Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2013–2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Advertisements

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu
Suomen koulutusjärjestelmä
UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA
FUAS-liittouma – maan suurin ammattikorkeakoulukokonaisuus July 2,
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
Hämeen ammattikorkeakoulu 2014
Valintapisteet Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
VAMK pähkinänkuoressa (1/3)
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
PK-yritysten liiketoiminnan kehittäminen osana perusopetusta 1 A M K: perustehtävät OPETUST & KALUE- VAIKUTUS.
Suomen koulutusjärjestelmä
RAKENNUSMESTARIKOULUTUS Pekka Nykyri, , 1 Taustaa OPM:n asettamat tavoitteet Koulutuksen aloitus Opintosuunnitelma OAMK:n opintosuunnitelman.
PETS Leppävaaran Laurea Tervetuloa – Välkommen – Welcome Rehtori Pentti Rauhala, Laurea.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
12 / 2005 Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Aikuiskoulutuksen yhteishaku syksyllä 2007 alkavan aikuiskoulutuksen opiskelijavalinta yhteishaun avulla – tutkintoon johtava aikuiskoulutus – ylempään.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa , kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.
Kajaani Vuonna 1651 perustettu Kajaani on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Asukkaita n Monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2008–2009.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2010–2011.
Kajaani Kaikki mitä tarvitset on lähellä sinua! Monipuoliset harrastusmahdollisuudet Vimpelinlaakso, Kajaanihalli, Kajaanin liikuntapuisto,
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2012–2013.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Salla Seppänen Koulutusvastuujohtaja Kulttuuri-, luonnonvara-, sosiaali- ja terveysala Savonia ammattikorkeakoulu Sosiaalialan AMK–verkosto VERKOSTOPÄIVÄT.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2009–2010.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2015 ‒ 2016.
Humanistiseen ammattikorkeakoulu. Humak on valtakunnallinen Verkosto- ammattikorkeakoulu.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
W w w. h a m k. f i / a o k k Jatko-opintomahdollisuuksia Eveliina Grönberg, opintojen ohjaaja HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Mihin lukion jälkeen? Kaikki tarvittava tieto keskitetysti: opintopolku.fi.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2014 ‒ 2015.
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / LUKUVUOSIMAKSUT Työryhmä: Eeva Virtanen, pj Paula Siitonen, Eeva Virtanen, Anniina Hämäläinen, Satu.
Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys ja muutoskykyisyys. Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Yhteistyöneuvottelu Rovaniemellä
Sosionomin koulutus ja TKI-toiminta nyt ja 2025 Sosiaalialan verkostopäivät ylitarkastaja Sanna Hirsivaara.
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Sosionomi (ylempi AMK)
oppisopimuskoulutuksena
Vaatetusalan jatko-opintovaihtoehtoja
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Hanke
Opettajan pedagogiset opinnot Humanistinen koulutusala
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Ammattikorkeakouluopinnot​
Esityksen transkriptio:

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2013–2014

Perustietoja Kyamkista Kymenlaakson ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa vakinaistettiin Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy liikevaihto vuonna 2012n. 31 milj. e omistaja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Opiskelijoita tutkintoon johtavassa koulutuksessa ( ) Koulutusohjelmia neljällä koulutusalalla AMK-tutkintoon johtavat koulutusohjelmat21 ylempään AMK-tutkintoon johtavat koulutusohjelmat7 Päätoimista henkilöstöä yhteensä377 joista opetustehtävissä191 Kyamk | Viestintäpalvelut

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy omistaa Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtajana ovat vuorotellen Kyamkin ja Mamkin rehtori. Toimitusjohtajana ensimmäisen 5- vuotiskauden ajan on Mamkin rehtori Heikki Saastamoinen. Strategisesti korkeakoulukokonaisuutta ohjaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus, jonka puheenjohtajana on ensimmäisen 5-vuotiskauden ajan Kymenlaakson edustaja, tällä hetkellä Jussi Lehtinen. Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:llä ja Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:llä on lisäksi omat, osakeyhtiölain mukaiset hallitukset. Operatiivista toimintaa suunnittelee ja ohjaa lisäksi työvaliokunta, jonka muodostavat ammattikorkeakoulujen rehtorit ja vararehtorit. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Kotka, Kouvola, Iitti, Mikkeli ja Savonlinna. Kyamk | Viestintäpalvelut

Kyamkin organisaatio Rehtori ja toimitusjohtaja taiteen tohtori Petteri Ikonen Vararehtori filosofian tohtori Mirja Toikka Palvelujohtaja terveystieteiden maisteri Pirkko Rautaniemi Talousjohtaja kauppatieteiden maisteri Tero Tallinen Toimintaa johtaa Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus. Ammattikorkeakoulun sisäistä hallintoa hoitavat rehtori ja ammattikorkeakoulun hallitus. Kyamk | Viestintäpalvelut

Koulutusjohtajat Kansainvälinen liiketoiminta ja kulttuuri koulutusjohtaja YTT Marja-Liisa Neuvonen-Rauhala Sosiaali- ja terveysala koulutusjohtaja THM Päivi Mäenpää Tekniikka ja liikenne koulutusjohtaja FK Olli Ervaala Yhteiset opinnot koulutusjohtaja TtM Seija Aalto Kyamk | Viestintäpalvelut

TKI-johtaja ja painoalapäälliköt TKI-johtaja TkL Markku Huhtinen Kilpailukykyinen logistiikka ja merenkulku ja niiden turvallisuus painoalapäällikkö FT Juha Rissanen Ympäristöystävällinen energiatuotanto ja sen hyödyntäminen painoalapäällikkö TkL Juhani Talvela Käyttäjälähtöiset hyvinvointi- ja suunnittelupalvelut painoalapäällikkö TT Valdemar Kallunki Kyamk | Viestintäpalvelut

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu korostaa tehtävässään alueen elinkeinorakennetta uudistavaa koulutusta ja t&k-toimintaa. Ammattikorkeakoulu profiloituu kansainvälisen ja erityisesti Venäjä- osaamisen kehittäjäksi yhdessä korkeakoulukentän ja elinkeinoelämän kanssa. Ammattikorkeakoulun painoaloina ovat ympäristöystävällinen energiatuotanto ja sen hyödyntäminen kilpailukykyinen logistiikka ja merenkulku ja niiden turvallisuus käyttäjälähtöiset hyvinvointi- ja suunnittelupalvelut. Tehtävä, profiili ja painoalat Kyamk | Viestintäpalvelut Vahvistettu osakeyhtiön hallituksen kokouksessa ; sopimuskausi 20132016.

Tehtävä, profiili ja painoalat Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja Mikkelin ammattikorkeakoulu muodostavat strategisen korkeakoulukokonaisuuden, jolla on yhteinen omistaja. Yhteinen painopiste sopimuskaudella on: Venäjä-yhteistyö Kyamk | Viestintäpalvelut

Koulutusta kolmella kampuksella Kotka Metsolan kampus tekniikka merenkulku ja logistiikka Jylpyn kampus sosiaali- ja terveysala Kouvola Kasarminmäen kampus liiketalous muotoilu ja restaurointi sosiaali- ja terveysala viestintä Kyamk | Viestintäpalvelut

Opiskelijamäärät Koulutusaloittain opiskelijoita noin tekniikka ja liikenne kansainvälinen liiketoiminta ja kulttuuri1 534 sosiaali- ja terveysala Kokonaisopiskelijamäärät tutkintoon johtavassa koulutuksessa4 132 lisä- ja täydennyskoulutuksessa,1 302 joista avoimessa ammattikorkeakoulussa254 Kyamk | Viestintäpalvelut

Tutkintoja päivä- ja monimuoto-opetuksena Nuortenkoulutus – AMK-tutkinto päiväopetuksessa Päiväopetus ei ole pelkästään oppituntien kuuntelua ja kokeisiin lukua, vaan oppiminen on organisoitu lähiopetukseen (luennot ja harjoitukset), itsenäisiin oppimistehtäviin ja työharjoitteluun Aikuiskoulutus – AMK-tutkinto työn ohessa Aikuiskoulutus toteutetaan ns. monimuotokoulutuksena, jossa opinnot painottuvat etäopiskeluun ja verkko-opintoihin Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti ilta- tai päiväopintoina keskimäärin 2–3 päivänä kuukaudessa Ylemmät AMK-tutkinnot Opinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna työn ohessa ja ne valmentavat vaativiin johtamis- ja kehittämistehtäviin Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti ilta- tai päiväopintoina keskimäärin 2–3 päivänä kuukaudessa Kyamk | Viestintäpalvelut

Kasarminmäen kampus, Kouvola Kyamk | Viestintäpalvelut opiskelijoita n AMK-tutkinnot – suomenkielinen Hoitotyö, terveydenhoitaja (AMK) terveydenhoitotyö Johdon assistenttityö ja kielet, tradenomi Liiketalous, tradenomi julkishallinto ja juridiikka taloushallinto kansainvälinen markkinointi ja Venäjä-liiketoiminta Muotoilu, muotoilija (AMK) designer-stylisti esiintymisasusuunnittelu graafinen muotoilu puumuotoilu sisustusarkkitehtuuri ja kalustesuunnittelu teollinen muotoilu Rakennustekniikka, insinööri (AMK) Restaurointi, artenomi (AMK) Vanhustyö, geronomi (AMK) Koulutusohjelmat, tutkintonimikkeet ja suuntautumisvaihtoehdot

