FYSIOTERAPIAN KURSSIT kevät 2018

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
TIETOHALLINTO JA TIETOJÄRJ. KEH. PERUSTEET Pekka Makkonen ja kump.
Taina Hätönen LT, psykiatrian erikoislääkäri
Ylioppilaskirjoitukset
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
Tervetuloa!.
Korkeakoulujen IT-päivät Kongressikeskus Paasitornissa
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
ROT Ilmoittautuminen uusintaan  Muista ilmoittautua uusintakuulusteluun wilman Tentit-osiossa  Ilmoittautumisaika  Uusintapäivät.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
UMF 2. Suoritus 1.Kurssiin osallistuminen Kotivälikoe 1: klo 10:15 – klo 14:15 Kotivälikoe 2: klo 12:15 – klo 14:15 (Loppu)välikoe:
Mielenterveys Hakeutuminen kiireelliseen hoitoon Osoite: Puistokatu 4, 3.krs Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus: ma-to klo 8-15 ja pe 8-14, puh. 046.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu. Opetuksen aikataulu Lukuvuosikalenteri Intossa oman korkeakoulun sivuilla Syyslukukausi I periodi 7 viikkoa.
Kehityspoliklinikka/sosiaalityöntekijä Satu Seppelin-Kivelä.
YO-TUTKINTO  Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
Nettomuutto henkilön äidinkielen mukaan. Nettomuutto Vantaalle henkilön äidinkielen mukaan vuodesta 2000 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
LTV 1 Jokilaakso. LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 1 - KUTSU Tervetuloa osanottajaksi SJL:n vuoden 2016 Lajitekniikkavalmentaja 1 -kurssille, joka järjestetään.
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Tutkinto alkaa ja päättyy Alkaa ensimmäisestä osallistumiskerrasta ◦Jos aloittaa syksyllä 2016 jollain aineella,… …pitää pakolliset kirjoittaa viimeistään.
Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula,
KAKKOSET RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät. Kukin ryhmä lähettää Pertille.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Hoitoonpääsy Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä (YTHS)
YO-TUTKINNON RAKENNE 4 pakollista, yksi tai useampia ylimääräisiä
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
LTV 1 Jokilaakso
Tentti.
Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
RYHMÄT SYKSY 2015 RENTOUTUSRYHMÄT Rentoutusryhmät järjestetään Kalevantien toimipisteessä syksyllä Ensimmäinen ryhmä pidetään ma 21.9., ja.
REGISTER NOW! SUMMER HOCKEY CAMP 2017 ILMOITTAUDU PELILEIRI VAASASSA
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
FYSIOTERAPIAN RYHMÄT kevät 2016
FYSIOTERAPIAN KURSSIT kevät 2017
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
RYHMÄT KEVÄT 2016 ELÄMÄNTAITO- kurssi keväällä 2016
OSPA AKATEMIAN HARJOITUSSUUNNITELMA KEVÄT 2016
= YLIOPPILAS-KIRJOITUKSIIN VALMENTAVA KOULUTUS
JÄNNITTÄJÄRYHMÄ kevät 2016
Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu
FYSIOTERAPIAN KURSSIT kevät 2018
ALKEISLUISTELUKOULUJA 3-12v. LAPSILLE
OILI-palvelun tilanne
Espoon, Kirkkonummen ja Vantaan Es-Ki-Va:n Seuturyhmän
Tammifuksien info 2018 Piia Ylitalo
2. ja 3. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
FYSIOTERAPIAN KURSSIT syksy 2018
OMATOIMISESTI LIIKKUEN 13-14v
The Kytäjä Cup vs. Pääkaupunkiseutu Muu Suomi
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ALUEELLISET INFOT NÄLKÄPÄIVÄ
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Toukokuussa: Kesäkuussa: TO 2.5. VIRTUAALIVESIJUMPPA KLO 7.50
elokuun virtuaalivesijumpat
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

FYSIOTERAPIAN KURSSIT kevät 2018 Helsinki-Espoon terveyspalveluyksikkö Kurssit toteutuvat Töölön YTHS:n liikuntatilassa. Osoite: Töölönkatu 37 A, AK -kerros, liikuntatila (vanhan puolen hissillä alimpaan kerrokseen). Kurssien kieli on suomi. Kurssit ovat maksuttomia! Kurssin kaikille kerroille osallistuminen on tärkeää! RYHTIKURSSIT Harjoitteita hyvän ryhdin saavuttamiseksi ja niska-selkävaivojen ennaltaehkäisemiseksi. 1. kurssin kerrat: 27.2. ja 13.3. -> TÄYNNÄ Ti 8.30 2x60min 2. kurssin kerrat: 10.4. ja 24.4. Ti 8.30 2x60min   RENTOUSKURSSIT Eri rentousmenetelmiin tutustumista. 1. kurssi pidetään 7.3., 14.3 ja 21.3. Ke 14.30 3x60min 2. kurssi pidetään 11.4., 18.4. ja 25.4. Ke 14.30 3x60min ALASELKÄKURSSI Keskivartalon lihaksia vahvistavia ja alaselän hallintaa tukevia harjoitteita. Tavoitteena on oppia kotiohjelma. Alaselkäkurssi sopii ennaltaehkäisevänä tai lievästi oireileville. Ei akuuteille selkäkipuisille! Kurssi pidetään 13.4., 20.4. ja 27.4. Pe 13.30 3x60min Sitovat ilmoittautumiset 2.1.2018 alkaen fysioterapeutin puhelinajalle, jonka voi varata ajanvarauspuhelimesta 046 710 1027. Ilmoittautuminen lukukaudessa vain yhdelle kurssille kerrallaan. Peruutukset puhelinautomaattiin 046 710 1028 tai sähköisesti www.yths.fi Muista ilmoittaa peruutusta tehdessä onko kyseessä yhden kerran vai koko kurssin peruutus. Peruuttamaton poisjäänti 35e/kerta.