Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa 

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa "— Esityksen transkriptio:

1 Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa 
Dioja voi vapaasti poistaa ja lisätä, aina kuhunkin tarpeeseen sopivasti. Dioissa on tarkoituksella jonkin verran päällekkäisyyttä. Käytä JOKO diaa 3 TAI dioja 4–6. Huomaathan, että osassa dioja (esim. dia 8) on ns. placeholder- tekstiä. Vaihda se omaan tekstiisi tai poista. Placeholder-tekstin erottaa siitä, että se on kirjattu kursiivilla ja keltaisella korostaen.

2 Lisää tähän oma nimesi, tapahtuman nimi, päivämäärä tms.
Sinä olet arvokas! Lisää tähän oma nimesi, tapahtuman nimi, päivämäärä tms.

3

4 Arvokas Eriarvoisuuden vähentämisen ohjelma
Arvokas-avustusohjelmaa (2018– 2021) tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla Ohjelmaa koordinoi Suomen Setlementtiliitto ry Mukana on 25 yhdenvertaisuutta ja osallisuutta lisäävää hanketta (ks. seur. dia)

5 Arvokas-hankkeet Aseman Lapset Barnavårdsföreningen i Finland rf
EHYT ry ja Kehitysvammaliitto ry Epilepsialiitto ry Helsingin Diakonissalaitos Helsingin NMKY ry Jyvälän Setlementti ry Kehitysvammaisten tukiliitto ry Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry Kukunori ry Kölvin Monikulttuurinen Nuorisotyö ry Lahden Diakoniasäätiö Loisto setlementti ry Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten kuntoutussäätiö Mannerheimin lastensuojeluliitto ry Pesäpuu ry Perheidenpaikka ry Porttiteatteri ry Rauman Seudun Katulähetys ry Romano Missio ry Satakunnan Yhteisöt ry Sirkkulanpuiston toimintayhdistys ry Sirkus Magenta ry SOS Lapsikylä ry Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

6 Lyhyesti ohjelman tavoitteet ja toimenpiteet
Arvokas-ohjelman tavoitteena on ehkäistä eriarvoistumista ja lisätä mahdollisuuksia osallisuuteen löytämällä uusia järjestölähtöisiä toimintatapoja haasteellisissa elämäntilanteissa olevien tueksi vahvistamalla heidän osallisuuttaan Arvokas-koordinaatiohankkeen tavoitteena on lisätä Arvokas- hankkeiden tuloksellisuuttaa ja kohderyhmien saaman tuen vaikuttavuutta tukemalla Arvokas-hankkeiden keskinäistä yhteistyötä ja yhteiskehittämistä tekemällä vaikuttavaa vaikuttamistyötä ja vaikuttajaviestintää osoittamalla hankkeissa aikaansaadun yksilötason muutoksen ja avustusohjelman yhteiskunnalliset vaikutukset

7 Arvokasta työtä #arvokas

8 Oma hanke Kerro tässä oman hankkeesi Arvokas-työstä

9 Ajankohtaista asiaa Tässä voit nostaa esiin ajankohtaisia aiheita ja toimintoja hankkeilta tai vaikka uutisista

10 Arvokas verkossa sinäoletarvokas.fi facebook.com/sinaoletarvokas
twitter.com/sinaoletarvokas @sinaoletarvokas instagram.com/sinaoletarvokas @sinaoletarvokas #arvokas

11 Arvokas haaste Tässä voit heittää yleisölle haasteen – voisiko koko porukka vaikka käyttää muutaman minuutin ja twiitata koulutussession herättämistä ajatuksista?

12 Arvokas-ohjelmakoordinaatio / Suomen Setlementtiliitto ry
arviointi- Jenni viestintä- Heidi koordinaattori- Jaana järjestöjohtaja- Mona


Lataa ppt "Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa "

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google