PISTOOLITYYPIT Pistoolit eri käyttötarkoituksiin, toimintaperiaatteet ja kaliiperit.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Advertisements

Välinetarkastus SJAL tuomarikoulutus 2013.
Olio-ohjelmoinnin perusteet luento 3: Muuttujista ja funktioista Sami Jantunen LTY/Tietotekniikan osasto.
Vaihtoehtomalleja Haastattelin tämän hetken nuorten huippuja ja kartoitin heidän ampumapolkunsa Lähes kaikilla erilainen tausta Mukana: 2 pistooliampujaa.
Turvallisuus SJAL tuomarikoulutus TUOMARIN ON HUOLEHDITTAVA KILPAILUN TURVALLISUUDESTA KAIKIN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVIN KEINOIN.
Kouluttajalle Tämä esitys on tehty MS Power Pointilla, sen 97 versiolla. Muutamissa dioissa on muistiinpanoja helpottamassa koulutusta ja avaamassa diojen.
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, Pistoolijaosto.
MININAAMION VALMISTUS HIEKKAVALU -TEKNIIKALLA
ERIKOISKULJETUS TRAKTORILLA
Kerro parille, mitä sinä ET tehnyt eilen!
ACTION AIR - Action Air on yksi Practicalin disipliini eli aselaji. Se on kansainvälisen Practical-liiton (IPSC) ja Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL)
ASELAKI Jorma Riissanen.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
JOHDANTO Seksuaali- ja lisääntymisterveyteen sekä oikeuksiin (SRHR*) liittyvät kysymykset ovat tärkeä osa kehitysyhteistyötä. SRHR tarkoittaa jokaisen.
Ampuma-asekouluttaja-koulutuksen koulutusaineisto
TyyppimuunnoksettMyn1 Tyyppimuunnokset Joskus kääntäjän on tehtävä itse päätöksiä, jos ohjelmoija ei ole ajatellut yksityiskohtia: int arvo1=10; long arvo2=25;
2. Vuokaaviot.
Kommentteja ja näkemyksiä harrastajan näkövinkkelistä Juha Hirvi.
Vuorovaikutusta verkossa Käynnistäminen Ohjaaminen Arviointi Sari Koski-Kotiranta.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 9 - Jaakko Niemi Optimointiopin seminaari - Syksy 2005 / 1 Virittäminen (Tuning) s
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Veijo Nikkanen: Sisällön ja rakenteen saavutettavuus Kaikille hyvä -koulutus 5. ja Selko-e Sisällön ja rakenteen saavutettavuus Veijo Nikkanen.
Kilpailijan starttikurssi
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Today’s Special eli Päivän Pannu. otsikon numero oltava älä tavuta sanoja kappalejako: väh. kolme kappaletta, sisennys (ei tyhjää riviä väliin) muista.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Foreach-toistolausetMyn1 foreach-toistolause foreach-rakenteella on kätevä käydä läpi kaikki taulukon alkiot. Erityisen kätevää se on hajautustaulukon.
Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja.
Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,
Kentän mielipide Aseharrastus 2015 Jussi Peltola, päätoimittaja, ASE-lehti1.
Ampuma-asekouluttaja- koulutuksen koulutusaineisto Poliisihallituksen määräyksen Dnro 2020/2011/2155 mukainen aineisto.
AMPUMAKORTTI- PILOTTIKURSSI TIKKAKOSKEN AMPUJAT ry Seuran esittely Puheenjohtaja Juhani Öhman.
KIVÄÄRI- AMMUNTA. Kivääri- ammunta Ampumaetäisyydet lajista riippuen 10 m -> yli 1 km Kaliiperista ja patruunan tehosta riippuen vaaraetäisyys voi olla.
Mervi Väisänen OPINNÄYTETYÖSUUNNITELMAN ESITYS JA OPPONOINTI.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
SÄÄDÖSPOHJA  Ampuma-aselaki (1/1998)  Ampuma-aseasetus (145/1998)  Rikoslaki (39/1889), lähinnä 41. luku (aserikokset)  Räjähdeasetus (473/1993),
Aseet, patruunat ja turvallisuus. Ase ja patruuna muodostavat yhdessä toimivan kokonaisuuden Aseet ovat nykyisin kehitetty tiettyä tarkoitusta varten,
Sisäministeriön aseturvallisuustyöryhmän esitykset ja turvallinen ampumarata poliisin näkökulmasta Projektipäällikkö Mika Lehtonen, sisäasiainministeriö.
Käsiaseet Timo McKeown.
Vaaratilanteet ja niiden tunnistaminen
Sähköiset yo-kirjoitukset
Bridgen jatkokurssi 2 – lähtökortit jatkuvat
KIVÄÄRI.
PISTOOLI- AMMUNTA.
Nuuska.
Katsaus aseiden historialliseen kehitykseen
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Haulikko.
RATASÄÄNNÖT JA RATAKÄYTTÄYTYMINEN
Harjoitus 8.3: Mukautettu esitys
Opetusmateriaalin hallintajärjestelmä ”Matahari”
Lukiossa on tärkeää saada hyviä arvosanoja.
Kaivosteollisuuden sähkökäytöt
11. Javan valintarakenteet
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
TILAVARAUSOHJELMAN KÄYTTÖÖNOTTO
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Liisanniemen silta Lossi korvattiin Liisanniemen sillalla vuonna 1998.
AMPUMAHIIHDON Napsu-leiri
Atomin polarisoituminen
Ohjeistus Etene tässä olevien ohjeiden mukaan.
Derivointikaavoja 1/2 Seuraavissa kaavoissa u jav ovat x:n funktioita; A ja n ovat vakioita Vaasan yliopisto | Sähkötekniikka | SATE2108 Derivointi-
AMPUMAHIIHDON Napsu-leiri
Esityksen transkriptio:

PISTOOLITYYPIT Pistoolit eri käyttötarkoituksiin, toimintaperiaatteet ja kaliiperit.

RAKENNE PISTOOLI PISTOOLI PIENOISPISTOOLI PIENOISPISTOOLI REVOLVERI REVOLVERI PIENOISREVOLVERI PIENOISREVOLVERI ILMAPISTOOLI ILMAPISTOOLI (yhdistelmäase) (yhdistelmäase)

TOIMINTATAPA KERTATULI KERTATULI LIPPAALLINEN KERTATULI LIPPAALLINEN KERTATULI ITSELATAAVA KERTATULI ITSELATAAVA KERTATULI SARJATULI SARJATULI

TOIMINTATAPA KERTATULIvapaapistooliilmapistoolisiluetti LIPPAALLINEN KERTATULI isopistooli, pienoispistooli ITSELATAAVA KERTATULI isopistooli, pienoispistooli, vakiopistooli, olympiapistooli SARJATULI ei harrastuskäytössä

KALIIPERIT kts PATRUUNOIDEN VALMISTAJAT ja SISÄASIAINMINISTERIÖ (nettisivut) kts PATRUUNOIDEN VALMISTAJAT ja SISÄASIAINMINISTERIÖ (nettisivut) ”KILPAILUKALIIPEREITA” ”KILPAILUKALIIPEREITA” – 4,5/.177 ilmapistooli –.22 Long Rifle pienois-, vapaa-, vakio- ja olympiapistooli (myös.22 Short vielä käytössä) –.32 S&W long isopistooli (joskus.38 Special)

VARUSTEET kilpailukäytössä vain avotähtäimet sallittu (ISSF-lajit) kilpailukäytössä vain avotähtäimet sallittu (ISSF-lajit) aseet viritellään ampuja rakenteen ja mieltymysten mukaiseksi aseet viritellään ampuja rakenteen ja mieltymysten mukaiseksi ”yhteisöaseet” kelpaavat vain teoriassa kilpailemiseen ”yhteisöaseet” kelpaavat vain teoriassa kilpailemiseen ergonomiset kahvat ergonomiset kahvat – vapaapistoolissa ei rajoituksia – muissa lajeissa mahduttava mittalaatikkoon ja muotoilussa rajoituksia

VAARALLISUUS KAIKKI ASEET OVAT VAARALLISIA ! KAIKKI ASEET OVAT VAARALLISIA ! TYHJÄÄKIN ASETTA PITÄÄ KÄSITELLÄ SITEN, KUIN SE OLISI LADATTU TYHJÄÄKIN ASETTA PITÄÄ KÄSITELLÄ SITEN, KUIN SE OLISI LADATTU PIIPUN ON AINA OSOITETTAVA TURVALLISEEN SUUNTAAN PIIPUN ON AINA OSOITETTAVA TURVALLISEEN SUUNTAAN SORMI LIIPAISIMELLE VASTA KUN AIOT LAUKAISTA ASEEN SORMI LIIPAISIMELLE VASTA KUN AIOT LAUKAISTA ASEEN