VUOSIEN VARRELTA... PP-esitys: M.H. 2005.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Koulutuksen määrälliset indikaattorit 2010 OPH:n koulutuksen seurantaraportit 2010: Matti Sippola1.
Advertisements

RAVIKESKUS KESKINEN YLIVIESKAN RAVIRATA
Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta  Perustettu vuonna 2003  Osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa puhdasta raaka-ainetta paikallisille tattaria jalostaville.
VALOKUVIA VUOSIEN VARRELTA
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
menestystä vuoden 2008 haasteisiin!
STTK-J / Palkansaajajärjestö Pardia Ay-asialla 20 vuotta
Rouva Presidentti Aleksi Bardy Helsinki-Film & Funny films.
Muistoja Pohjois-Savon ravilegendoista
Hotel Atlas Tiedotustilaisuus alueen medioille Tervetuloa!
Mistä on Seinäjoen Taitoluistelijat tehty?
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Sri Lanka.
Kuntaliiton palvelut muutosviestinnän tueksi
RAVIKESKUS KESKINEN YLIVIESKAN RAVIRATA
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
Johdatus Linuxiin Mauri Heinonen
• Kuvioita ja taulukoita raportista Finnish Science in International Comparison: A Bibliometric Analysis Annamaija Lehvo ja Anu Nuutinen Suomen.
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Suomen latu ry Marina Tuura.
Lahden kaupunki Tekninen ja ympäristötoimiala Yhdyskuntasuunnittelun teemaryhmä MAL:n yhteensovitus (7 §) Kaavoitus ja maapolitiikka Kiinteistönmuodostus,
Pesäpallon Historia ja Kilpailutoiminta
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
III KANSAINVÄLISET SUHTEET (HI03)
, SK, sivu 1 Tietoa liikennetilanteesta VR:n Internet-sivuilla
Turvallisuustyön ja riskienhallinnan koordinaatioryhmä (Turvallinen kunta –ryhmä)
KOKOELMAKARTTAHANKE YLIOPISTOKIRJASTOJEN NEUVOSTO Anna-Kaisa Sjölund Kirjastosuunnittelija/biblioteksplanerare (SeAMK) Tel
Suomenhevonen -diasarja
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Tiedosta hyvinvointia Päihdekysely /ELT Alkoholi- ja huumetutkimus1 PÄIHDEKYSELY 2002.
Teuvo Peltola urheilulaitoksista vastaava virkailija
ROTISSEURS – PAISTINKÄÄNTÄJÄT 50v.
Sri Lankan Lions-ystävien seura
Lahden Ahkera yleishallinto toimintakertomus
LAHDEN AHKERA RY, PAINIJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2014
Raumanmeren Rotaryklubi: Jäsenyys, kokemuksia ja näkemyksiä
Sirpa Rajalin LIIKENNETURVA Nuorten seminaari Kuopiossa Mitä nuoruus on? Miten nuoruus näkyy liikenteessä? Miten nuorten riskinottoa liikenteessä.
S UOMEN P AINILIITTO RY Suomen Painiliiton tiedotusstrategia tiedotus- ja huomionosoitusvaliokunta.
LOHJAN SHA:N PSYKIATRIAN TILAHANKKEIDEN HISTORIAA JA NYKYTILANNE
ROTARYPIIRI 1400 ORGANISAATIO
Eduskunnan tehtävät Lainsäätäminen.
ITIL Information Technology Infrastructure Library
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
pk Sopimusvuori ry & Sopimusvuorisäätiö Järjestö Sopimusvuori ry & Sopimusvuorisäätiö palveluntuottaja päivittäin yli 600 kuntoutus- ja hoitopaikkaa.
University of Joensuu Dept. of Computer Science P.O. Box 111 FIN Joensuu Tel fax Tietojenkäsittelytieteen.
Euroopan talous- ja rahaliitto EMU: Kehitetty jo n. 30 vuotta Ensimmäinen vaihe 1979 => valuuttakurssit Vuonna 1999 kytkettiin 12 maan valuuttakurssit.
ELEKTRA - kotimaisia tieteellisiä artikkeleita sähköisessä muodossa Alustus Vapaa pääsy tieteelliseen tietoon -seminaarissa Jyrki Ilva
Pendelöinti Pendelöinti eli asuinkunnan ulkopuolella työssäkäynti on yleistynyt lähes koko Suomessa 1980-luvun lopulta lähtien. Pendelöivien osuus on kasvanut.
Tilinpäätös 2004.
COLLIE Collierodun historiaa 4 Alkuperästä ei varmaa tietoa, collien esi- isistä monia teorioita. 4 Todennäköisesti collie on syntynyt vanhoista.
PISA Programme for International Students Assessment OECD-maat.
”Ahvenisjärven koulun ahtaus jätettiin hymysuin taakse, kun
University of Joensuu Dept. of Computer Science P.O. Box 111 FIN Joensuu Tel fax Tietojenkäsittelytieteen.
Herlun pojat voittivat Tampereen lukioiden jalkapallomestaruudet He pääsivät SM-finaaliin Opettajien ja opiskelijoiden väliset ottelut ovat.
TAMPEREEN KAUPUNKI – TALOUS- JA STRATEGIARYHMÄ 1 Ennakkotietoja työpaikoista vuodelta 2004 Vuoden 2004 ennakkotiedot työpaikoista julkaistiin
Suomen presidentit.
Keskusta Saija ja Julia. Yleistä ”Suomi kuntoon!” Keskustapuolue perustettiin vuonna 1906 Maalaispuolueen nimellä – Vuonna 1965 puolueen nimi muuttui.
Mikä ViNO? -tietovisa
Presidentti.
Paavo Nurmi Jenna & Venla.
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Powerpoint-esitys.
Historian kotiseutuprojekti
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Iisalmen Yrittäjät ry 2017.
Lentoliikenne luvulla
Rakentaminen tammi-marraskuu 2017
Hyvinvointijohtamisen rakenteet
Kouvolan seuraparlamentti
Esityksen transkriptio:

VUOSIEN VARRELTA... PP-esitys: M.H. 2005

Valkealan Hevosystäväinseuran kunniapuheenjohtajat Joonas Kylliäinen Alfred Jokiranta Lasse Heikari

Tri Bertil Palmberg Voikoskelta ja ori Ihme, joka oli ajokauden 6:s. Kuva on 30-luvulta.

