Tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Sapuska - Kansainvälistä liiketoimintaa elintarvikkeista 2008 – 2012 Joensuu DM Copyright © Tekes.
Advertisements

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus -
Suomen Yrittäjäopisto NUORTEN AIKUISTEN OSAAMISOHJELMA Työseminaari III, Kuopio SYO -case.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Suomen koulutusjärjestelmä
2/2009 Ajankohtaista CIMOsta Kv-kevättapaaminen Tampereella 25.4.
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Uudenmaan Yrittäjät Yritysten ilta – Kerava Menesty sähköisessä liiketoiminnassa! Kerava Vpj. Ritva Lill-Smeds ja Tj. Petri Graeffe.
, Joonatan Haukilehto / Riku Lehtonen
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö
Diabetes maailmassa 2012 Yli 300 miljoonaa ihmistä.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Edelläkävijämarkkinaohjelma Fiksu kysyntä luo uutta ohjelmavalmistelu Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Suomen latu ry Marina Tuura.
ROAD-SHOW SOTŠI ”SOCHI 2014” VALTAVA HANKE ALUEEN MATKAILU- JA PALVELUTARJONNAN KEHITTÄMISEKSI UUDELLE TASOLLE 2.
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Verkostoitumisen iloja Anu Perttunen Oulun RYSÄ
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Hanke- ja hakuinfo Länsi-Suomen EAKR -ohjelma Pirjo Peräaho Keski-Suomen liitto.
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Kaupunki työnantajana
KOLMASULOTTUVUUS.FI JA KIRJASTOT Päivi Litmanen-Peitsala Viestinnänsuunnittelija, Kirjastot.fi.
RESCA-verkosto RESCA-seminaari , Tampere.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Globaali on-line markkinointi ja sen tulevaisuus High Tech Center, Helsinki
NY Vuosi yrittäjänä.
Arkisin klo  KARTE KLUBI toimii Mehtimäen tennishallissa arkisin klo  Liittymällä KARTE KLUBIN jäseneksi pääset hyödyntämään klubilaisten.
EuroSkills 2010 Lissabon Portugal 4 – Esimerkkipohja.
OPPISOPIMUSKOULUTUS Ammatillisen koulutuksen järjestämismuoto Määräaikainen työsopimus Koulutuksesta yli puolet työpaikalla työtehtävien yhteydessä, täydennetään.
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta OPSO ry:n seminaari Tampere Pasi Rentola.
Kauppakamarin kansainvälistymispalvelut Janne Koivisto Helsingin seudun kauppakamari European Commission Enterprise and Industry.
Leader-rahoitus Yhdistysten hanke- ja rahoitusinfo
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
FinnWell -ohjelma 2007 – 2009 Kalevi Virta. Mitkä ovat tulevaisuuden suuntaviivat FinnWell- ohjelman jatkoa ja Tekesin positioitumista terveydenhuollon.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Aalto PRO Aalto-yliopiston täydennyskoulutusta Kyvykkyyksiä etsimässä PK-yritysten johtamisen haasteet Menestystekijöitä, henkilöstön kyvykkyyksien määrittelyä.
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
Yhteistyö Avoimen tiedon ohjelman jälkeen Avoimen tiedon ohjelman päätöstilaisuuden pohdinnan purku.
Tutustumme Kokoomukseen
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
SF-Caravan ry Tehdään yhdessä.
Best in Class Hankinnan kehittämistyökalu
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Kirjastopäivät 2019 tulee! Kirjastoseuran ajankohtaiset
Esityksen transkriptio:

tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY on Suomen suurin hankinnan ja logistiikan ammattilaisten yhteisö. LOGYssä vaikuttaa yli henkilöä ja noin 240 yhteisöjäsentä.

Tehtävä: LOGY tarjoaa jäsenilleen verkoston ja palveluita kilpailukyvyn ja innovaatioiden kehittämiseksi. Visio: LOGY on Suomen tärkein logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto. Jäsenilleen LOGY tarjoaa alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit.

