LAHDEN KATUSOITTO 2007. TK/042008 TAPAHTUMAN TARKOITUS JA PAIKAT VUONNA 2007 •Katusoittotapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja vammaisjärjestöjen monimuotoiseen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Työelämän ja ammattikorkeakoulujen yhteistyön haasteet Opettamisesta osaamiseen –seminaari, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Advertisements

Kaikki lapsen parhaaksi. Lahden ensi- ja turvakoti ry / Turvallisten perheiden Päijät-Häme –projekti OIKEUS TURVALLISEEN PERHE-ELÄMÄÄN! •”Turvallinen.
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Sulatto'05 -nuorten rantabiletapahtuma1 Sulatto’05 –nuorten rantabiletapahtuma Raahen Pikkulahden viheriöllä lauantaina 6. elokuuta 2005.
Sisäänheiton kautta töihin! Vammaisjärjestöjen yhteistyöprojekti Sisäänheitto työelämään!
Maaseutualueiden kehittämishankkeiden rahoitus toiminnanjohtaja Kirsti Oulasmaa Rieska-Leader ry.
Popkatu-yhdistys Ari Tarkiainen, Kajo- seminaari
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Suomen latu ry Marina Tuura.
Palveluverkkotyöryhmä puheenjohtaja Raila Lindholm, Kärkölä
Toiminnanjohtaja Ville Kuusinen Helsinki
MTK-VIRRAT RY. Yhdistys •Perustettu 1917 •Jäsenet; virtolaiset maatalous- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjät 485 henkilöä •Yhdistyksen tarkoitus,
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
Helsingin Invalidien Yhdistys ry
Startti 2020 EU-rahoitusmahdollisuudet Pohjois-Savossa Jorma Holopainen, hallituksen puheenjohtaja Kalakukko ry:n kehittämisstrategia.
TU Suomalaiset työmarkkinat ja niiden toiminta Kurssin käytännön järjestelyt
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Päijät-Hämeen kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka tukee kyliä ja rakentaa yhteistyötä.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JÄRJESTÖFOORUMI Joensuun Popmuusikot ry Case Ilosaarirock Sissi Riikola/ Joensuun Popmuusikot.
Toimintakertomus 2013 Kevätkokous , Parainen.
Puurikastamo  Kesto: –  Projektikoodi: A32028  Budjetti: euroa  Päärahoittaja: Etelä-Suomen EAKR-ohjelma  Toimialarajat.
Väestönmuutos , maakunnittain
Lahden Ahkera yleishallinto toimintakertomus
Bruttokansantuote maakunnittain 2000–2011 Euroa/asukas
Valtakunnallinen kokemuskoulutusverkosto
1 Hämeenlinnan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
» Toiminnan suuntaviivat 2014 Lahden Seudun Ekonomit ry
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Samba Tervetuloa tutustumaan samban maailmaan.
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Teollisuustuotannon arvonlisäys Kanta-Hämeessä 1995–2016, suurimmat toimialat Etla:n alue-ennuste 2011– Tilastokeskus/SeutuNet.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Muistiliitto ry Muistiluotsit verkkoja kutomassa VISIO Vuoteen 2010 mennessä luodaan maan kattava asiantuntija- ja tukikeskusverkosto, jonka avulla vapaaehtoistyö.
, Karelian Martat ry. Lauantaina yhdistyksemme taitoavain I:stä suorittamassa olleet 7 marttaa järjestivät taitoavainsuoritukseen kuuluvan luontoretken.
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
JÄSENTIEDOTE 1/2016 Oikein hyvää tätä alkanutta uutta vuotta. Vuosi on alkanut pakkasilla, mutta toivottavasti tämä vuosi on parempi kuin edellinen vuosi.
Mahdollisuuksien tori Lahti TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on yli 40 järjestöjäsentä. Järjestämämme.
Salpausselät reunamuodostumana Jukka-Pekka Palmu ja Matti Saarnisto.
Asukasyhdistys ry Tuiran
H U L I P I V S U L A S I V I L Ä V Ä E K S A
Kehittämissuunnitelma ja ennakointi Päijät-Hämeen ennakointiverkosto
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Ruuan reitti: kala.
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Sisä-Suomen kalatalousryhmä
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
EAKR-hakuinfo , Lahden maakuntakirjaston auditorio
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
K U T S U 1996 – 2016, 20 vuotta.
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
25/12/2018.
Tehdään yhdessä entistä tiiviimpi, tasavertaisempi ja monitoimijaisempi Yhteinen Päijät-Häme
HÄMEEN TE-TOIMISTON TYÖLLISYYSPOLIITTISELLA
Kirsti Cura, LAMK Ville Uusitalo, LUT
Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa 
Tule mukaan päätöksenteon koulutukseen
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Palvelupolku vammaispalveluiden päiväaikaiset toiminnat Pähee OTE
Suupohjan rahoitusmahdollisuudet

Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Esityksen transkriptio:

LAHDEN KATUSOITTO 2007

TK/ TAPAHTUMAN TARKOITUS JA PAIKAT VUONNA 2007 •Katusoittotapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja vammaisjärjestöjen monimuotoiseen toimintaan musiikin, tanssin, runolausunnan ja näytelmien avulla. •Esiintymispaikkoina vuoden 2007 tapahtumassa oli Lanun aukio, Lahden matkustajasatama ja rautatieasema. Teatteriryhmä Juko

TK/ TAPAHTUMAN JÄRJESTELYIHIN OSALLISTUIVAT SEURAAVAT YHDISTYKSET Lahden Invakeskus ry Lahden kuulonhuoltoyhdistys ry Lahden Seudun ADHD-yhdistys ry Lahden Seudun CP-yhdistys ry Lahden Seudun Kehitysvammaisten tuki ry Lahden Seudun kilpirauhasyhdistys ry Lahden seudun Sairaus- ja Tapaturmainvalidit ry Päijät-Hämeen Aivovammayhdistys ry Päijät-Hämeen Atopiayhdistys ry Päijät-Hämeen Autismi- ja Aspergeryhdistys ry Päijät-Hämeen Epilepsia yhdistys ry Päijät-Hämeen keliakiayhdistys ry Päijät-Hämeen munuais- ja maksayhdistys ry Selkäyhdistys SalpausSelät ry

TK/ ESIINTYJIÄ OLI MONENLAISISSA KOKOONPANOISSA. ALLA MUUTAMIA NIMIÄ. •Villa Piiparin päiväkoti •Onnelantien päiväkoti •The Teddy Bear Daycare •Duo Sepänsällit •Omat Pojat •Pähkinäteatteri •Dynamon romu-rummut •Vellamon tyttäret •Lahden laulajat •Päijät-Hämeen lausujat Pähkinäteatteri

TK/ KUVIA LANUN AUKIOLTA.

KIITOKSET KAIKILLE ESIINTYJILLE JA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJILLE ! NÄHDÄÄN TÄNÄ VUONNA LAHDEN MATKUSTAJASATAMASSA LAUANTAINA ! SEURAA ILMOITTELUA LEHDISSÄ JA VERKOSSA !