon? Jari Harju, DoAudit Oy 15:45Keskustelua ja yhteenveto Antti Pellinen, Tikura Oy SSID: LprUpsk Salasana:

Osaajien vankka joukko

Tietotekniikan liitto lyhyesti •valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa •jäseninä n alan ammattilaista sekä yli 500 tietotekniikkaa tuottavaa tai käyttävää yritystä ja yhteisöä •26 jäsenyhdistystä: - 17 alueellista yhdistystä - 6 valtakunnallista teemayhdistystä - 3 opiskelijayhdistystä - sekä lukuisia osaamisyhteisöjä ja kerhoja •perustettu vuonna 1953 nimellä Suomen Reikäkortti- yhdistys • Antti Pellinen

Tehtävät ja arvot Tehtävä •liiton tehtävänä on jäsentensä ammatillisen osaamisen ja arvostuksen nostaminen •liitto pyrkii tutkimustyöllään ja kannanotoillaan vaikuttamaan ICT-alaan ja sen kehittämiseen Arvot •sitoutumattomuus •ammattimaisuus •aktiivisuus •luovuus Antti Pellinen

ESATKY ry •ESATKY, Etelä-Saimaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry, on vuonna 1972 perustettu Lappeenrannassa toimiva paikallinen tietojenkäsittely-yhdistys. •Tänä päivänä yhdistyksessä on noin 220 jäsentä. •Jäsenistö koostuu pääosin Lappeenrannassa pääpaikkaansa pitävien yritysten henkilöstöstä ja pk-yritysten työntekijöistä sekä yksityishenkilöistä. •ESATKY kuuluu osana Tietotekniikan Liittoon, TTL ry. •ESATKY osallistuu paikallisiin tapahtumiin lähinnä puhujien kautta. Lisäksi tajoamme valittua koulutus- ja tapahtumatoimintaa. • Antti Pellinen

ITKY ry •ITKY, Imatran Tietojenkäsittely-yhdistys ry, on Suomen vanhin paikallinen tietojenkäsittely-yhdistys. Se perustettiin vuonna 1965 Imatran ATK-Kilta nimisenä. •Tänä päivänä yhdistyksessä on vajaa 200 jäsentä. Jäsenistö koostuu pääosin imatralaisista ja lähikuntien Stora Enso Oyj:n, Tieto Oyj:n, Imatran kaupungin sekä paikallisten pk-yritysten työntekijöistä. •ITKY kuuluu Tietotekniikan Liittoon, jonka kautta jäsenet saavat kattavia koulutus-, lehti- ja muita etuja. •Yhdistys järjestää mm. seminaareja, opintomatkoja sekä muita tapahtumia ajankohtaisista aiheista. •Yhdistys edistää myös virkistustoimintaa tarjoamalla mm. sählyvuoroja sekä eri harrastusmuotojen esittelyjä (esim. perhosidonta). •ITKYläiset osallistuvat myös yhdistysten välisiin urheilutapahtumiin ('olumppialaiset’, sählyturnaukset) sekä suurempiin urheilutapahtumiin (mm. Sulkavan soudut). • Antti Pellinen

SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen työpöytä ja sähköiset palvelut – mitä kaikkea otettava huomioon SEPAn lisäksi? Matti Riivari, Maestroyhtiöt Oy 14:00SEPA muuttaa maksuliikenteen Jorma Jolkkonen, Nordea Oyj 14.45Kahvitauko 15:00Eri ohjelmistojen SEPA- ja ALV-päivitykset – mitä otettava huomioon? Jari Harju, DoAudit Oy 15:45Keskustelua ja yhteenveto Antti Pellinen, Tikura Oy SSID: LprUpsk Salasana: