Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Advertisements

Rakennusmestarit ja –insinöörit työnjohtajina ja asiantuntijoina
TURUN AMMATTIKORKEAKOULU Koulutusmahdollisuudet Turun amk:ssa Janne Ahtinen Opinto-ohjaaja
Marsissa voi elää! Kunhan sinne saadaan LVI.. Lämpöä, vettä, ilmaa ja fiksuja töitä LVI luo terveelliset ja viihtyisät olosuhteet - koteihin - työpaikoille.
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Ammattistartti Ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaava ja valmistava koulutus, ammattistartti on  ohjaavaa  joustavaa  yksilöllistä valmistavaa koulutusta.
AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Ammattikorkeakoulun koulutusmuoto, joka n parantaa opiskeluun osallistumismahdollisuuksia n parantaa työelämässä mukana olevien.
Avoin-Web Pro -projekti Avoin = avoin ammattikorkeakoulu Web = verkko-opinnot Pro = Professional, ammattitaitoinen toteutus Aila Säkkinen
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
RIKASTAMO Sinun urasi Klondike? Haluatko jo ulos luokkahuoneesta?
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
Hämeen ammattikorkeakoulu 2014
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita n. 400 –Päätoimista henkilökuntaa n. 35 Koulutusohjelmat:
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
RAKENNUSMESTARIKOULUTUS Pekka Nykyri, , 1 Taustaa OPM:n asettamat tavoitteet Koulutuksen aloitus Opintosuunnitelma OAMK:n opintosuunnitelman.
Opintopolku.fi ja opiskelijavalinta
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
MITÄ LUKION JÄLKEEN? Kati Seise
OAMK Tekniikan yksikkö Automaatiotekniikan koulutusohjelma
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
1 | | Puutekniikan insinöörikoulutus/Savonia Koulutusohjelmasta valmistunut insinööri on puutuotteiden ja rakenteiden asiantuntija, joka.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö
Sidosryhmäseminaari Oulun seudun ammattikorkeakoulu Hakeminen vieraskielisiin koulutusohjelmiin Marjo Pääskylä, puh.
OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN Hankkeen esittely päivitetty
12 / 2005 Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
10 / 2006 Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö.
Aikuiskoulutuksen yhteishaku syksyllä 2007 alkavan aikuiskoulutuksen opiskelijavalinta yhteishaun avulla – tutkintoon johtava aikuiskoulutus – ylempään.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
Oulun ammattikorkeakoulu Koulutustarjonta ja hakeminen 2016.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa , kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Suomen koulutusjärjestelmä Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu.
Minustako BIOANALYYTIKKO?. Mikä ihmeen bioanalyytikko? terveydenhuollon ammattihenkilö kliinisessä laboratoriotyössä laboratoriotutkimusprosessin asiantuntija.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Mihin lukion jälkeen? Kaikki tarvittava tieto keskitetysti: opintopolku.fi.
Lapin yliopiston Avoin yliopisto Tervetuloa Avoimen yliopiston infotilaisuuteen.
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / LUKUVUOSIMAKSUT Työryhmä: Eeva Virtanen, pj Paula Siitonen, Eeva Virtanen, Anniina Hämäläinen, Satu.
Insinööri (AMK), biotalous Tutkinto on tekniikan ammattikorkeakoulututkinto ja tutkintonimike insinööri (AMK) Koulutusvastuu Koulutus sijoittuu.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Erilaisia vaihtoehtoja….
Paikkakunta päivämäärä Etunimi Sukunimi WinNova
Ammatillisen koulutuksen valtionosuusrahoitus vuosi >
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Logistiikkakoulutus Keski-Suomessa
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
Lentokonealan jatko-opinnot
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
RAKENTAMISTEKNIIKAN TUTKINTO-OHJELMAT
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
Tilastotietoa teknologiateollisuuden rekrytointitarpeista, henkilöstön koulutustaustasta ja teknologia-alojen koulutuksesta.
Avoin ammattikorkeakoulu
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Ammattikorkeakouluopinnot​
Esityksen transkriptio:

Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU

Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan ammattilaisia. Tekniikan opiskelu Oamkissa

Tekniikan tutkintoihin opiskellaan Oulussa Kaukovainiolla Kotkantien kampuksella. Tekniikan opiskelu Oamkissa

We face the problems and solutions practically rather than theoretically. PRATAKSHA GURUNG INFORMATION TECHNOLOGY

Oamkissa voi opiskella 9 tekniikan AMK-tutkintoa. Aloituspaikkoja on vuosittain noin 500 ja alan opiskelijoita yhteensä noin Tekniikan opiskelu Oamkissa

Koulutusten toteutus PÄIVÄTOTEUTUS Lähiopintoja pääsääntöisesti päivisin MONIMUOTOTOTEUTUS Opetusmuotoina lähi-, etä- ja verkko-opetusta päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Monimuotototeutus soveltuu työn ohessa opiskeluun. 6

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA BACHELOR OF ENGINEERING (BEng), INFORMATION TECHNOLOGY (ENGLANNINKIELINEN TUTKINTO) Tekniikan AMK-tutkinnot

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

Opiskelimme useita kieliä ja myös peliohjelmointia. Hauskinta oli yhdistää taiteelliset kyvyt ohjelmointiin. ERJA MANNINEN TIETOTEKNIIKKA

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) KONETEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

Hilux- sähkötyökoneprojekti on ollut todella hyvä ja innostava. Haasteiden kohtaaminen auttaa pärjäämään työelämässä. MIIKA KAJULA KONETEKNIIKKA Hilux- sähkötyökoneprojekti on ollut todella hyvä ja innostava. Haasteiden kohtaaminen auttaa pärjäämään työelämässä. MIIKA KAJULA KONETEKNIIKKA

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) TALOTEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA Tekniikan AMK-tutkinnot

Automaatioinsinöörin työ on monipuolista ja vaihtelevaa, jossa hyödynnetään uutta tekniikkaa käytännössä. ARTO NISSILÄ ALUEPÄÄLLIKKÖ FIDELIX OY Automaatioinsinöörin työ on monipuolista ja vaihtelevaa, jossa hyödynnetään uutta tekniikkaa käytännössä. ARTO NISSILÄ ALUEPÄÄLLIKKÖ FIDELIX OY

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) Tekniikan AMK-tutkinnot

INSINÖÖRI (AMK), SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) RAKENNUSARKKITEHTI (AMK) INSINÖÖRI (AMK), TALOTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA, INFRARAKENNUSTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), KONETEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK), TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKA RAKENNUSMESTARI (AMK) Tekniikan AMK-tutkinnot

Kotkantien kampuksella on opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden käytössä monipuolisia tiloja :

Auto- ja moottorilaboratorio

Betonilaboratorio

Kemian, biotekniikan ja ympäristöalan laboratoriot

Konelaboratorio

Rakennuslaboratorio

Prinlab –painettavan elektroniikan laboratorio

3D-virtuaalilaboratorio Cave

Prototyyppipalvelut

UsabilitySim

Yritykset voivat hyödyntää Oamkin osaamista tuotekehityksessään.

Yhteystiedot ENERGIA JA AUTOMAATIO koulutus- ja tki-johtaja Jouni Kääriäinen INFORMAATIOTEKNOLOGIA koulutus- ja tki-johtaja Jari-Pekka Rontu KONETEKNIIKKA koulutus- ja tki-johtaja Eero Korhonen RAKENTAMISTEKNIIKKA koulutus- ja tki-johtaja Jyrki Röpelinen 31

Avoin ammattikorkeakoulu Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa korkeakouluopintoja kaikille halukkaille koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa ammatti- korkeakoulussa voi opiskella tutkintoon johtavien koulutusohjelmien opintojaksoja ilman tutkinnon suoritusoikeutta. Avoimessa ammattikorkeakoulussa opintoja suorittaneet voivat hakea tietyille aloille tutkinto-opiskelijaksi ilman normaaliin opiskelijavalintaan osallistumista. Ammattikorkeakoulututkintoon hyväksiluettavissa olevia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja tulee olla suoritettuna vähintään 60 op. Katso lisätietoa Yhteystiedot: tai puh