Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ajatuksia elämästä .....
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
Olet ystäväni MANIHAR.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Jumalan kanssa.
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ajatuksia elämästä..
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Uskottelemme itsellemme, että onnellinen elämä alkaa sitten kun pääsemme naimisiin, saamme lapsen, toisen lapsen. Sitten turhaannumme, koska lapsemme eivät.
Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Millainen on ystävä?.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Kuvakäsikirjoitus.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Koirat…. vastaan ihmiset….
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
NAISEN ITSETUNTO.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lapsen KYMMENEN KÄSKYÄ vanhemmille
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Onko huono päivä??.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Avaimia itsensä valmentamiseen
Seiso kuin vuori, virtaa kuin joki – näkökulmia työhyvinvointiin Valtakunnallinen Hyvinvointipäivä Salla Tapio Malinen
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
Pieniä hetkiä.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Mitä asenne tarkoittaa?
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Ajatuksia elämästä .....
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Esityksen transkriptio:

Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia meidän tulee olla siitä lahjasta kun me viimein tapaamme sen oikean.

Kun ilon ovi sulkeutuu, avautuu toinen, mutta usein näemme vain sen sulkeutuneen oven, emmekä huomaa sitä, joka meille on avautunut. Parhaat ystävät ovat ne, joiden kanssa voit istua kokonaisen illan sanomatta sanaakaan ja pois lähtiessäsi tunnet, että tämä on ollut elämäsi paras keskustelu.

Tarvitaan vain minuutti ihastua johonkin, yksi tunti rakastua, yksi päivä alkaa rakastamaan, mutta kokonainen elinikä unohtaa. Rakkaus alkaa hymyllä, kasvaa suudelmalla ja päättyy kyyneliin.

Unelmoi siitä mistä haluat unelmoida, Totuus on, että emme tiedä mitä meillä on ennen kuin sen menetämme, mutta totta on myös ettemme tiedä mitä kaipaamme ennen kuin olemme sen löytäneet. Unelmoi siitä mistä haluat unelmoida, matkusta sinne minne haluat matkustaa, ole sitä mitä haluat olla, koska on olemassa vain yksi elämä ja vain yksi mahdollisuus tehdä kaikkea sitä mitä haluaa tehdä.

sjediti cijelu večer ne progovorivši Najbolja vrsta prijatelja Je ona s kojima možete sjediti cijelu večer ne progovorivši ni riječi, a kada odlazite, osjećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu On olemassa hetkiä elämässä, jolloin kaipaat häntä niin paljon, että haluat ottaa hänet esiin unelmista ja halata ihan oikeasti. Kun antaa rakkautensa toiselle ihmiselle ei se tarkoita, että se toinen ihminen rakastaisi sinua takaisin! Älä odota vastarakkautta toivo vain, että hänellä jota rakastat on rakkautta sydämessään, mutta jos hänellä ei sitä ole, niin sinun sydämessäsi on.

Älä perusta ulkomuodosta - se voi pettää. Älä laske rikkauksia – ne voi loppua. Etsi sitä mikä tekee sinut iloiseksi, koska tarvitaan vain yksi hymy tekemään huonosta päivästä paremman. Onnellisimmat ihmiset eivät ole he joilla on eniten, vaan he, jotka osaavat käyttää sitä mitä heillä on parhaiten.

Olla tarpeeksi onnekas olemaan nöyrä, saada tarpeeksi haasteita ollakseen vahva, tarpeeksi surua voidakseen olla empaattinen ja tarpeeksi toivoa ollakseen onnellinen. Ajattele aina itsesi toisen tilanteeseen – mikäli itse et voi hyvin, ei varmasti toinenkaan voi kovin hyvin.

jotka heitä koskettavat. ja jätä särkynyttä sydäntään taakseen. Onni on olemassa niille jotka itkevät, niille joita on loukattu, niille jotka etsivät ja niille jotka yrittävät, koska vain he tietävät arvostaa ihmisiä jotka heitä koskettavat. Jokainen tulevaisuus rakentuu menneisyydelle. Elämässä ei voi onnistua ellei anna anteeksi tekemiään virheitään ja jätä särkynyttä sydäntään taakseen.

Kun sinä synnyit – itkit, ja kaikki ympärilläsi hymyilivät. Elä niin, että kun sinä kuolet - hymyilet, kun taas kaikki sinun ympärilläsi itkevät.

Lähetä tämä sanoma niille, jotka merkitsevät sinulle , niille jotka ovat koskettaneet sinun elämääsi jollain tavoin, niille jotka saavat sinut hymyilemään silloin kun sitä tarvitset, niille jotka antavat sinulle toivoa kun olet surullinen, niille joiden haluat tietävän kuinka paljon arvostat heidän ystävyyttään. Vaikka et näin tekisikään, älä ole peloissasi – mitään pahaa ei tule tapahtumaan sinulle, olet vain menettänyt mahdollisuuden jakaa iloa jonkun arkeen tällä viestillä.