tiedon laadun tukeminen ja

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-PROJEKTI.
Advertisements

Tilastokeskuksen tiedonkeruut korkeakouluilta Opiskelija- ja tutkintotiedonkeruut Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden.
Helsingin yliopiston tietohallinto Tietotekniikkapalveluita tuotetaan Helsingin yliopistossa keskitetysti tietotekniikkakeskuksessa sekä hajautetusti tiedekunnissa.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Soveltuuko asiantuntijatehtävien luokittelu tutkijoiden, yliopistojen ja rahoittajien käyttöön? RAKETTI-TUTKI / Tietomallityöryhmän seminaari
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-projektin.
Ryhmät Pekka Linna, CSC.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto JURE.
Tavoitteena saumaton opiskelun aloitus Lukuvuosi-ilmoittautuminen Paula Merikko.
Uusia avauksia korkeakouluyhteistyössä tutkimuksen tukipalveluiden ja hallinnon alueella - Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto RAKETTI -päätösseminaari.
KOKOA 1: ylitarkastaja Ilmari Hyvönen, OKM, puheenjohtaja
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Opiskelun ja opetuksen tukipalvelut Elämää Raketin jälkeen? Raketti päätösseminaari Kati Kettunen Palvelujohtaja, Helsingin yliopisto.
Arkkitehtuurikoordinaatiopalvelu
TUTKI Tietomallityöryhmä RAKETTI-TUTKI Tietomallityöryhmä.
Tietomallityöryhmän loppuraportti RAKETTI-TUTKI Tietomallityöryhmä.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto TUTKI-osahanke.
Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen yhteisten arkkitehtuurien tilanne ja hallintamallin tilanne IH
Viranomaistietovirtojen tavoitearkkitehtuuri: nykytilan kuvaus Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmän kokoukselle.
Korkeakoulujen tuottamat opettajatiedot ja VIRTA-opintotietopalvelu.
ERASMUS+ EMREX - suoritustietojen siirtotyökalun hyödyntäminen Suomessa.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tutkimushallinnon.
Matti Hartikainen Tietohallintojohtaja Tampereen ammattikorkeakoulu Korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto - seminaari Keskiviikkona Suorat.
KV-VIRTA-projekti Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon
TUHA-verkoston tapaaminen
Lukuvuosi-ilmoittautuminen LVI Lukuvuosi-ilmoittautuminen LVI Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa käytyyn keskusteluun viitaten LVI:n suunnittelu.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto RAKETTI-TUTKI-hankkeen.
Opiskelun ja opetuksen tietovirrat
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-PROJEKTI.
Koodistojen ylläpidon ja uusien koodien hankkimisprosessi Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä, ,
Korkeakoulusektorin tiedot Kansalaisen palvelunäkymään VIRTA-opintotietopalvelusta Paula Merikko
Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon hyödyntäminen ARVO - opetushallinnon vaikuttavuustietopalvelussa: yliopistojen kandipalautteen toteutus,
Haka- ja Virtu -seminaari Ajankohtaista Hakassa Haka- ja Virtu -seminaari
VIRTA-opintotietopalvelu Yleisesitys 12/2015. Korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto on järjestelmä… jonka kautta tietyt korkeakoulujen tuottamat.
OKM:n tietovarastopalvelut -kokonaisuuteen liittyvän tiedon avaaminen korkeakoulujen BI-kehittäjien käyttöön Tilannekatsaus Paula Merikko
ORCID-tutkijatunnisteen käyttöönotto Hanna-Mari Puuska Julkaisutiedonkeruuseminaari
Kv-liikkuvuustietojen siirto VIRTA-opintotietopalveluun Tilannekatsaus Paula Merikko
VIRTA-julkaisutietopalvelun tilannekatsaus Hanna-Mari Puuska Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä
Suorat tiedonkeruut Yleisesitys. OKM:n suorat tiedonkeruut Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) kerää tietoja korkeakouluista o Mm. opintopistetiedot,
Lukukausimaksuihin liittyvä
Hilkka Kousa Tilastopäällikkö
Ajatuksia ICT-ohjausryhmästä ja CSC:n asiakasohjauksesta
OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN
Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto TUHA
06/16.
Koodistojen ylläpidon ja uusien koodien hankkimisprosessi Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä, ,
OKM:N JA TILASTOKESKUKSEN TIEDONKERUUT VIRTA-OPINTOTIETOPALVELUSTA 2016 Helena Majamäki KOTA-seminaari.
korkeakoulutuksen ja tutkimuksen ICT:n
Tutkimustietovarannon ohjausrakenne
OKM TIEDONKERUUT, TILANNEKATSAUS
korkeakoulutuksen ja tutkimuksen ICT:n
OKM TIEDONKERUUT Ylitarkastaja Jukka Haapamäki.
Arkkitehtuurit ohjaavat Valtakunnalliset, keskitetyt ICT-palvelut
Opiskelijoiden yhteystiedot ja VIRTA-opintotietopalvelu
Julkaisutietovirrat - tilannekatsaus
VIRTA-OHJAUKSEN JATKO
Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen
Opetushallinnon vaikuttavuustietopalvelu ja ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen palautekysely (AVOP) Paula Merikko
Kati Kettunen, Helsingin yliopisto
Julkaisusyöttöpalvelun toteutus
AVOP-työpaja: Päätössanat
VIRTA-julkaisutietopalvelun tilannekatsaus
Päätös VIRTA-opintotietopalvelun hallintamallin hyväksymisestä
Tutkimustietovarantohankkeen yleisesittely ja nykytilanne
OKM T&K TIETOJEN TIETOPOHJA Ylitarkastaja Jukka Haapamäki.
"Kyseessä ei ole hyvä ja merkittävä korkeakoulutuksen parissa työskentelevä ryhmä tai verkosto. Vaan paras ja tärkein."
Ajankohtaista VIRTA-opintotietopalvelussa ja oppijan tietovirroissa
= = 62 9 ∙ 7 - 1= 62 8 ∙ = 62 (3 + 5) ∙ 6 = : 2 ∙ (15 – 7) = ∙ = 48 7 ∙ : 3 = 48 ( ) : 3 +
Henkilötietojen käsitteleminen VIRTA-tietovarannossa
Esityksen transkriptio:

