TFT Toimintalinja 10.6.2018.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry
Advertisements

Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Kangasalan Kisa Eagles Kangasalan Kisa ry/jääkiekkojaosto Seuran organisaatio ja toimintamalli 2007/2008.
PELAAJALISENSSIT JA HARRASTEPASSIT Lisenssi-infon sisältö: • Uudistukset kaudelle • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin hankinta • Tärkeää.
Tikkurilan Palloseura
Joukkueen Johtaja palaveri  Järjestettävä syksyllä 2010  Järjestetään yksipäiväisenä kutsuturnauksena  Jokainen joukkue kutsuu turnaukseen.
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
Seuratoiminnan kehittäminen
Rovaniemeläistä liikuntaa edistämässä
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Porvoon Salibandyseura ry
Valtakunnallinen kysely lasten kilpailutoiminnasta, syksy 2014.
Vanhempain palaveri  Pelaajia 21 kpl  Kahdella joukkueella E2 aluesarjaan > kaikille tasaisesti peliaikaa  Toimii omana joukkueena, toinen.
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
Koripallo Savonlinnassa Tietoa koriksesta ja Basket Savonlinnasta
Omalle huipulle Turun Kisa-Veikot. Turun Kisa-Veikkojen linjaukset harrastetoimintaan ViVa - vihreä-valkoinen tie - koko elinkaaren mahdollisuus pysyä.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
ISB D POJAT KAUSI JOUKKUEENPELISÄÄNNÖT  Joukkueen johtaja Johanna Rajala / Kati Koski  Rahastonhoitaja Henna-Maija Pihlajaniemi  Tommi Lähdesmäki.
D1-00 White. TIETO – TAITO – TUNNE KAUDEN ALOITUSKOKOUKSEN ASIAT 4. JOUKKUEEN TOIMINTASUUNNITELMA –Joukkueen harjoittelu –Ottelut –Turnaukset –Valmennukselliset.
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
Nappulavalmentajakerho
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
TOIMENKUVAKARTTA / VALMENTAJAT
E2-pojat kaudella
PORIN PRIKAATI Niinisalon toimipiste
Nuorten työpaja Tyttösalibandyseminaari
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
PELAAJASIIRRON EETTISET SUOSITUKSET (nämä ohjeet perustuvat Palloliiton eettisiin suosituksiin) Perusperiaate nro 1: Emme estä sopimuksettoman, velvoitteensa.
P15 kausisuunnitelma Kausi
Vanhempainilta AKRO Ansa kello
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Joensuun Kataja Kinkka ja Monipuolisuus Vanhempaininfo
Terveitä Elämäntapoja
Yleiskatsaus, tulevaa Salibandyjaostossa on käynnissä tulevan kauden suunnittelu, ensimmäisiä yhteiskokouksia on pidetty ja osa suunnitelmista on jo hyvällä.
Salibandy Niko Malm.
pikkupesiskouluun…. Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Ohjelma Kahvit, avaus Lisenssin tuotteistaminen, Chess Events, muut liiton ajankohtaiset (Juha Sundelin) Palvelut seuroille (Aleksi.
LePa P02 vanhempainilta
Loiske 02 vanhempaintapaaminen
ASIALISTA/MUISTIO Kesäharjoittelu
Yleiskatsaus Maanantai SALIBANDY Ilves ry, Tampere.
Vanhempainilta AKRO Aamu kello
KURRA C (-00) ETSII 2-4 KENTTÄPELAAJAA KAUDELLE
Iloa – Innostumista – Intohimoa
Kunnioita Peliä -teksti
Yleiskatsaus Tiistai SALIBANDY Ilves ry, Tampere.
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
Urheilun Pelisäännöt vanhempien illassa
E
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
GrIFK P
FB FActor Strategia
- ja tähän mahdollinen ala
Pelaajalle tehtävät ennen fba-tapahtumaa - tunnusten aktivointi huoltajan toimesta - harjoituspäiväkirjan pitäminen.
Kausisuunnitelma nuorille
PaRin valmentajapolku
167. Sinettiseurojen tyytyväisyyskysely - Seuratoimijat ja valmentajat
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Perhe- ja sosiaalipalvelut
Lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura
Suomalaisen urheilijan urapolku
Nuorten sarjatoiminta
HPK-Juniorijääkiekko ry
Esityksen transkriptio:

TFT Toimintalinja 10.6.2018

TFT Toimintalinja SISÄLTÖ - Visio & Tavoitteet Organisaatio & vastuut Toimintamuodot Seuran käytännön toimintatavat Yleistä Ryhmien toiminta Junioriryhmien pelisäännöt Viestintä Talous

TFT Toimintalinja VISIO & TAVOITTEET TFT on 1987 perustettu Akaalainen koko perheen salibandyseura. TFT:n Visio on kasvaa suureksi salibandyseuraksi panostamalla vahvasti laadukkaaseen junioritoimintaan sekä nostaa aikuisten edustusjoukkueiden tasoa. TFT:n junioritoiminnan tavoitteena on perustaa joka vuosi uusi junioriryhmä niin että vuoteen 2025 mennessä sillä on liitonsarjoissa pelaava ryhmä poikien kaikissa ikäluokissa aina G-junioreista A-junioreihin. Myös tyttöjen ryhmiä on tavoitteena perustaa kolmen ikävuoden ryhminä. Junioritoiminnan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten urheilullisia elämäntapoja ja ylläpitää junioriryhmissä hyvää joukkuehenkeä ja kaikkia kannustavaa ilmapiiriä.

