Lions tietoa uusille jäsenille

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kansainvälisen diakonian pohja on Raamatussa
Advertisements

Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
VIRKEÄ KLUBI – AVAIN LIONS-TOIMINNAN MENESTYKSEEN PID Harri Ala-Kulju1.
Maaseutukehitys. Leader Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!
KAUDEN 2009 – 2010 KASVUNSIEMEN JOVA syyskuu
LC Hki / Malmittaret PTS = Pitkän Tähtäimen Suunnitelma
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
N-piirin johtamisvalmennus Klubitoiminnan suunnittelu (Strategia) N-piirin johtamisvalmennus Ossi Eloholma.
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO NUORISO- VAIHTO haasteet ja mahdollisuudet PETS 2008.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
Nuorisoleiri- ja –vaihto-ohjelma. 1. Vaihdot a.Voidaan järjestää satoihin maihin joissa on Lions- klubeja b.Kestää viikkoa c.Osanottajat (iältään.
Kansainvälisen lionsjärjestön hyväksymät seitsemän palvelu- ohjelmaa.
LOF 2010 RI Strat suunnitelma1 ROTARY INTERNATIONAL STRATEGINEN SUUNNITELMA MOTTO: Service Above Self Missio, Visio, Perusarvot, Tavoitteet.
LOF 2010 Rotaryn yleiesitys 1 Rotary tänään  jäseniä 1.23 milj./ klubissa  mukana 200 maassa ja maant. alueella  palvelee, auttaa, kehittää jäsenistöään.
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
1 Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion Tiivistetty esitys Lions-järjestöstä ja - toiminnasta uuden lionin perehdytykseen (syksy 2009)
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
KLUBIN JÄSENJOHTAJAN TEHTÄVÄT Virkailijakoulutus.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
DEMOKRATIA, OSALLISUUS JA VAIKUTTAMINEN UNESCO-KOULUSSA
ROTARY 2023 Matias Röyttä DG VISIOT / HAASTEET Tietotekniikka / Internet –Henkilökohtaiset tietokoneet –Reaaliaikainen tiedonvälitys –Face-time.
6.5.08/R JunttilaSuomen Lions-liitto r.y./Presidentti I1 KLUBIN PRESIDENTTI.
LIONS-PERIAATTEET JA LIONS-ARVOT
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Piiri D1420 UUDEN ROTARYVUODEN SUUNNITTELU HARRY HEDMAN, AG Munkkiniemi-Munksnäs RK President Elects-Training Seminar Dipoli Espoo.
Miten turvaamme jatkuvuuden Sopeudu tai häviä, uudistu tai kuole Hannu Ervamaa Suomen Rotary © 2008.
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
Lion-piiri 107-B Presidentit VDG Emilia Talvisaari1.
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary © 2012.
YK on julistanut Kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 OSUUSTOIMINNAN NEUVOTTELUKUNTA.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Jäsenhankinta 2017.
Lions tietoa uusille jäsenille
Kansainvälisyys uudistetuissa opetussuunnitelmissa – Lupa sanoa!
klubi vetovoimaiseksi Jäsenjohtajakoulutus
Ajankohtaista B-piirin vuosikokous
Julkisuuskuvatutkimus
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Lions tietoa Presidenteille
Klubin strategia työkalu KST
Toimikauden suunnittelu
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Klubin arvokeskustelu
DG Aarto ja lion Airi Mäkinen
KIINNOSTAAKO KANSAIN- VÄLINEN NUORISOVAIHTO ?
Lions tietoa uusille jäsenille
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Keinoja jäsenten pysyvyyden parantamiseksi
Maailmanlaajuinen toimintatiimi (GAT)
- ja tähän mahdollinen ala
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Lionsklubin muutosjohtaminen
Suomen Punaisen Ristin valmiuden perusta ja rooli
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

Lions tietoa uusille jäsenille MITÄ LIONS-TOIMINTA ON?

Esityksen aihe, esittäjän nimi LIONS-TAVOITTEET LUODA ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken. EDISTÄÄ hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien periaatetta. OSOITTAA aktiivista harrastusta yhteiskunnan taloudellista, sivistyksellistä, sosiaalista ja siveellistä menestystä kohtaan. YHDISTÄÄ klubeja ystävyyden, hyvän toveruuden ja keskinäisen yhteisymmärryksen avulla. Päiväys Esityksen aihe, esittäjän nimi

esittäjän etunimi sukunimi LIONS-TAVOITTEET VALMISTAA tilaisuus vapaaseen keskusteluun kaikista yleisesti kiinnostavista asioista, ei kuitenkaan väittelyyn puoluepolitiikasta ja uskonnosta. KANNUSTAA palveluhaluisia miehiä ja naisia työhön paikkakuntansa hyväksi ilman henkilökohtaista taloudellista hyötyä sekä tehokkaaseen ja korkeat eettiset vaatimukset täyttävään toimintaan kaupan, teollisuuden, eri alojen ja julkisen toiminnan aloilla sekä yksityisissä yrityksissä. 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

esittäjän etunimi sukunimi MISSIO JA VISIO Järjestön toiminta-ajatus (missio) Havaitsemme inhimilliset tarpeet, rohkaisemme vapaaehtoisia palvelemaan yhteiskuntaansa, tukemaan rauhaa ja edistämään kansainvälistä yhteisymmärrystä lionsklubien avulla. Järjestön tavoitetila (visio) Järjestö säilyy vapaaehtoisten yhteiskunnallisten ja humanitaaristen palvelujen maailmanlaajuisena johtajana. 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

esittäjän etunimi sukunimi TOIMINTA-AJATUS Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja apua tarvitsevien tukemiseksi. Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla. 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

TARJOAA MAHDOLLISUUKSIA Kehittyminen ja kouluttautuminen Eri tehtävien kautta Johtaminen Klubin, piirin ja Suomen Lions-liiton tehtävissä Kansainvälisissä tehtävissä Opastaminen ja valmentaminen 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

KLUBIT TARJOAVAT MAHDOLLISUUKSIA kokoavat naisia ja miehiä toimimaan lions-klubeissa tavoitteenaan jäsenten oma kehittyminen, oman yhteiskunnan palveleminen ja ystävyyden sekä yhteisymmärryksen rakentaminen ihmisten ja kansojen kesken. kasvattavat jäseniään suvaitsevaisuuteen ja auttamishaluun. Järjestön aktiviteeteilla saadut varat kohdennetaan vanhusten, nuorison, kulttuurin, kansainvälisyyskasvatuksen sekä liikunnan hyväksi. tarjoavat jäsenilleen maailmanlaajuiset ystävyyskontaktit sekä mahdollisuudet toteuttaa yhteisiä aktiviteetteja kotipaikkakunnalla, kotimaassa ja maailmassa. 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

Järjestön tunnuslause Me palvelemme Vi hjälper We serve 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

esittäjän etunimi sukunimi Teemoja Kv. Presidentin teema 2016-2017 New Mountains to Climb Valloitamme uusia vuoria Nya berg att bestiga 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

esittäjän etunimi sukunimi Teemoja Kotimainen teema 2016-2017 Tue nuorta itsenäisyyteen Stöd unga till självständighet 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi

MITÄ LIONS-TOIMINTA ON? 17.4.2018 esittäjän etunimi sukunimi