tiedon laadun tukeminen ja virta tietovarannon ohjaus 31.8.2016 Ylitarkastaja Jukka Haapamäki

Sisältö Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä Tiedon laadun tukeminen

Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä Ohjausryhmän jäsenet • Jukka Haapamäki, ylitarkastaja, opetus- ja kulttuuriministeriö (ryhmän puheenjohtaja) • Kaisu Piiroinen, ylitarkastaja, opetus- ja kulttuuriministeriö • Jukka Kohtanen, palvelupäällikkö, Vaasan yliopisto • Hannele Husa, järjestelmäsuunnittelija, Seinäjoen ammattikorkeakoulu • Pertti Tikkanen, suunnittelupäällikkö, Oulun yliopisto • Tarja Gustafsson, tietopalvelupäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu • Aija Kaitera, projektipäällikkö, Helsingin yliopisto • Anne Kärki, tutkimuspäällikkö, Satakunnan ammattikorkeakoulu • Hilkka Kousa, tilastopäällikkö, Tilastokeskus • Ari Leppälahti, kehittämispäällikkö, Tilastokeskus • Laila Puranen, sovelluspäällikkö, Opetushallitus • Niina Jurva, koulutuspoliittinen sihteeri, Suomen Ylioppilaskuntien liitto • Anssi Mälkki, johtava tiedeasiantuntija, Suomen Akatemia • Paula Merikko, kehityspäällikkö, CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy (ryhmän sihteeri) https://confluence.csc.fi/display/tietor/Tietovarannon+ja+OKM%3An+tiedonkeruiden+ohjausryhma

Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä Tehtävät: ohjata ja seurata (484/2013) mukaisen korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon käyttöä ja toimivuutta valmistella tietovarannosta tehtävien OKM:n tiedonkeruiden aikatauluja ja keskustella kehityksen suunnasta ja priorisoinnista. keskustella ja sopia laajemmin kaikista OKM:n tekemistä tiedonkeruista ja osallistua vuosittaisen tiedonkeruukäsikirjan valmistelemiseen valmistella tietojen välittämistä muille viranomaisille korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon kautta. luoda ja ylläpitää korkeakoulujen viranomaistietovirtojen tavoitearkkitehtuuria ja kehittämispolkua

Tiedon laadun tukeminen Vuoden 2012 Virta korkeakouluvierailut Yhteishenkilökokoukset, Virta-seminaarit -> Henkilöt Tarkistusraportit Tiedon käyttö Tilastokäyttö Operatiivinen käyttö Tutkimuskäyttö Käytöstä viestiminen