porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Luomuporsastuotannon haasteet Osaran koulutilalla
Advertisements

Lavian lukio.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
VAPUN TIENOON SÄÄENNUSTE Ilmatieteen laitoksen sääennuste tulevalle vapulle….
Integraalilaskenta MA 10
Keskustelun vetäjän tukiaineisto Diat ja muistiinpanosivut.
Viron sikaretki Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea.
LAJITTELU JA KIERRÄTYS
LYPSYN TARKOITUS Maidontuottajan kannalta:
Puhdas vesi jokaiselle lapselle
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Maaseutu.fi on uudistunut -
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Urheilevan nuoren ravitsemus
Sikojen virikeseminaari
Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.
Tiheys
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
Kissa Kissa on helppohoitoinen kotieläin. Kissaa voi silittää.
LUMA-viikko Kuitinmäen koulussa LUMA-viikon aiheita Lumaviikolla tehtiin demoja fysiikkaan ja kemiaan liittyen, toiminnallisia matematiikan.
Siviilipalvelusvelvollinen ja verot Verohallinto vero.fi 2016.
Muut tekijät sydänterveyttä edistävässä ruokavaliossa.
Kiekko-Vantaa, Itä ry SC-Vantaan ohjaamat salivuorot kaudella 2015 – Vetäjä: - Mari Mieskonen, / - Mari Mieskonen,
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimakello. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimakello  Woimakello kertoo millainen on hyvä päivän ateriarytmi  Woimakellon.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
RUUAN REITTI: LIHA SUOMALAISIA TUOTANTOELÄIMIÄ LIHAA LAUTASELLE Suomessa käytetään lähinnä lypsylehmistä, nautakarjasta, broilereista, sioista ja lampaista.
Kestävä vaatekulutus Ryhmäporina Milloin viimeksi ostit jonkin vaatteen? Minkä vaatteen ostit? Mihin tarkoitukseen ostit vaatteen? Paljonko vaate maksoi?
HEATEX-system on ainutlaatuinen energiansäästöjärjestelmä.
RUUAN REITTI: KANANMUNA MISSÄ JA MIKSI KANANMUNAA KÄYTETÄÄN RUUANVALMISTUKSESSA?
Sika ei ole märehtiä. Sika on laumaeläin. Sika on kaikki ruokainen. Emakko on naaras sika. Karju on urossika. Pahnue muodostuu samalla kertaa syntyneistä.
Ruoka eri ikäkausina. Vauvaikä Vauvan luonnollinen ravinto on rintamaito tai äidinmaidonkorvike Maidosta vauva saa sairauksilta suojaavia aineita sekä.
Pysy hyvässä työvireessä
Kotitehtävä 1 - Ratkaisu
Turnauksien säännöt sekä valmistautuminen turnauspäivään
Nuoren urheilijan ravitsemus
SOLUN AINEENVAIHDUNTA
Suomi 2A
Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.
Mikä ihmeen objekti?.
Mihin aikaan? Monelta?.
aikasanat sitten ago kuluttua / päästä after mennessä by
Energiaa tarpeeseen mutta ei tarpeettomasti
HEVONEN.
Lehmä.
Veden kiertokulku.
Lypsylehmä Maidontuotanto
Kanojen hoito ohjeet Peltolan tila
Mihin aikaan? Monelta?.
Tuokio possujen elämästä Ilmajoen Kampuksen sikalassa
MITÄ ON OHJELMOINTI? Toimintaohjeiden antamista.
Lypsylehmä Maidontuotanto.
Sika.
Sika.
Liha- ja lypsyrotuiset
Lypsylehmä.
Veden säästäminen.
Menkää istumaan ryhmittäin, ryhmä on sama, jossa tänään työskentelit
Vasikkalan työjärjestys aamulla ja iltapäivällä
Video.
Esityksen transkriptio:

porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma päivä) lisää mutaa porsaiden karsinaan. Sitten mene katsomaan tiineenä olevaa emakkoa. PÄIVÄ Anna porsaiden olla päivä karsinassa, mutta muista ruokkia ne rehulla. Siirrä porsaat keskipäivällä isompaan karsinaan jossa on paljon mutaa ja ne voivat telmiä rauhassa. Sitten mene taas katsomaan onko emakolla kaikki hyvin. Muista täyttää juoma-automaatit puhtaalla ja viileällä vedellä aamulla, päivällä ja illalla. Jätä vedet yöksi ja vaihda ne aamulla. Muista että siat saattavat rynniä rehukaukalolle ja hännänpurentaa saattaa ilmentyä. Anna sioille päivän aikana myös monipuolisempaa ruokaa sika tarvitsee paljon kuituja ja proteiinia, esimerkiksi härkäpavut käyvät hyvin sekä jauhot, löydät kaiken tarvittavan ruokakomerosta, joka on päärakennuksessa keittiön viereisessä nurkassa.

Ilta Jos on tulossa viileä tai sateinen yö siirrä porsaat sisälle sikalaan mutta eristä ne imettävästä emakosta. Vaihda juoma-automaatin vesi jotta porsailla on puhdasta vettä yön aikana. Anna porsaille heinää HUOM! Anna porsaille heinää ei rehua. Löydät heinät rehujen vierestä sivurakennuksesta, sekoita heiniin hieman jauhoa ennen kaukaloon viemistä.

MUUTA HYÖDYLLISTÄ Ternimaito on pienille porsaille hyvin tärkeää. On tärkeää että porsas saa ternimaitoa heti syntymän jälkeen ja siitä eteenpäin noin viikon jonka jälkeen emakko alkaa vähentää maidon tuottamista. Käy katsomassa etteivät muut porsaat estä kahta pienempää porsasta saamasta emon maitoa.