Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Advertisements

Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Tuki-info 2014 Tuki-info Vihti Lohja
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Huoltajan henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen luominen
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Moodlen ohje opiskelijoille
Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Pelaajalisenssit ja minitiikeripassi Lisenssi-infon sisältö : • Ajankohtaista • Sporttirekisterin jäsenpalvelu • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin.
PELAAJALISENSSIT JA HARRASTEPASSIT Lisenssi-infon sisältö: • Uudistukset kaudelle • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin hankinta • Tärkeää.
INTRA.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Urheilunetti – järjestelmään kirjautuminen - Urheilunetti: Urheilunetti.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
1) Elbit Skills –sovellukseen kirjautuminen
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Oulunsalon lukion ohje unohtuneen salasanan vaihtamiseen FIM-palvelussa (Microsoft Forefront Identity Manager) Sisältää ohjeet seuraaviin tilanteisiin:
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Pelaajalisenssit ja harrastepassit Lisenssi-infon sisältö : Ajankohtaista Muutokset kaudelle Sporttirekisterin jäsenpalvelu Hinnat ja.
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Yhteystiedot –palvelun käyttöönotto
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Pelaajalisenssit ja harrastepassit
Toimittajaportaalin pikaohje
PELIPAIKKA KOULUTUS
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
PELIPAIKKA KOULUTUS
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Wilman käyttäjätunnukset
Suomen Jääkiekkoliitto / Teemu Vanhala
Tai vaihtoehtoisesti
Granlund Manager, käyttöohje
Granlund Manager, käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Syöpäilmoitus sähköisesti
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Pelaajalisenssit ja harrastepassit
Hero-Henkilöroolirekisteri
Officair- tutkimusryhmä Matti Peltonen, Otto Hänninen, Arja Asikainen
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Päätukihaku Vipu-palvelussa 2019
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Esityksen transkriptio:

Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit Lisenssien osto https://pesapallo.lisenssikauppa.fi Seurakohtainen lisenssiluettelo seurojen käyttöön (tunnukset lisenssiyhteyshenkilöillä) https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/list/  3.5.2017 Suomen Pesäpalloliitto

Vaihe 1: Henkilöiden lisääminen laskulle Lisää ensimmäisen henkilön etunimi, sukunimi ja henkilötunnus (kaikki tiedot pakollisia) Henkilötunnus ja henkilön nimi ei täsmää? Tarkista nimen kirjoitusasu (mikäli sukunimesi on vaihtunut ja järjestelmä ei hyväksy uutta, syötä edellinen sukunimesi) Tarkista, että henkilötunnus on kyseisen henkilön Tarkista pelaajalta/huoltajalta, että tiedot ovat oikein Jos et pääse lomakkeella eteenpäin, ota yhteys Pesäpalloliittoon 21.2.2019 www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Vaihe 1: Henkilöiden lisääminen laskulle Vihreällä painikkeella pääset lisäämään samalle laskulle useampia henkilöitä (ns. koontilasku) Jos ostat vain yhden lisenssin, jatka lisenssien valintaan sinisellä painikkeella Mikäli haluat poistaa henkilön, paina nimen vieressä olevaa rastia 21.2.2019 www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Vaihe 2: Lisenssien valinta Järjestelmä tarjoaa ne vaihtoehdot, jotka kyseisenä vuonna syntyneelle henkilölle voi ostaa Klikkaamalla sinistä valitse-painiketta, saat näkyviin vakuutuksellisen/vakuutuksettoman vaihtoehdon sekä tarkemman kuvauksen kenelle lisenssi on tarkoitettu. Vakuutuksen lisätiedot pääset lukemaan tuoteselosteesta, tutustuthan siihen huolella ennen ostoa Mikäli valitset vakuutuksettoman vaihtoehdon lisenssissä jossa vakuutus on pakollinen, on pelaajan/huoltajan vastuulla, että hänellä voimassa oleva vakuutus (joka kattaa kyseisen toiminnan). Vakuutustietoja ei kysytä lisenssin ostossa. Jokaiseen lisenssiin lisätään 0,50 € pankkipalvelumaksu Alla esimerkki: 21.2.2019 www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Vaihe 3: Yhteystietojen tarkistaminen Tarkista, että yhteystiedot ovat oikeat tai muokkaa niitä tarvittaessa Valitse seura (mikäli pelaaja pelaa useammassa seurassa, valitse ylimmän pelattavan sarjatason seura) Tietojen tulee olla sen henkilön, kenelle lisenssi ostetaan (maksajan tiedot kysytään seuraavassa vaiheessa) Mikäli lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, täytä tässä tapauksessa huoltajan puhelinnumero (ei seuran tai maksajan) 21.2.2019 www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Vaihe 4: Maksajan tiedot Valitse onko maksaja se henkilö, jolle lisenssi ostetaan vai joku muu Kaikki tähdellä merkatut tiedot ovat pakollisia Varmistathan että tiedot on oikein kirjoitettu, etenkin sähköpostiosoite, sillä siihen tulee ostotapahtuman vahvistusviesti 21.2.2019 www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Vaihe 5: Vahvistaminen Tarkista, että kaikki syöttämäsi tiedot ovat oikein. Mikäli tietoja tarvitsee korjata, voit palata takaisin aina ensimmäiseen vaiheeseen saakka. Vahvistamisen jälkeen et pääse enää vaihtamaan ostettavia tuotteita Seuraavassa vaiheessa maksu tulee suorittaa verkkopankkitunnuksilla (laskuvaihtoehtoa ei ole), joten varmistathan tässä vaiheessa että sinulla on verkkomaksutunnukset/avainlukulista lähelläsi Maksajaksi valitulle henkilölle lähetetään sähköpostilinkki, jonka kautta pystyy maksamaan suorituksen seuraavan tunnin sisällä Mikäli maksua ei suoriteta tunnin sisällä, tulee lisenssit ostaa kokonaan uudestaan 21.2.2019 www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit