Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
makramee-tekniikalla
Advertisements

Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
FC Adonis – katsaus Palautteita / parannusehdotuksia tullut kiitettävän runsaasti nettisivujen, sähköpostin, FB:n, Movin, Skyben, mesen ja hesen.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Dialogi William Isaacs.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Pelisilmää asiakaskohtaamisiin Mikko Ojanen. Kauraa • Valitsin kirjan hiljattain pidetyillä myyntipäivillä buukattuja tapaamisia varten. • Asiakastapaamisia.
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Kasvaako pääni, kun opin?
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
Laatinut Maija Halme-Briedis
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
”Yrityskauppa myyjän ja ostajan näkökulmasta!”
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
10 vinkkiä voimaantumiseen
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Tikkurila 10 The City of dreams
Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…
Kuinka rakentaa tietokone itse
Phetchabur Piano: Ernesto Cortázar Músic: Two candles for two hearts Anna musan soida ja nauti (klikkaamalla eteenpäin …)
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Jätteiden lajittelu ja kierrätys
Kuvakäsikirjoitus.
Viron sikaretki Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea.
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Hytin kippaus Scania 113H R380
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
Jarkko Sanna-Mari Hyvärinen Jani Keskinen Nora Lamberg Jarkko Leinonen
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
NAISEN ITSETUNTO.
Paikkoja maailmalla Ja satunnaisia matkailijoita.
MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI SORSAJAHTI ALKOI Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lasten suusta.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Huvipuistossa Elsa & Julia Olet lähdössä tänään huvipuistoon. Menet Et mene.
Pakkauksen kasaaminen
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Terassi-projekti.
Kuvakäsis – Miksi pipo pitää laittaa hihaan?
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
PÄÄJUMPPA Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Matkalla.
Niko Saarinen.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
LAKTOOSI-INTOLERANSSI. YLEISTÄ Laktoosi-intoleranssi on oireyhtymä, jossa laktaasi-entsyymi ei pilko laktoosia Aiheutuu ohutsuolessa olevasta mutaatiosta.
porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.
Hyvää elämää maaseudulla
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Pingu Poissa kotoa.
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Esityksen transkriptio:

Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan.

Digitaalikuvat on tätä päivää. Helppo näppästä ja aina onnistuu. Kattokaa jätkät, tossa aika tarkka kuva ”kissasta”? Ei perkale, miks sillä on punaset silmät, kommentoi päätoimittaja.

Onneks tuli noin karhunpojat mukaan. Tämmönen isompi rakennuskohde vaati aina alotuspalaverin, kommentoi kohteen vastaava mestari Mustis. Haetaan jätkät vähän lisää noita runkopuita niin saadaan EU-normit täyttävä illanviettopaikka kuntoon, lisää uusin aktiivinen kokelaamme.

Hyvä jätkät, tuokaa vaan reilusti puutavaraa sieltä naapurin metsäpalstalta. Ei ne ole tänään kuulemma kotona, Mustis motivoi talkooporukkaa. Onpahan pakattu kattomateriaali viimosen päälle, tuumailee päätoimittaja. Saiskohan tällä peiteltyä ton Kawan yöks? Ei tätä kaikkee tohon tarvi. Kun jätkät lähtee saunaan, tuun veistää´n siivun, parempaan tarkotukseen.

No niin, katto päälle jotta päästään saunaan. Lopettakaa se pullojen pyöritys ja tulkaa vähän jeesaamaan, ei toi Mustis yltä yksin. Kyllä nykyään on hyvistä miehistä pulaa, onneks mää en työskentele ammatikseni rakennuksilla, miettii päätoimitaja jätkien laiskuutta.

Ammattiasentaja oli otettu mukaan, teknisten yksityiskohtien ratkomiseksi. Ritke selviytyi tästäkin vaativasta asennuksesta ilman henkisiä takaiskuja. No niin, tää on kunnossa, eikun saunaan. Heh.

Tohon tulee kyllä mahtava hauta meirän eväälle. Lihalöntit, porkkanaa, lanttuva, valkosipulia. Nälkähän tässä tulee, ilman välipalaa, sanos päätoimittaja No, miten on puplikaani, maistuuko se sekavihannes ? En mää pysty vastaan, tää on niin pirun kuumaa.

On parempi, että tästä osiosta ei olekaan kuvia. Keski-ikäiset mahakkaat ja leppoisat kaverit perinteisissä kokoontumisajon aktiviteeteissa. Illan ohjelma: Oluet mukaan ja saunaan. Olihan värisilmäliikkeestä sattunut mukaan toki muutama verenohennukseen soveltuva vahvempikin poteli. Saunan lämmössä ja Näsijärven viileässä vedessä pulikoiden, välillä rauhanpiippua maistellen, etenee ilta puheen soljuessa. Kävipä Ritke vielä täydennystäkin Mansesta saakka ehtoolla Harrikallaan hakemassa. Sitten kaiken kohokohta, illallinen. Rosvopaisti kaikilla höysteillä. Tätähän tänne tultiin varta vasten tekemäänkin.

Kyllä oli mukavat hippalot, mutta närästys on karsee. Taisin vetästä ne valkosipulitkin kuorineen. Pöytää ois kai pitänyt muistaa siistiä, ehtoon päätteeks? Täytyy ootella hetki, ennen kun uskaltaa hypätä mopon selkään. Heh.