Valkealan Hevosystäväinseuran toiminta on historiansa ajan ollut aktiivisen talkootyön tukemaa. Kuva on 50-luvulta, jolloin siivoustalkoisiin on osallistunut niin nuorempi kuin vanhempikin hevosväki.

Taustalla oleva ”Ravitalo” oli yli kolme vuosikymmentä kouvolalaisen raviyleisön ahkerassa käytössä. Lisäksi se oli suosittu kokoontumis- ja tanssipaikka.

Toiminnan alkuvuosina hevosenomistajille annettiin pienten rahapalkintojen lisäksi kunniakirja.

Matti Takasen ori Valokas on ainoa seuran jäsenen omistama ravikuningas.

Kouvolan ensimmäisissä Kuninkuusraveissa v. 1952 yleisöä oli runsaasti myös sisäkentän puolella.

Kouvolan raviradalle saatiin vuoden 1952 Kuninkuusraveihin uusi paviljonki ja totalisaattorirakennus.

Kuninkaalliset vuonna 1952 Kouvolassa Tamma Lilli ja M. Olenius Ori Amor ja B. Hakalax

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen ja rouva Sylvi Kekkonen seurasivat vuoden -64 Kuninkuusraveja Kouvolassa. Kuvassa myös maan- viljelijä Antti Kultanen ja kaupunginjohtaja Eino Brofeldt.

Viljo Horpun omistama ja Sauli Horpun ohjastama tamma Pimaus osallistui viisi kertaa kuningatarkilpailuun ja voitti monia suurkilpailuja uransa aikana.

Kouvolan raviradan lasikatsomo valmistui v. 1972. Tilaa oli 1500 katsojalle ja istumapaikkoja katsomossa 553 vieraalle.

Kuninkaalliset vuonna 1973 Kouvolassa Vieterin ja Kaarlo Partasen ensimmäinen ravikuninkuus. Vierellä kuningatar Ilori, jonka ohjaksissa Risto Lanki.

Ensimmäisen Kouvola-ajon v. 1980 voitti Michael Marchand Veijo Heiskasen ohjastamana.

Kuninkaalliset vuonna 1990 Kouvolassa Kuninkaaksi seppelöitiin Patrik/Risto Lanki ja kuningattareksi Valomerkki/Antti Teivainen. Kuvassa vasemmalla silloinen puheenjohtaja Lasse Heikari ja oikealla tuleva puheenjohtaja Alpo Horppu.

Tamma- ja varsanäyttelyt ovat säilyttäneet asemansa Kouvolan raviradan vuotuisena tapahtumana. Arvostelu lautakunnassa Bo Lindholm, Jussi Ala-Huikku, Aarne Rauma ja Rainer Härmä.

Kuvassa palkittuina Valkealan Hevosystäväinseuran ansiokkaita toimihenkilöitä v. 1992.

Kouvolan Sanomien nimiajo kuuluu radan perinteisiin. Kouvolan Sanomat ovat olleet aktiivisesti mukana myös raviradan tiedotustoiminnassa.

Exquisite Lady oli yksi maamme kärkitammoja kilpailu-uransa aikana. Aslak Kaikon omistama Exquisite Lady oli yksi maamme kärkitammoja kilpailu-uransa aikana. Arvi ja Markku Mankin omistama Vejari oli 90-luvun menestynein seuran jäsenten omistama suomenhevonen.

Vuonna 2005 Kymi Grand Prix’n voitti italialaisori Ensimmäinen Kymi GP ajettiin vuonna 1998. Vuonna 2005 Kymi Grand Prix’n voitti italialaisori Prime Prospect uudella rataennätyksellä 12,8a.

Uusi vierastalli valmistui juhlavuoden 2005 aikana. Nykyaikaisessa tallissa on 20 karsinapaikkaa ja mm. tv-monitorit ravien seuraamista varten.

Valkealan Hevosystäväinseuran yhteistyö Kouvolan kaupungin ja Valkealan kunnan kanssa on toiminut mallikkaasti Valtuuston pj Pekka Jokinen kaupunginjohtaja Aimo Ahti Hallituksen pj Ilpo Kontula Seuran pj Alpo Horppu Seuran tj Arto Hytönen Seuran pj Alpo Horppu Seuran vpj Arvi Mankki Kunnallisneuvos Ilmo Seppälä Kunnanjohtaja Jyrki Harjula

Valkealan Hevosystäväinseuralle on myönnetty seuraavat tunnustukset: 1992 Raviurheilun Venla -kunniakirja 1996 Vuoden Ravirata –kunniakirja 1998 Kunniamaininta Kymi GP:n järjestämisestä 2002 Vuoden Ravirata –kunniakirja 2004 Vuoden Ravirata –kunniakirja 2004 Kouvolan Sanomien kultamitali Lisäksi seuran puheenjohtaja Alpo Horpulle myönnettiin Kouvola –mitali 2004.

Kouvolan ravirata on saanut tunnustusta onnistuneiden kansallisten ja kansainvälisten ravitapahtumien järjestäjänä. 100-vuotinen raviperinne jatkuu myös v. 2006, jolloin Kouvolassa ajetaan 26 ravipäivää.