Yhteistyötä ja kumppanuutta Salon SYTYn ja kaupungin välillä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kysely vertaistuen kehittämisen tarpeista. 1. Millainen rooli vertaistoiminnalla ja vertaistuella on yhdistyksenne missiossa ja visiossa?
Advertisements

Puun alla Ei elämä aina hymyile, ei näytä kauniita kasvojaan. Toisinaan pilvilinnat pirstoutuvat, rojahtavat korkeuksistaan kovalla kolinalla. Vaan hetken.
HUS KKI-hanke ”Liikunnasta työkykyä HUS:ssa1-6” Historia Toimintasuunnitelma 2010.
Seinäjoen Yrittäjät ry
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY 1 Kohti hyvinvoivaa Suomea Sosiaalialan Työnantajat ry:n linjauksia tulevalle hallituskaudelle
Kotka-Hamina yhteistyö
Keskeiset tavoitteet Tasaveroiset toimintaedellytykset ja yhteiset pelisäännöt valvontaan yksityiselle ja julkiselle sosiaalipalvelualalle Palvelusetelin.
Vapaaehtoinen vertaistukija ammattilaisen rinnalla
Imatran hyvinvointipalveluiden organisaatiouudistus
Ostareistako asukasareenat Katri Rannisto.
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JÄRJESTÖJEN JA YHDISTYSTEN KUMPPANUUSFOORUMI Tervetuloa.
Nuorten palvelut kuntauudistuksen pyörteissä/ jälkimainingeissa Johanna Siekkinen Nuorisotoimenjohtaja.
MTK-VIRRAT RY. Yhdistys •Perustettu 1917 •Jäsenet; virtolaiset maatalous- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjät 485 henkilöä •Yhdistyksen tarkoitus,
Mikkeli Mikkelin kaupungin avustuskäytännöt liikunta- ja nuorisojärjestöille •Avustusten päämäärä –Edistää liikuntaa, kilpaurheilua ja niihin liittyvää.
TEOS - Ihmisten oma teatteri Q-Teatteri Helsingin Yrittäjät - Töölö ry Tuula Styrman Create amove Oy.
Hahmotelma nuorten ohjaus- ja palveluverkostosta Kokkolassa Nuorta ei jätetä seminaari Ronnie Djupsund.
Kuka vaikuttaa Kansalaisosallistuminen seutukehittämisessä Uudenmaan sosiaaliturvayhdistys ry Seutuverkostokehittäjä Anne Aholainen.
Paikkatietojen hyödyntäminen Turun sosiaali- ja terveystoimessa sekä kasvatus- ja opetustoimessa Katariina Hilke Turun kaupunki / Strategia ja viestintä.
Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma
Sosiaalinen kuntoutus
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Järjestöt toimijoina kunta- ja palvelurakenneuudistuksessa Lahti, Fellmanni Marja Vuorinen Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitto.
Työntekijän kokemuksia asiakkaan kohtaamisesta jalkautuvassa työssä
Yleislääkäripäivät 2013: Kollegan työkyky
Hyvinvointipalvelut – tilaajalautakunnat Vaihtoehtoisia malleja Tiina Kirmanen Kirjoita tähän päivämäärä ja muuta tarpeellista tietoa.
Tampereen työllistämistuki
Kylätoimijoiden koulutus- ja neuvottelupäivät /MG.
Järjestöt ja kunta- ja palvelurakenneuudistusprosessi Pohjois-Karjala Järjestöfoorumi 25.10: työryhmä valmistelemaan asiaa Työryhmässä : Sosiaali- ja terveysturvan.
Keskusvaalilautakunta
Kaupunginvaltuusto Keskusvaalilautakunta Tarkastuslautakunta Kaupunginhallitus Liikelaitokset Konserniyhtiöt Kaupunginjohtaja Sisäinen valvonta.
Etelä-Pohjanmaan peruspalveluohjelman toimeenpano -hanke Projektipäällikkö Mervi Lehtola , 050 –
Masalan koti ja koulu -yhdistys ry.  Yhteistyö rehtorin, koulun johtoryhmän, oppilaskunnan, muiden alueen koulujen kanssa  Kunnan asioiden seuraaminen.
Asiakkaiden osallisuuden lisääminen sosiaalityössä SOS-hanke
HELSINGIN ALZHEIMER-YHDISTYS RY
Perusterveydenhuollon yksikkö Lapin shp Valtuustoseminaari / Tapio Kekki.
Päivärinne Terveyden edistämisen rakenteet Salossa Marita Päivärinne terveyden edistämisen koordinaattori.
Nuorten näköistä toimintaa Espoossa KOPPI Kohti kuntouttavampia työelämäpalveluita –hanke Projektisuunnittelija Hilla-Maaria Sipilä Tampere.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
Blogi -pohjaisen verkkojulkaisun käyttö ammattikorkeakouluopetuksessa ja työelämäyhteistyössä Mika Alavaikko, lehtori ja projektipäällikkö Diak Ammattikorkeakoulutuksen.
THL HYTE-oppimisverkosto Kommenttipuheenvuoro Ritva Pihlaja erityisasiantuntija, kunta-järjestö-yhteistyö Yhdessä enemmän! Poikkihallinnollinen.
Itä-Suomen alueverkosto
Autismi- ja Aspergerliitto ry
IKAALILAISILLE SENIOREILLE
M/S SOSTE , avoin verkostotapaaminen Sirpa Pajunen
Malli 8:Asiakkaiden osallistumisen toimintamalli
Ryhmäkuntoutus ammattilais-vertaisyhteistyönä
JÄRJESTÖJEN JA KUNTIEN KUMPPANUUS – hyvät käytännöt Pohjois-Karjalassa Hyvinvointikumppanuus Etelä-Savossa-hanke Kansalaistoiminta ja kumppanuus maakuntauudistuksen.
SENIORIKAHVILA KESKI-POHJANMAALLA
NIINIVAARAN URHEILUHALLI
Työllistämispalvelujen hybridimalli:
Kansalaistoiminnankeskus Matara
A) Nykyinen luottamushenkilöorganisaatio
Tiedonkeräämisen ja talouden ja toiminnan kohtaamisn haasteet
Hyvinvointijohtamisen rakenteet
Palveluiden pohjana pärjäävyys – kuinka rakentaa Lapset puheeksi -työhön pohjautuva palvelurakenne? Mika Niemelä.
PERUSTURVAPALVELUT SOSIAALIPALVELUT TERVEYSPALVELUT
Insert Firstname Lastname via >Insert >Header & Footer
TYÖIKÄISTEN MONIALAINEN PALVELUMALLI
Avustussääntö Hyvinvointipalvelut Vanhusneuvosto
Työllisyyspoliittisen avustuksen käyttö ja rajoitukset
Voimaa vanhuuteen kärkihanke
Osallistava kerhotoiminta
Elinkeinorakenne sukupuolen mukaan Pyhäjoella 2016
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
Tusla ry & Laskettelurinteet
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
Hyvinvointi ja terveys
Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti
Esityksen transkriptio:

