Mikkelin avantouimarit ry

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SUOMEN SILMÄHOITAJAT RY FINLANDS ÖGONSKÖTARE RF
Advertisements

Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
Seinäjoen Yrittäjät ry
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Korson koulun vanhempainyhdistys ry
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
TEHYN sosiaali- ja perusterveydenhuollon Siiliset ammattiosasto ry
TURUN YLIOPISTO KOKOUS Eduskunnan kirjasto, Helsinki, Sirkka-Liisa Kivelä, professori, ylilääkäri Turun yliopisto, yleislääketiede Turun yliopistollinen.
Viestiupseeriyhdistys ry
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
SATAKUNNAN OPIN OVI PILOTOINNIT 1. Työttömien yhdistykset 2. Muut yhdistykset3. Ammattiliitot 4. Kirjastot5. Muut.
Skål International Helsinki ry Hallitus Hallitus Skål International Helsinki ry:n hallitus -Kokoontuu vähintään kuusi kertaa vuodessa -Kevätkokous.
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Viestiupseeriyhdistys ry
MAASEUDUN TERVEYS- JA LOMAHUOLTO RY
Toimintakertomus 2013 Kevätkokous , Parainen.
TULE MUKAAN! Rovaniemen Osasto Suomen Risti Rovaniemen osasto perehdytysilta
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
VUOSIKERTOMUS Vuosikokous Hallinto -Hallituksen muodostivat: -PuheenjohtajaHarri Kirjavainen -VarapuheenjohtajaMikko Pajarinen -SihteeriTimo.
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
Itellan Ylemmät Toimihenkilöt ry
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE Hanna Kääriäinen
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
Kevätseminaari - Testausstandardi ja STX projekti Innopoli 2, Tekniikantie 14, Espoo.
Anneli Clevenrot, 1 Suomenkielinen hallintoalue Suomenkielisen työryhmän.
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Tangent Club Suomi-Finland ry Perustettu Porvoossa Chartrattu Hämeenlinnassa Hyväksytty TCI:n täysjäsenmaaksi Limassolissa,
Tervetuloa kevätkokoukseen 2016 Kultaranta Resort, Naantali
YIT-YHTYMÄ OYJ |1 YIT-Yhtymä Oyj:n varsinainen yhtiökokous klo
Toimintakertomus 2014 Kevätkokous toimintavuosi  Vuosi 2014 oli Turun Seudun Ekonomit ry:n 76. toimintavuosi.  Yhdistys toimi toimialueellaan.
Paikallisosastojen toiminta-avustukset VUOSIKOKOUS
Uusien toimijoiden koulutus Hallituksen toiminta, oikeudet, velvollisuudet, toimihenkilöiden tehtävät Markku Tikkanen ja Kirsi Contursi.
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry Järjestön tarkoitus on tukea sotainvalideja ja heidän puolisoitaan sekä leskiään heidän viimeisinään elinvuosinaan ja.
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Lounais-Suomen Taitoluistelu ry (LoSuTa). Faktaa LoSuTa:sta Perustettu joulukuussa 1994, yhdistysrekisteriin Perustettu joulukuussa 1994, yhdistysrekisteriin.
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Kanta-Helsingin Yrittäjät ry
Mikä ViNO? -tietovisa
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Miina Sillanpää Miina Sillanpään 150-vuotisjuhlanäyttely on saakka esillä Forssan kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa näyttelytila.
Hyssän sukuseura Vuosikokous
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Iitin Reserviupseerikerho ry.
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Huttunen/ Järjestön vuosikello Huttunen/
Kassos ry.
Suomen Fysiikkavalmentajat ry
Klubin brändin markkinointi
Suomen Narkolepsiayhdistys ry 30 v Juhlakokous!
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Opiskelijayhdistys toiminta
Oulun kaupungin ammattiosaston vuosikello 2018
Karhulan Urheilijat johtokunta
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Savonlinnan kansalliset seniorit ry Olemme myös Facebookissa
Savuton sairaala itseauditointi Suomessa 2004
MC Executors Finland ry syyskokous Vanajanlinna
Vuosikokous ja luennot PE klo
Hallituksen tehtävät.
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10
Esityksen transkriptio:

Mikkelin avantouimarit ry Toimintakertomus 2017

Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu Tarkoituksena on herättää ja ylläpitää avantouintiharrastusta. Edistää ja tukea uintiharrastusta viileässä vedessä. Mikkelin avantouimarit ry täytti 60 vuotta 2017

Hallituksen toiminta ja vuosikokoukset Hallitus kokoontui viisi kertaa 20.1 , 22.2., 9.5., 20.9. ja 25.10.2017 Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 29.3.2017 kahvila Nandassa. Läsnä oli 15 henkeä. Sääntömääräinen syyskokous pidettiin 7.11.2017 kahvila Nandassa. Läsnä oli 13 henkilöä. Syyskokouksessa valittiin Jarmo Nyyssönen 2018 vuoden puheenjohtaksi ja sihteerinä toimii Päivi Pajulahti vuonna 2018. Muut hallituksen jäsenet 2018; Pirkko Kitunen, Eeva Venäläinen, Tuula Paukkonen, Sisko Putkonen, Eino Tuliainen, Taina Ronkainen, Kirsi Manninen ja uusina Pirjo-Sinikka Lustig ja Marjut Torniainen.

Hallitus 2017 Puheenjohtaja Jarmo Nyyssönen Varapuheenjohtaja Kirsi Manninen Sihteeri Päivi Pajulahti Jäsenet Eeva Venäläinen Eino Tuliainen Leena Kämppi Pirkko Kitunen Sami Neuvonen Sisko Putkonen Taina Ronkainen Tuula Paukkonen

Uimakopit Pankalan uimakopille ostettiin naisten puolelle uusi lämpömatto. Orijärven pumppu siirrettiin Pankalaan ja uusi pumppu hankittiin Orijärvelle. Laajalammen ja Ritvalan kopeille tehty pieniä korjauksia. Otavan koppiin on uusittu valot kattoon ja Lumme Energian kanssa tehtiin sähkö liittymäsopimus. Ikkunoita on Otavan kopissa tiivistetty.

Toiminta Avantouinnin SM kisat järjestettiin Savonlinnassa Punkaharjulla 4.2.2017. Kilpailuun osallistui 8 jäsentä. Osallistumismaksu ja matkakorvaus maksettiin yhdistyksen kautta. Avoimet ovet pidettiin 19.10.2017 Laajalammen ja Pankalan uimakopeilla. Yhdistykseen liittyi uusia jäseniä ja liittymismaksua ei tarvinnut maksaa, jos liittyi jäseneksi avoimien ovien päivänä. Pikkujoulut vietettiin Heimarissa, jossa juhlimme samalla Mikkelin avantouimareiden 60-vuotis taivalta. Paikalla oli 97 jäsentä. Mikkelin avantouimareiden jäsenmäärä oli 2017 vuoden lopussa 778 jäsentä.