10sport.fi URHEILUYHTEISÖN OMA VERKKOKAUPPA LAJILIITOT.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Advertisements

GOLFMESSUT CASE: LAKESIDE GOLF, VAMMALA 2013 Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 LGV:n Kimmo Sirainen.
VISIO Maajoukkueet ovat kilpailukykyisiä huippumaiden kanssa ja eri ikäluokkien MM-kisoissa saavutetaan loppuottelupaikka. Kansallinen kilpailutoiminta.
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Palkkatuki (ent. työllistämistuki)
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Seura- ja lajiliittoyhteistyö koulun näkökulmasta
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Jokaisella lapsella on mahdollisuus…
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Innostaa, uudistaa ja yhdistää. Annetaan jokaisella lapselle mahdollisuus…
Unelma hyvästä urheilusta Lasten ja nuorten urheilun eettiset linjaukset Kuva: Suomen Palloliitto.
PYRKIMYS ERINOMAISUUTEEN
Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
PESÄPALLON KEHITTÄMISKESKUS
Joukkueen Johtaja palaveri  Järjestettävä syksyllä 2010  Järjestetään yksipäiväisenä kutsuturnauksena  Jokainen joukkue kutsuu turnaukseen.
Urheiluakatemiat Korkeakoulujen liikuntatoimien verkostotapaaminen 3.6.
Ohjeita Oppimisympäristön WWW-osoite ja etusivu.
Antidopingkoulutus Urhea asiantuntijaverkosto Helsinki Samuli Rasila.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Nuorisourheilun laatuseura Lähtökohtana jokaisesta mukaan tulevasta lapsesta huolehtiminen Sinetin seuralle myöntää lajiliitto Seura mukana valtakunnallisessa.
W HotSport – tuntuvia etuja seurallesi. Urheilijan valttikortti, yksi kortti kahdet bonukset! Bonukset seuralle ja kortinhaltijalle HotSport on ilmainen.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Maaseutu.fi on uudistunut -
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
LKKFEDCBA EDUSTUS AKATEMIATOIMINTA LKKFEDEDUSTUS SAPKO RU SAVO SELECTPRO RYHMÄ PÄSSIPOLKU KARTOITUKSET.
1.Jalkapalloijan ura 2.Pelaajayhdistys 3.Pelaaja-agentit 4.Match-Fixing & doping 5.Pelaajasopimukset Sisältö.
AJANKOHTAISTA VALMENNUSOSAAMISEN KEHITTÄMISESTÄ Osaamisohjelmasta OK /HUY URHEA
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Eväitä lajiliittojen yhdenvertaisuussuunnittelun jatkoon.
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Torstaina klo Ravintola Olè, Veritas stadion, 3 krs., Blomberginaukio.
Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen Liikunnan PopUp-päivä.
Joulukampanja Vuoden 2015 kampanjan ”uutuudet” Nettimyynti Avainlippu Tilausjärjestelmä Kuksan kautta.
Salamoista nousee tulevat Leijonat Tule mukaan tukemaan lasten jääkiekko harrastusta! 2008 ja 2009 syntyneet lapset.
Liikuntaseurat osallistamisen mahdollistajina.  Saada nuoret liikkumaan ja harjoittelemaan (15 v. uimari)  Lasten/nuorten liikunnan lisääminen ja liikuntaan.
Opiskelevan urheilijan talous Jari Savolainen ja Jukka Tirri Korkea-asteen kaksoisuraseminaari, Helsinki
1. Kasva urheilijaksi Oulussa URHEILIJAN / LIIKKUJAN POLKU.
Celian palvelut kirjastossa Tampere suunnittelija Elina Kilpiö, Celia.
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 Puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Harri Nummela
Suomen Shakkiliitto
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Olympiakomitea - liikunnan aluejärjestöt - varsinaista toimintaa toteuttavat tahot
SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!
100 uutta tapaa tehdä partiota
EROTUOMARI, HARRASTEKIEKKO, VALMENNUS, PIPOLÄTKÄ
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2017
Juniorigolfkampanja 2014.
Suomen Fysiikkavalmentajat ry
Sponsorointi Ohjeistus urheiluseuran kannattajien rekisteröitymisestä sponsorointiin
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
Tai vaihtoehtoisesti
Tervetuloa UniSportiin! Fuksi-infot syksy 2017
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
Kaarinan Taitoluistelijat
Jääkiekon laatupäivät
SUOMEN KÄSIPALLOLIITTO
talven hauska ulkopeli meille kaikille
Urheilijan hoitoketju!
Pesulasi verkossa
Tuetun päätöksenteon koulutus
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Kouluikäisten urheilun nykytila Miskolcissa
YHDESSÄ PAREMPIA PELAAJIA
Kierrättäminen on helppoa ja tärkeää! Hei!.
Nuorten sarjatoiminta
Esityksen transkriptio:

10sport.fi URHEILUYHTEISÖN OMA VERKKOKAUPPA LAJILIITOT

MIKÄ 10sport.fi? Suomalaisen urheiluyhteisön verkkokauppa, jonka liikevaihdosta 10 % jaetaan suomaiselle urheiluyhteisölle 8 % suoraan sivustoa käyttäville seuroille ja joukkueille 2 % Valolle, joka jyvittää tuen eteenpäin liikunnan edistämiseen Suomessa. Myy kilpailukykyiseen hintaan urheilun ja vapaa-ajan tuotteita sekä lajiliittojen ja seurojen omia tuotteita. Sivuston on suunnitellut suomalainen perheyritys SGN Group, Suomen Olympiakomitea ja Valo. Ylläpidosta vastaa SGN Group. LAJILIITOT

MISTÄ IDEA SYNTYI? Halusta löytää keino kerätä rahaa suomalaiselle liikunnalle ja urheilulle. Liikuntaharrastukset kallistuvat jatkuvasti, ja urheiluorganisaatiot kaipaavat uusia varainhankintamuotoja. Lasten ja nuorten tasa-arvoinen mahdollisuus harrastaa liikuntaa on tärkeää turvata. Liitot ja seurat kaipaavat helppoa ja taloudellista tapaa myydä omia tuotteitaan. LAJILIITOT

HYÖDYT ? Verkkokaupasta hyötyvät ne, jotka sitä käyttävät. Eteenpäin jaettavat varat jyvitetään juuri niille kohteille, joille verkkokaupasta ostavat haluavat. Sivustolla voi tukea myös yksittäistä urheilijaa. Aktiivinen seura voi luoda verkkokaupasta itselleen tuottoisan varainhankintakanavan. Tukirahat jaetaan ennen kaikkea ruohonjuuritason työhön - seuroille, joukkueille ja yksilöurheilijoille. LAJILIITOT

ESIMERKKI VARAINKERUUSTA 20-henkinen salibandyjoukkue luo 10sportiin oman tunnuksen, joka jaetaan pelaajille ja taustajoukoille. Pelaajat jakavat tunnuksen eteenpäin myös lähipiirilleen. Vuoden aikana pelaajat, taustajoukot ja lähipiiri ostavat salibandyyn ja muuhun liikuntaan tuotteita eurolla. Ostopotista 8 % eli euroa jaetaan lyhentämättömänä joukkueelle takaisin ja 2 % eli 400 euroa jaetaan Valolle, joka jyvittää tuen eteenpäin liikunnan edistämiseen Suomessa. LAJILIITOT

MIKÄ ON TAVOITE? Luoda urheiluyhteisölle uusi varainhankintakeino. Saada mahdollisimman laajasti koko suomalainen urheilun ja liikunnan kenttä mukaan Lajiliitot, seurat, joukkueet, yksilöurheilijat ja lähipiiri Saada merkittävä osa urheiluyhteisön tuotehankinnoista kanavoitua sivustolle, jolloin eteenpäin jaettava tuki kasvaa. Jakaa v vähintään euroa suomalaiselle urheiluyhteisölle. LAJILIITOT

TULKAA MUKAAN! LAJILIITOT Toimi näin: 1. Klikkaa osoitteeseen 2. Siirry kohtaan ”Rekisteröi joukkueesi / seurasi” 3. Klikkaa itsesi seuran rekisteröintiin 4. Täytä seurasi tiedot 5. Yhteyshenkilö saa vahvistussähköpostin, jossa on seuran tunnus 6. Pyydä seurasi joukkueita rekisteröitymään osoitteessa ”Rekisteröi joukkueesi / seurasi” sport tilittää kertyneet varat kolmen kuukauden välein seuralle ja joukkueille.

LISÄTIETOJA: Mukana on jo monta lajiliittoa mm. Taitoluisteluliitto, Tennisliitto, Uimaliitto, Sulkapalloliitto, Karateliitto, Squashliitto, Judoliitto, Miekkailu ja 5-otteluliitto. Lisätietoa: Mika Naaralainen, , Reetta Sinisalo, , LAJILIITOT

LAJILIITOT