Yhteistyötä ja kumppanuutta Salon SYTYn ja kaupungin välillä

1.1.2019 Mikä Salon SYTY on? Yhdistys on perustettu vuonna 2004 salolaisen potilas- ja vammaisyhdistystoiminnan Yhdistäväksi tekijäksi Toiminnan tukijaksi Edunvalvojaksi ja vaikuttajaksi Vertaistuen keskukseksi

Vuonna 2017 tilavarauksia 928 ja ryhmiin on osallistunut 8643 henkilöä Jäsenyhdistyksiä 36 Vuonna 2017 tilavarauksia 928 ja ryhmiin on osallistunut 8643 henkilöä Tilavarauksista 60% käytetty vertaistoimintaan Osallistujista 62% osallistunut vertaistoimintaan Muita kävijöitä n. 1500 1.1.2019 Salon SYTY ry

Salossa on Pitkä historia yhteistyöstä kaupungin ja järjestöjen välillä Kumppanuussopimuksia, aiesopimuksia, yhteisiä hankkeita Toimintakulttuuri on yhteistyömyönteinen, oivallus yhdessä tekemisen hyödyistä

Terveyspalvelut Vastaanoton kehittämisen ohjausryhmä Arkeen Voimaa –ryhmät, seurantaryhmä ja paikallinen kehittäminen www.arkeenvoimaa.fi Hyvinvointipiste, kehittäminen ja valmistelu Potilasturvallisuuden kehittäminen Hyvinvointikertomukseen tietoja Tiedonvälitys

Sosiaalipalvelut Voimaa Vanhuuteen –hanke, ohjausryhmä Esteettömyys, esteettömyyskartoittaja Vammaispalvelut

Liikuntapalvelut Erityisvesiliikuntaryhmä, ilmoittautumiset, avustajien korvaukset Erityisliikunnanohjaajan ohjaukset Yhteiset liikuntatapahtumat Välinelainat

Työllisyyspalvelut Pitkäaikaistyöttömien ja osa työkykyisten työllistäminen Kuntouttava työtoiminta Kaupungin edelleensijoitus Kaupungin työllistämistuki

Muuta Vammaisneuvostossa jäsen Kulttuuripalvelujen kanssa satunnaisempaa yhteistyötä Kaupungin tilojen käyttö Avustukset: sosiaali- ja terveystoimen perustehtäviä tukevat avustukset yleisavustukset

Edellyttää Tasavertaisuutta Luottamusta ja arvostusta Tavoitteellista kumppanuutta Yhteistä päämäärää Molemminpuolista sitoutumista

Kun autamme toisia,  autamme myös itseämme,  sillä mitä tahansa hyvää annammekin,  se kiertää täyden ympyrän  ja palaa takaisin meille. Hyvää kevättä!