LOGYn palvelukokonaisuus ja toimintakenttä PALVELUT 4 Hankinta Varasto- ja materiaalinkäsittely Kuljetus Toimitusketjun hallinta (SCM) 12

Tietoa, taitoa, verkostoja – Piirit ja foorumit PiiritoimintaFoorumitoiminta 12 Alueellista piiriä4 Foorumia: Hankinta-, SCM-, Kuljetus- sekä Varasto- ja materiaalinkäsittelyfoorumi Yritys- ja oppilaitosvierailutVertaisoppimista ja kokemusten vaihtamista Seminaarit, opintoretket, tietoiskutOsaamista kehittäviä tilaisuuksia: klubi-illat, yritysvierailut, round table –tilaisuudet Logistiikka-lehtiAmmattitaidon ja kontaktiverkostojen kehittyminen Ajankohtaista tietoa alastaAmmattialan arvostuksen paraneminen Kontaktit alan ammattilaisiinTutkimustietoa ja innovaatioita Suomesta ja ulkomailta Verkostoituminen ja tapaamiset tulevaisuuden työntekijöihin ja -antajiin ja työnantajia Parempaa kilpailukykyä jäsenorganisaatioille Alan tulevaisuuteen ja logistiikkaolosuhteisiin vaikuttaminen Ajankohtaisia trendejä maailmalta Paikallisten yritysten hankinta-, tuotanto- ja logistiikkatoimintoihin tutustuminen Palvelut Hyödyt

Seminaarit ja näyttelyt • Logistiikkaseminaari • Varasto- ja materiaalinkäsittelypäivä • Kuljetuspäivä • Hankintapäivä • Terveydenhuollon logistiikkapäivä • Logistiikka-Kuljetus 2015 • Logistics 2014 • Alihankinta 2014

Osto&Logistiikka-lehti • Hankinnan ja logistiikan johtava ammattilehti Suomessa • 6 numeroa vuodessa, painos kpl • lukijaa • 83 % lukijoista osallistuu päätöksentekoon • Jäsenetulehti

Koulutukset ja valmennukset Suomen laajin valikoima koulutuksia ja valmennusta seuraavilta aloilta: • Logistiikka ja toimitusketjun hallinta Logistiikan koulutusohjelma (ELA Certification) • Osto- ja hankintatoimi Hankintatoimen koulutusohjelma (IFPSM Certification) Tarjolla yli 30 eri kurssia, myös yrityksellenne räätälöitynä!

Jäsenlajit ja -edut Jäsenedut henkilöjäsenille ja yhteisöjäsenille • Osto&Logistiikka-lehden vuosikerta • Maksuttomat foorumi-iltapäivät vuosikokousten yhteydessä • Piirin toiminta omalla alueella • LOGYn sähköiset jäsentiedotteet • Jäsenalennuksia seminaareista ja koulutuksista Lisäedut yhteisöjäsenille • Valitun foorumin palvelupaketti ja tapahtumat • Alennuksia messu- ja näyttelypaikoista • Näkyvyyttä yhdistyksen medioissa ja tilaisuuksissa Jäsenlajit • Yhteisöjäsenyys – tarkoitettu sekä yksityisen että julkisen sektorin yhteisöille • Henkilöjäsenyys – tarkoitettu yksittäisille henkilöille

Jäsenmaksut vuodelle 2014 Yhteisöjäsenet Yritys tai yhteisö, liikevaihto on yli 20 milj € 7 nimettyä henkilöä1 190 €/vuosi Yritys tai yhteisö, liikevaihto on alle 20 milj € 3 nimettyä henkilöä570 €/vuosi Oppilaitos tai yleishyödyllinen yhteisö 3 nimettyä henkilöä260 €/vuosi Henkilöjäsenet Varsinainen jäsen65 €/vuosi Opiskelijajäsen10 €/vuosi Eläkeläisjäsen20 €/vuosi

Ura alkuun LOGYn jäsenyydellä • Nuorille suunnattu LOGY Young Professionals –ohjelma tarjoaa: • mentorointia ja • opinnäytetöiden aiheiden välitystä • Nuoret Hankintaosaajat – alle 35-vuotiaille hankinnan ja toimitusketjun hallinnan tehtävissä työskenteleville ja opintojen valmistumisvaiheessa • Edullisia seminaariosallistumisia • Real Game SM-kilpailut

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry Nuijamiestentie 3 A, Helsinki p – tuorein tieto hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit LOGY verkottaa ja vaikuttaa!