Uusyrityskeskus • Vastuu perustamisneuvonnasta Lahden alueen kilpailukyky- ja elinkeinostrategian 2009-2015 mukaisesti • Vuodessa asiakaskäyntejä yli.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES RY
Advertisements

Menestykseen Turku Science Parkin hautomopalvelut – ideasta yritystoiminnaksi Olli Mankonen
Toiminnan tunnuslukuja Lokakuu 2011 Yrityksiä 588.
Työ- ja elinkeinokeskus HÄMEEN TE-KESKUS APUNA YRITYKSESI OMISTAJANVAIHDOKSESSA Loppi Hannele Heikkinen Sukupolvenvaihdosten edistäminen ja.
STARTUP DESIGN - Muotoiluosaamista yritysneuvontaan Kaisa Sibelius
Asiakkaana sosiaalipalveluissa
Uusyrityskeskus on osa seudullista yrityspalvelua MINUSTAKO YRITTÄJÄ ? •Osaaminen, työkokemus, valmiudet, perhetilanne •Liikeidea •Tuotteet, palvelut,
Länsi-Uudenmaan ammattikoulutuskuntayhtymä Kulttuuriala Ammatillinen valinnainen Yritystoiminta ja valmistus Vanhan opetussuunnitelman mukainen
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
Elinkeinojen kehittäminen Oulunkaarella
Projektiassistentti Sanna Hälvä Luovien alojen Kaakkois-Suomen kehittämisstrategia -hanke –
PK-kehittämispalvelut
Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?
PÄIJÄT-HÄMEEN TURVALLISUUSSUUNNITTELU Päijät-Hämeen liitto
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Hollolan Tarmontie 2-4 Koy
Koulutuskeskus Salpaus Hyvä Yritys /Georges Segura - Outi Salmela Tervetuloa! Hyvä Yritys (ammatillinen oppimisympäristöjen kehittämishanke)
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj Liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo.
Lahden kaupunki Tekninen ja ympäristötoimiala Yhdyskuntasuunnittelun teemaryhmä MAL:n yhteensovitus (7 §) Kaavoitus ja maapolitiikka Kiinteistönmuodostus,
YRITYKSEN PERUSTAMINEN
VIHREIDEN TYÖPAIKKOJEN MAHDOLLISUUKSIA Ville Niinistö
Yrityskehitys Faartti – ideasta yritykseen SUUPOHJAN ELIKEINOTOIMEN KUNTAYHTYMÄ •Jurvan NikkarikeskuksessaJurvan Nikkarikeskuksessa •TEAK Oy:ssä TeuvallaTEAK.
Raimo Tölli Yritysneuvoja
Perusopetus- ja lukiokoulutus Paras-uudistuksessa
PÄIJÄT-HÄMEEN PALVELURAKENNEUUDISTUSPROJEKTI Kuntatalous Mika Mäkinen.
Linnaseutu ry •Hämeenlinnan seudun maaseudun kehittämisyhdistys •Leader -rahoitus.
Hanke- ja hakuinfo Länsi-Suomen EAKR -ohjelma Pirjo Peräaho Keski-Suomen liitto.
Aikuissosiaalityön kehittämishanke – SOS – hanke
PK-YRITYSTEN KEHITTÄMISHANKE
1 Lammin Säästöpankki Rahoitustukiklinikka Hattulan Juteinitalo Lammin Säästöpankki Kirsi Sinisilta
Päijät-Hämeen kesäyliopisto Toiminut vuodesta 1962 Lahdessa Toimipaikkana on Aikuiskoulutuskeskus, Kirkkokatu 16, Lahti Toiminta ympärivuotista Kaikille.
Kolmas sektori ja koulutus kotouttajana
TupaTurva: OivaTurva, case Padasjoki Oiva = Asikkalan, Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän, Padasjoen kuntien yhteistoiminta-alueen peruspalveluiden tuottaja.
Sairaanhoidon osaaminen on arvokasta! - jatkohanke Lahden diakonian instituutti Vuorikatu LAHTI.
Oppisopimuskoulutuksen kummit. Tavoite  Lisätä tietoisuutta oppisopimuskoulutuksesta erityisesti pk-yrityksissä ja työnantajaverkostoissa  Kartoittaa.
Hollola Hallinnollisesti Hollola kuuluu Lahden kaupunkiseutuun ja Lahden seutukuntaan. Hollolan naapurikunnat ovat pohjoisessa Asikkala (38 km), idässä.
Yrittäjyydestä ja yhteistyöstä Teollisuusneuvos Heikki Vesa.
Tervetuloa LADECiin Tomi Tura. LADEC lyhyesti Tukee Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän uusiutumista ja kasvua Syntyi vuoden 2013 alussa Lahden tiede-
Yrityskehitys Faartti – ideasta yritykseen SUUPOHJAN ELIKEINOTOIMEN KUNTAYHTYMÄ Jurvan Nikkarikeskuksessa TEAK Oy:ssä Teuvalla Teknologiakeskus Logistiassa.
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Työllisyyspoliittista avustusta saavat hankkeet
Yhteystiedot LC Logistics Center Oy
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Alueraportti, Pohjanmaa 1.
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
Ennakointikamari Liikenne- ja kuljetuspalveluala
Työ- ja elinkeinokeskus ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS – TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA 2007 –
Lahden seudun kuntajakoselvitys
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Maahanmuuttajayrittäjyyden tarjoamat mahdollisuudet Vantaalle Vantaan kaupunki, elinkeinopäällikkö Raimo Koskenkanto Vernissa.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään II (OKS II) –hanke
Hyvinvointialan yritystoiminnan kehittäminen Satakunnassa - strategioista toimenpiteisiin Palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi Porin.
SEUTU-hanke 1. Tavoite 2. Toimenpiteet 3. Tulokset 4. Tahot 5. Tavoite 2009.
Miksi UusiKunta? Jyrki Myllyvirta Lahden kaupunki.
ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS –TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA
Pätäkkä-projekti – Kumppanuutta yrittäjyyteen Innofocus ja Länsi-Uudenmaan Uusyrityskeskus ovat yhteistyössä avanneet ESR-rahoitteisen.
1. Helmikuu – 15. Maaliskuu/ kunnan oma työskentely Kunnan/ Kaupungin aineryhmävetäjät kokoavat aineryhmittäin ainekohtaiset minimitavoitteet ja sisällöt.
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Alueraportti, Keski-Pohjanmaa Yrittäjät 1.
Liiketoimintasuunnitelma Liiketoimintasuunnitelma on yritystoiminnan kokonaisvaltainen suunnitelma. Se analysoi, perustelee ja täsmentää liikeideaa. Liiketoimintasuunnitelma.
Mitä Tanjan pitäisi tehdä ja missä järjestyksessä?
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Aineiston rakenne Lähde: Pk-yritysbarometri, kevät 2003.
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Yritystukityöryhmän kuulemistilaisuus ELY-keskukset
JOSEKin palvelut.
Satakunnan TE-toimisto
Yrityksen kehittämisen välineet
Käsitteitä yrittäjyydestä
Venäjän vienti kasvuun Päijät-Hämeessä –hanke
POKE Pakolaistaustaisten ohjauksen kehittäminen ELO -foorumi 21. 9
Tule mukaan päätöksenteon koulutukseen
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Esityksen transkriptio:

Uusyrityskeskus • Vastuu perustamisneuvonnasta Lahden alueen kilpailukyky- ja elinkeinostrategian mukaisesti • Vuodessa asiakaskäyntejä yli 1600, uusia asiakkaita noin 800, yrityksiä perustetaan noin 400 • Toimisto Niemenkatu 73. A-talo, 2.krs, lisäksi neuvontaa Orimattilassa ja Padasjoella

Palvelut toteutetaan yhteistyössä • Yhteistyössä mukana noin 50 alueen yritystä ja yhteisöä, jotka osallistuvat uusien yrittäjien neuvontaan uusyrityskeskuksen lähetteellä • Uusyrityskeskuksen palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia, neuvonnan rahoittajina kunnat ja Hämeen ELY-keskus • Toimitaan yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja Finnveran sekä monien muiden tahojen kanssa

Uusyrityskeskuksen palvelut • MAKSUTONTA NEUVONTAA Yritystä suunnitteleville ja vähän aikaa toimineille yrityksille • LIIKEIDEAN JA YRITTÄJÄN ARVIOINTIA JA OHJAUSTA Liikeidean arviointi, kannattavuus- ja rahoituslaskelmat, yrittäjäksi aikovan osaamistausta ja yrittäjäominaisuudet Kannattamattomat ideat pyritään karsimaan pois Starttiraha- ja Finnveralausunnot • TIETOISKUJA, KOULUTUSYHTEISTYÖTÄ TE-toimiston yrittäjäksi ohjaavat koulutukset Yrittäjyysopinnot eri alojen oppilaitoksissa

Perustamisneuvonta • Liiketoimintasuunnitelman laatimisessa avustaminen • Yritysmuodon valinnan neuvonta • Yritystoiminnan luvanvaraisuuden selvittäminen • Starttirahalausunnot TE-toimistolle • Rahoituksen järjestämisen neuvonta, Finnveran lainalausunnot • Vakuutusasiat • Sopimukset • Yrityksen rekisteröinnin neuvonta • Kirjanpidon järjestäminen • Yhteydet eri toimijoihin Toiminnan tavoitteena on uusien, pysyvien yritysten ja työpaikkojen luominen Päijät-Hämeeseen.

Toiminta-alueena Päijät-Hämeessä • Päätoimialueena on Hollola, Lahti, Orimattila ja Nastola. Mukana on myös Asikkala, Hämeenkoski, Kärkölä ja Padasjoki.

Tervetuloa Puh