Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JÄSENTIEDOTE 1/2016 Oikein hyvää tätä alkanutta uutta vuotta. Vuosi on alkanut pakkasilla, mutta toivottavasti tämä vuosi on parempi kuin edellinen vuosi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JÄSENTIEDOTE 1/2016 Oikein hyvää tätä alkanutta uutta vuotta. Vuosi on alkanut pakkasilla, mutta toivottavasti tämä vuosi on parempi kuin edellinen vuosi."— Esityksen transkriptio:

1 JÄSENTIEDOTE 1/2016 Oikein hyvää tätä alkanutta uutta vuotta. Vuosi on alkanut pakkasilla, mutta toivottavasti tämä vuosi on parempi kuin edellinen vuosi. 8.2 on jälleen kansainvälinen epilepsiapäivä. Epilepsialiitto ja me yhdistykset jäsenineen kamppanjoimme teemoilla ”Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia” ja ”Yes, I can”( suomeksi: kyllä minä voin). Me jalkaannumme 9.2 klo 12-17 väliselle ajalle Tornioon Rajalla-kauppakeskukseen. Mukana yhdistyksen aktiiveja ja aluesihteeri Tanja Vihriälä-Määttä. Simossa hyvinvointipäivä 26.1. klo 9-14 välisenä aikana kunnantalolla. Olemme mukana klo 11-14 välisen ajan. 15.2. klo 18.00 Länsi-Pohjan AVH-yhdistys järjestää luennon, jossa on puhumassa Marja Korhonen. Hän on hoitovirheen takia sairastunut Locked-in sydroomaan (puhekyky meni ja neliraajahalvaantui). Aiheena on erilaisuuden kohtaaminen. Tilaisuus on Isossa auditoriossa Kemin kulttuurikeskuksessa os. Marina Takalon katu 3. Torniosta tilaisuuteen järjestetään kyyditys jos löytyy halukkaita menijöitä tilaisuuteen. Yhteyden otot Seppo Romppaiseen p. 0405490039. Kevätkokouksesta erillinen liite. Kevätkokoukseen voi osallistua sähköisesti (skype, sähköposti, puhelin). Ilmoittautuminen sähköiseen osallistumiseen välttämätön 22.2.2016 mennessä yhteysvälineiden takia. Nyt uutta verkossa! Epilepsialiitto avaa 25.1 sivuillaan verkkoyhteisön, jossa pystyy keskustelemaan epilepsiasta ja saa samalla vertaistukea muilta verkossa liikkuvilta samassa tilanteessa eläviltä epilepsiaa sairastavilta. Epilepsialiitto järjestää senioripäivät huhtikuussa. Seuraa Epilepsia lehden sivuilta ja ota yhteyttä Seppo Romppaiseen halutessasi osallistuessasi senioripäiville taloudellisen tuen saadaksesi. P. 0405490039. Teemailta järjestetään Torniossa kevään aikana. Seuraa Pohjolan sanomien, Lounaislapin järjestötoiminta ja yhdistyksen facebook-sivujen sekä yhdistyksen kotisivujen ilmoittelua netissä epilepsia.fi:n alla. Olemme usein pyytäneet teemailtojen ja luentojen aiheita Kemin ja Tornion alueelle, mutta vähäisen vastausten saannin takia, ota yhteyttä puheenjohtajaan jos mielessäsi on teemoja joita voisimme järjestää teemailtojen tai luentoina. P. 0405490039. Epilepsialiitto järjestää kuntoutumiskursseja, avokuntoutusryhmiä ja erilaisia tapahtumia. Lisätietoa saat epilepsialiiton toimistolta p. 0935082350tai os. epilepsialiitto@epilepsia.fi tai aluesihteeri Tanja Vihriälä- Määttä p. 0400954830 tai tanja.vihriala- maatta@epilepsia.fi.tanja.vihriala- maatta@epilepsia.fi Oikein hyvää kevättä sinulle! Toivottaa: Seppo Romppainen yhdistyksen puheenjohtaja

2

3

4

5

6


Lataa ppt "JÄSENTIEDOTE 1/2016 Oikein hyvää tätä alkanutta uutta vuotta. Vuosi on alkanut pakkasilla, mutta toivottavasti tämä vuosi on parempi kuin edellinen vuosi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google