OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Advertisements

Lähihoitajaksi kouluttautuminen
Kurre Oulun seudun ammattiopistossa Matti Leskelä,
Coulutuscoctail
Päivitetty Päivittäjä: opinto-ohjaaja Sirpa Puikkonen.
Etelä-Karjalan ammattiopisto
Jämsän ammattiopisto, aikuiskoulutus
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Oulun seudun ammattiopisto
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
KOKKI TARJOILIJA Raahen Ammattiopisto, kokki ja tarjoilija.
Ammattistartti Ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaava ja valmistava koulutus, ammattistartti on  ohjaavaa  joustavaa  yksilöllistä valmistavaa koulutusta.
Nuorten aikuisten osaamisohjelma Kiipulan ammattiopistossa
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
LAAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN 2+1-MALLI Sähköala. Laajennetun työssäoppimisen 2+1malli  tarjoaa vaihtoehtoisen tavan ammatillisen perustutkinnon suorittamiseen.
Opiskelijatilastointi Ammatillinen peruskoulutus, 5647 opiskelijaa Lukiokoulutus, 375 opiskelijaa Oppisopimuskoulutus, 1039 opiskelijaa Huom!
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Tavoitteet  Henkilökohtaisen opetussuunnitelman toteutuminen  Lisää valinnaisuutta  Pienentää keskeyttämisriskiä  Mahdollistaa joustavan kahden perättäisen.
Yksilölliset opintopolut oppisopimuskoulutuksessa
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ PaPaLaVa-projektista  Palapelillä laatua valinnaisuuteen  Uutta luova suunnittelu- ja kehittämistehtävä.
Siirtymät koulutukseen ja työelämään
© 2010 Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry. Ammatillinen koulutus Suomessa 2015 toimitusjohtaja Petri Lempinen Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys.
Aikuiskoulutus ammattikorkeakoulussa Opetusministeriön Koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelma 2003 – 2008: Yhtenä painoalueena aikuisten koulutusmahdollisuuksien.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
 Yhteishaun aikataulu, käytännöt ja opiskelijavalinta – Jokirannan koulun opot  Toisen asteen oppilaitokset esittäytyvät  Kiimingin lukio  Oulun seudun.
Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus VALMA (60 osaamispistettä) Antaa opiskelijalle valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutumiseksi.
VALITSE OIKEIN. VALITSE AMMATTI. - OPISKELE SATAKUNNASSA!
Perustiedot Valmentavaa koulutusta KAO:lla vuodesta AVA, MAVA, Ammattistartti ja nyt VALMA VALMA:ssa 50 opiskelijapaikkaa Opetustiimi: 3 opettajaa,
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
UUDISTUKSIA Sataedun opopäivä, Opinto-ohjaaja Johanna Rantalainen.
Opiskelijatilastointi Ammatillinen peruskoulutus, 5647 opiskelijaa Lukiokoulutus, 286 opiskelijaa Oppisopimuskoulutus, 1071 opiskelijaa.
YHTEISHAKU 2017 Haussa olevat alat Tuplatutkinto Pääsy- ja soveltuvuuskokeet Lisä- ja suorahaku Valma-koulutus.
AikuiskoulutusEP - tietokantatilanteen yhteenveto
Vanhempainillan ohjelma
Täältä tulevaisuuteen!
Uudet laaja-alaiset tutkinnot
Tämä diasarja on tarkoitettu opojen käyttöön.
Mitä peruskoulun jälkeen?
17. Löydä oma alasi s. 81‒83.
Yhteishaku 2017 tunnuslukuina
Nuorten oppisopimuskoulutus
Tervetuloa Keudaan!.
Tervetuloa Keudaan!.
Kotiväenfoorumi Hellevi Lassila Koulutusjohtaja, vararehtori
Tervetuloa Keudaan! SELKO -versio.
Toisen asteen koulutus
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
Miten 24/7-johtamisesta tehdään irtiottoja?
Opi, innostu, työllisty Yhteishaku kevät 2018.
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen.
YHTEISHAKU 2019.
Astetta enemmän! Viitaniemen koulu Anne Venemies, opinto-ohjaaja Gradia Jyväskylä.
Saimaan ammattiopisto Sampo
Avoin ammattikorkeakoulu
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
johtava rehtori Timo Olli KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
Kainuun ammattiopisto Oppimisen iloa!

Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
YHTEISHAKU 2019.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinnat 2020
Esityksen transkriptio:

OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa koulutusta nuorille, aikuisille, yrityksille ja työyhteisöille. Koulutuksen järjestäjä on Salon seudun koulutuskuntayhtymä, jonka jäsenkuntia ovat Kemiönsaari, Koski Tl, Paimio, Salo, Sauvo ja Somero.

Osaaminen ratkaisee Opiskelija voi vaikuttaa opintojensa sisältöön, toteuttamiseen ja kestoon. Opinnot etenevät osaamisen kehittyessä ja tutkinto suoritetaan näyttöinä. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Koulutuksen laadun varmistaa yhteistyö työelämän kanssa. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa ammatillisten opintojen ohella lukiokursseja. Ammatillisen tutkinnon saatuaan, hän voi jatkaa lukiossa suorittaen ylioppilaskirjoitukset. Opiskelija voi suorittaa ammatillisen peruskoulutuksen aikana ammattikorkeakouluopintoja ja jatkaa ammatillisen tutkinnon jälkeen AMK-opintoja.

ON MISTÄ VALITA! autoala hius- ja kauneudenhoitoala johtaminen kasvatus- ja ohjausala kone- ja tuotantotekniikka liiketoiminta logistiikka maarakennus matkailuala pintakäsittelyala puhtaus- ja kiinteistöpalveluala rakennusala ravintola- ja catering-ala sosiaali- ja terveysala sähkö- ja automaatioala talotekniikka taideteollisuusala tekstiili- ja muotiala tekninen suunnittelu tieto- ja tietoliikennetekniikka tieto- ja viestintätekniikka työvoimakoulutukset ja valmennukset valmentava koulutus lyhytkoulutukset

AMMATTIOPISTO LUKUINA 2017

4,4 OPISKELIJATYYTYVÄISYYS ASTEIKKO 15 Opetuksen laatu huipussaan! Hyvä yhteistyö vanhempien ja koulun välillä! OPISKELIJATYYTYVÄISYYS 4,4 ASTEIKKO 15 Monipuolinen opinahjo, jossa opiskellaan tekemällä! Erinomaiset opettajat! Poimintoja Facebook-arvosteluista

Hakupalvelu ohjaa ja neuvoo HAKUVÄYLÄT YHTEISHAKU Valtakunnallinen hakuaika ja hakuprosessi perustutkinto- koulutukseen Oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneet poimitaan joukosta hakijan haku- lomakkeelle merkitsemän ”täpän” perusteella JATKUVA HAKU Koulutuksen järjestäjä päättää hakuajat ja –menettelyt Pt, at, eat Tutkintoa tai tutkinnon osaa/osia voi hakeutua suorittamaan myös suoraan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan ottamalla yhteyttä oppisopimuksen koulutussuunnittelijaan. Hakeutua voi jatkuvasti. Humanistinen ja kasvatusala, kulttuuriala, yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala, luonnontieteiden ala, sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, matkailu-, ravitsemis- ja talousala Anu Eeronaho, p. 044 7704 214 tai anu.eeronaho@sskky.fi Tekniikan ja liikenteen ala, luonnonvara- ja ympäristöala Leila Landén, p. 044 7704 217 tai leila.landen@sskky.fi TYÖVOIMAKOULUTUS TE-toimiston ja koulutuksen järjestäjän yhteistyössä sopimaa p. 044 7704 300 hakupalvelu@sskky.fi Hakupalvelu ohjaa ja neuvoo hakemuksen täyttämisessä opintososiaalisissa etuuksissa koulutusmuodon valinnassa (työvoima, oppisopimus, omaehtoinen) kertoo koulutuksen sisällöistä kertoo haku- ja aloittamisajankohdista ohjaa hakijan tarvittaessa opinto-ohjaajalle tai opettajalle www.sskky.fi  Taitajankatu 2 – 8  Hyvoninkatu 1, 24240 Salo