TFT Toimintalinja VISIO & TAVOITTEET Aikuisten tavoitteena on säilyttää edustusjoukkueen kolmosdivarin paikka ja perustaa tulevaisuudessa TFT akatemia seuran omille nuorille, jotka pääsevät näin pelaamaan aikuisten sarjassa. Tavoitteena on myös pitää TFT:llä naisten joukkue salibandyliiton sarjoissa.

TFT Toimintalinja ORGANISAATIO JA VASTUUT

TFT Toimintalinja TOIMINTAMUODOT 2017-2018 Alle kouluikäiset - Säbäkoulu: 5-6 vuotiaille, 1 harjoituskerta viikossa - Perhesähly: pienet lapset tutustuvat lajiin yhdessä vanhempien kanssa, 1 kerta viikossa G-F juniorit (7-10v) - Jokaiselle ikävuodelle oma ryhmä G, F2 ja F1 - Harjoittelua 2-3 kertaa viikossa - Osallistuu salibandyliiton turnauksiin ja maakuntasarjan turnauksiin

TFT Toimintalinja TOIMINTAMUODOT 2017-2018 E-C juniorit (10-16v) - E junioreille oma ryhmät ikävuosille E1 ja E2 - C ja D junioreiden ryhmissä kahden ikävuoden pelaajia - Harjoittelu 2-3 kertaa viikossa - Osallistuu salibandyliiton turnauksiin ja maakuntasarjan turnauksiin B-A juniorit (16-19v) - Tämän ikäisille ei tällä kaudella ole ryhmiä

TFT Toimintalinja TOIMINTAMUODOT 2017-2018 Aikuisten joukkueet - Miesten edustus joukkue pelaa 3-divarissa, harjoittelee 3 kertaa viikossa - Naisten edustusjoukkue pelaa 4-divarissa, harjoittelee 2 kertaa viikossa - Miesten kakkosjoukkue pelaa 6- divarissa, harjoittelee kerran viikossa Aikuisten kondis-ryhmät - Naisille ja Miehille omat kondis ryhmät säbän pelaamiseen - Molemmat ryhmät kerran viikossa

TFT Toimintalinja KÄYTÄNNÖN TOIMINTATAVAT - Yleistä TFT on osa Toijalan Nuorisoseura Ry:tä ja TFT:llä on kaksi edustajaa Nuorisoseuran seitsemän jäsenisessä hallituksessa. TFT:n toimintaa johtaa johtoryhmä joka kokoontuu 4-8 kertaa vuodessa tarpeen mukaan. TFT:n valmentajille ja joukkueenjohtajille järjestetään info tilaisuus kaksi kertaa vuodessa. Toinen ennen kauden alkua elokuussa ja toinen kauden loputtua toukokuussa.

TFT Toimintalinja KÄYTÄNNÖN TOIMINTATAVAT - Ryhmät Junioriryhmät Junioriryhmät muodostetaan elokuun alussa ja kausi kestää elokuusta toukokuuhun. Junioriryhmille on laadittu seuran säännöt ja ne ovat luettavissa seuran nettisivuilla Junioriryhmien harjoituksiin ilmoittautuminen seuramapissa. Myös laskutus hoituu seuramapin kautta. Junioriryhmät pitävät vähintään yhden palaverin kaudessa lasten vanhempien kanssa. Pienimmillä junioreille (=perhesähly ja pallokoulu) tapaturmavakuutus kuuluu kausimaksuun. Muiden junioreiden tulee hankkia vakuutus itse tai ostaa se salibandyliiton lisenssin yhteydessä

TFT Toimintalinja KÄYTÄNNÖN TOIMINTATAVAT - Ryhmät Aikuisten ryhmät - Kausi elokuusta-toukokuuhun - Ilmoittautuminen ja laskutus seuramapissa - Aikuisten ryhmät huolehtivat itse tapaturmavakuutuksistaan

TFT Toimintalinja KÄYTÄNNÖN TOIMINTATAVAT - Viestintä Ryhmät hallitaan seuramapissa jossa harjoituksiin ja turnauksiin ilmoittaudutaan. Seuramapin kautta lähetetään myös sähköposteja ja laskutuskin hoidetaan siellä. Ryhmien kokoonpanolistat ja valmentajien yhteystiedot nähtävillä myös seuran nettisivuilla Useimmilla ryhmilä on myös WAP ryhmät (junnareilla ryhmissä vanhemmat) Joukkueen PJ (Mika) hoitaa kommunikoinnin salibandyliiton kanssa Ryhmien varustetilukset kerätään lomakkeelle joukkueen johtajan tai vastuuvalmentajan toimesta ja lomake toimitetaan Mikalle joka hoitaa sitten tilauksen

TFT Toimintalinja KÄYTÄNNÖN TOIMINTATAVAT - Talous TFT:n tavoitteena on mahdollistaa salibandyn harrastaminen mahdollisimman monelle pitämällä kausimaksut kohtuullisena Kauden budjetti tehdään aina edeltävänä kesänä. Maksut määräytyvät harjoituskertojen ja turnausten mukaan niin että maksut nousevat kohti vanhempia junioreita ja aikuisryhmiä. Kausikohtaiset maksujen suuruudet löydettävissä seuran nettisivuilta. Kausimaksu sisältää harjoitukset ja sarjaan kuuluvat turnaukset. Peliasut laskutetaan erikseen ja vakuutukset tarvitsee hankkia itse (voi hankkia myös liiton lisenssin yhteydessä) Seuralla on sponsoreita ja näitä tuloja käytetään kaikkien ryhmien eduksi johtoryhmän päätösten mukaisesti. Ryhmillä voi olla myös omia sponsoreita joiden rahoja käytetään ryhmän turnausmaksujen yms kattamiseen.