Hankepäällikkö Sina Rasilainen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Työkyvyn tukeminen pientyöpaikoilla
Advertisements

Avaimella vai tiirikalla - vapautuvan vangin tie omaan kotiin
Asunnottomuuden ehkäisy Oulussa
KYT/ph-p 2006 Erityisryhmien asuminen Jyväskylän kaupungin alueella Seminaari Nikolainsali Asumisneuvojatoiminnan näkökulma.
Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut
Verkkovälitteinen asiakastyö Prosessien mallinnus.
Kodin ulkopuolinen väkivaltatyö ja verkostoitumisen merkitys Oulun seudulla VIA VIS –VÄKIVALTATYÖN HANKKEEN PÄÄTÖSSEMINAARI – Miten väkivallan tekijää.
Sähköpostin uudelleenohjaus Eetu Maukonen. Avaa selain Etsi sähköpostistasi kyseinen kohta Asetuksista etsi ”Säännöt” ja klikkaa uusi sääntö Sieltä valitse.
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
Unelma I ja II Valmisteluhanke /
MONIALAINEN LIIKKUVA TUKI HAJAUTETTUUN ASUMISEEN Arviointityöskentely
Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”. Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti.
Eläinaiheisen Power Point esityksen tekeminen
Erityisasiantuntija Teija Mikkola Suurten kaupunkien terveydenhuollon kustannukset vuonna 2008 Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu,
Tampereella Oma nimi Käy korjaamassa alatunnisteen päiväys ja oma nimesi Näytä/perustyyli/dian perustyyli Klikkaa muutettavia kenttiä Sulje perustyylinäkymä.
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
PAAVO –kehittämistyö ja Verkostokehittäjät-hanke osana pitkäaikaisasunnottomuuden vähentämisohjelmaa Sari Timonen, projektipäällikkö p. (09)
PPPR1-hankkeen päätösseminaari Raisiossa.
PAAVO-OHJELMAN TUETUN ASUMISEN SEURANTAKYSELY Tietoja tuettuun asumiseen tulevista ja poismuuttavista asukkaista sekä tukiasunnoista 2012 – 2015.
Olen Voimakas Voimavarakeskeisen tuen työtapoja Voimakas-projektissa Sosiaalialan asiantuntijapäivät Jyväskylä Kehittämiskeskus Tyynelä/Kirsi.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Terveyssosiaalityön päivät Tampere
Liiketoimintaprosessit ja MS Visio 2013
Otsikko Alaotsikko.
Luokan nimi, numero Opettaja Ryhmän jäsenten nimet
Miten itse laadin trukkiturvallisuuteen liittyvää aineistoa?
Kulje esityksessä eteen- ja taaksepäin nuolinäppäimillä
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
PowerPoint MS Office 2010/13/16
Oulun asumisneuvontahanke
Tarkistusmakron käyttö
Asiakasosallisuusryhmä Rovaniemen osahankkeessa
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta –projekti (ESR) –
Oikea palvelut oikeaan aikaan
Luokan nimi, numero Opettaja Ryhmän jäsenten nimet
ASIAKASOSALLISUUS PÄÄTÖKSENTEOSSA JA PALVELUIDEN SUUNNITTELUSSA
Posterin otsikko Alaotsikkko Ohjeita
Anne-Maria Karjalainen, diakoniajohtaja
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
Hankepäällikkö Tapio Kallioinen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus
Asuntopolitiikan ja asumisen trendejä tulevaisuudessa
Sosiaalisen kuntoutuksen valtakunnallinen kehittämishanke SOSKU
Alkava ARA-tuotanto ARA-tuotanto hanketyypin mukaan, vuosivertailu ARA-tuotanto alueittain, vuosivertailu ARA-tuotannon varaustilanne,
Lisätietoa Sokra-koordinaatiosta
SOSKU-hanke Tekijä(t)
Liittokokous Förbundsmötet xx.xx.2014
Opinnoista töihin: FOKUS – opinnoista tuetusti työllistymiseen
KEIJO KEIJO
Innokylä hankkeiden tukena
Olemme osa hallituksen OTE-kärkihanketta
Osallisuutta tukeva toiminta: Savon OTE
OTE maakunnassa – Polut kuntoon
Psykososiaalista tukea tarvitsevat
SOTE-Koordinaatioryhmälle informoitavat asiat /HYTE työryhmä
PowerPoint MS Office 2016 Diaesityksen luominen Tietotekniikkataidot (T3) ©Aulikki Hyrskykari, Juhani Linna Katso tämä esitys painamalla alareunan.
PowerPoint MS Office 2016 Diaesityksen luominen Tietotekniikkataidot (T3) ©Aulikki Hyrskykari, Juhani Linna Katso tämä esitys painamalla alareunan.
Joitakin voi miellyttää joskus…
Tapahtuman otsikko Tapahtuman päivämäärä Tapahtuman kellonaika
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
Voit lisätä tämän dian esitykseesi seuraavasti:
Rovaniemen omaisten työryhmä
PAKU –Palvelupolut kuntoon!
Osatyökykyisille tie työelämään
Suomi.fi-viestit some-banneripohjat organisaatioille
HUOMIO! Voit vaihtaa minkä tahansa dian pohjaväriä
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Esityksen transkriptio:

Hankepäällikkö Sina Rasilainen Asunnottomuuden ennaltaehkäisyn kuntastrategiat –varhainen välittäminen, osallisuus ja asumisen tuki www.ara.fi/aku Sokrava-työkokous 10.11.2016 Hankepäällikkö Sina Rasilainen Esityksen etusivu, korvaa tekstit omillasi, YLEISOHJEITA ESITYKSEN TEKOON HUOMIOI MYÖS YKSITTÄISTEN DIOJEN OMAT OHJEISTUKSET TÄMÄN TEKSTIN YLÄPUOLELTA Vasemmalla on lista erilaisista diapohja -malleista (mikäli olet ”normal view” katselutilassa, jos et ole - klikkaa ylävalikosta View -> Normal). Käytä valmiita asetuksia, jotka on määritelty diapohjiin. Mikäli haluat tehdä useamman dian samanlaisen mallin pohjalta, valitse mieluinen dia ennen kuin olet kirjoittanut siihen mitään ja klikkaa ylävalikosta Edit -> Duplicate Mikäli et käytä jotain tietyntyyppistä pohjaa esityksessäsi, poista se valitsemalla kyseinen dia ja klikkaamalla ylävalikosta Edit -> Delete Slide 10.12.201712.10.2007 Tekijän nimi

Tavoitteet: Ennaltaehkäisevän asunnottomuustyön juurtuminen osaksi hankekaupunkien toimintaa Asunto ensin -periaatteen mukaisesti > työvälineinä kaupunkikohtaiset ennaltaehkäisevät asunnottomuusstrategiat ja osallisuutta vahvistavat työtavat Asiakastasolla yksilön ja ryhmän tarpeita vastaavat asumisen, hoivan ja tuen ennaltaehkäisevät ratkaisut, kuten asumisneuvonta ja kokemusasiantuntijuus Paikallistasolla eri sektorit ja rajat ylittävät ennaltaehkäisevät monialaisen tuen kokonaisuudet Kansallisella tasolla toimivien ja lupaavien ratkaisujen kehittäminen, levittäminen ja käyttöönotto, hallinnollisten ja professionaalisten ennaltaehkäisevien käytäntöjen tunnistaminen Asiakkaiden osallisuuden varmistaminen prosessin joka vaiheessa > kokemusasiantuntijuus 10.12.2017

Taustatiedot, kohderyhmä ja arviointi: Päätoteuttaja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA Osatoteuttajat Tampere, Lahti, Jyväskylä, Vantaa, Espoo ja Kuopio Hankepäällikkö, erityisasiantuntija, kuusi hankekoordinaattoria sekä 10-15 kokemusasiantuntijaa hankekauden aikana erilaisissa työsuhteissa Toteutusaika 1.3.2016-28.2.2019 Toimintalinja (TL) 5 Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta Toteuttaa Asunnottomuuden ennaltaehkäisyn toimenpideohjelmaa 2016-2019 Varsinainen kohderyhmä ovat monialaiseen yhteistyöverkostoon ja yhteiskehittämiseen osallistuvat henkilöt: asunnottomuutta tai asunnottomuuden uhkaa kokeneet kokemusasiantuntijat, jotka eivät kuulu hankkeen varsinaiseen henkilöstöön sekä muiden kuin osatoteuttajakuntien työntekijät sekä järjestötoimijat (60 hlö) Välilliset kohderyhmät ovat huono-osaisin asunnottomien ryhmä, jonka asunnottomuus uhkaa uusiutua sekä henkilöt, jotka uhkaavat joutua asunnottomiksi tai ovat juuri joutuneet asunnottomiksi. Lisäksi muut kunnat, kuntatoimijat ja järjestöt, eri ministeriöt ja eurooppalaiset alan toimijat. Rahoituspäätös saatu vasta 22.9.2016, joten arvioinnin kilpailutus ja suunnittelu käynnistyy marraskuussa 10.12.2017