Kasarminmäen kampus, Kouvola Kyamk | Viestintäpalvelut opiskelijoita n AMK-tutkinnot – vieraskielinen Degree Programme in Design, muotoilija (AMK), Bachelor of Culture and Arts Degree Programme in International Business, tradenomi, Bachelor of Business Administration International Marketing International Trade Koulutusohjelmat, tutkintonimikkeet ja suuntautumisvaihtoehdot Ylemmät AMK-tutkinnot Degree Programme in Design, muotoilija (ylempi AMK), Master of Culture and Arts Degree Programme in International Business Management, tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration Sosiaaliala, sosionomi (ylempi AMK) tai geronomi (ylempi (AMK) Lisätietoa:

Jylpyn kampus, Kotka Kyamk | Viestintäpalvelut AMK-tutkinnot Ensihoito, ensihoitaja (AMK) Hoitotyö, sairaanhoitaja (AMK) hoitotyön sv. Naprapatia, naprapaatti (AMK) Sosiaaliala, sosionomi (AMK) opiskelijoita n. 850 Koulutusohjelmat, tutkintonimikkeet ja suuntautumisvaihtoehdot Lisätietoa: Ylemmät AMK-tutkinnot Terveyden edistäminen, ensihoitaja, geronomi, naprapaatti, sairaanhoitaja, sosionomi tai terveydenhoitaja (ylempi AMK) Degree Programme in Health Promotion, ensihoitaja, geronomi, naprapaatti, sairaanhoitaja, sosionomi tai terveydenhoitaja (ylempi AMK), Master of Health Care / Social Services

Metsolan kampus, Kotka Kyamk | Viestintäpalvelut AMK-tutkinnot Automaatiotekniikka, insinööri (AMK) Energiatekniikka, insinööri (AMK) Liiketoiminnan logistiikka, tradenomi Logistiikka, insinööri (AMK) International Logistics kansainväliset kuljetukset Merenkulku merenkulkualan insinöörin sv., insinööri (AMK) merikapteenin sv., merikapteeni (AMK) Rakennustekniikka, insinööri (AMK) opiskelijoita n Tietotekniikka, insinööri (AMK) peliohjelmointi tietoverkkotekniikka Veneteknologia, insinööri (AMK) Ylemmät AMK-tutkinnot Teknologiaosaamisen johtaminen, insinööri (ylempi AMK) Merenkulun hallinto, merikapteeni (ylempi AMK) Koulutusohjelmat, tutkintonimikkeet ja suuntautumisvaihtoehdot Lisätietoa:

Kyamkin yksi tärkeä vahvuusalue on logistiikka, jossa hyödynnetään Kymenlaakson logistinen asema sekä merenkulun, logistiikan ja liiketoiminnan logistiikan koulutusten välinen synergia Koulutusohjelmilla on yhteisiä opintoja ja opiskelija voi valita valinnaisia opintoja tai suuntautumisvaihtoehdon mistä tahansa näistä koulutusohjelmista. Kaksoistutkintojen koulutusohjelmat ja tutkintonimikkeet Double Degree Programme in Business Logistics, tradenomi, Bachelor of Business Administration Double Degree Programme in Energy Technology, insinööri (AMK), Bachelor of Engineering Double Degree Programme in Industrial Management and Logistics, insinööri (AMK), Bachelor of Engineering Kaksoistutkinnot Kyamk | Viestintäpalvelut

Avoin AMK tarjoaa mahdollisuuden suorittaa joustavasti ammatillisia korkeakouluopintoja iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta Opetus on kaikille avointa ja maksullista, mutta edullista. Suoritetut avoimen AMK:n opinnot ovat hyväksyttävissä osaksi Kyamkissa suoritettavaa tutkintoa Opiskella voi joko yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia Niin kutsuttujen polkuopintojen avulla voi hankkia AMK-opintoihin vaadittavan hakukelpoisuuden suorittamalla koulutusohjelmaan soveltuvia opintoja 60 opintopisteen verran Avoin AMK Kyamk | Viestintäpalvelut Lisätietoa:

Arvot Tavoitearvo eli korkea ammatillinen osaaminen rakentuu seuraaville perusarvoille: luottamus yhteistyökykyisyys muutoskykyisyys. Kyamk | Viestintäpalvelut

Kyamkin visio 2015 Ammattikorkeakoulumme on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä Kyamk | Viestintäpalvelut

Kyamkin ja Mamkin yhteinen visio 2010−2015 Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut muodostavat yhtenäisen korkeakoulukokonaisuuden, joka on tuloksellinen, laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen Kyamk | Viestintäpalvelut

Suomen koulutusjärjestelmä 3Ylioppilastutkinnot 2 1 Ammatilliset perustutkinnot Amm. oppilaitokset ja oppisopimuskoulutus Lukiot Esiopetus 10 Oppivelvollisuus- koulutus Ikä Perusopetus Erikois- ammattitutkinnot Ammattitutkinnot työkokemus Yliopistot Tri Lis. Ylemmät kk-tutkinnot Alemmat kk-tutkinnot AMK-tutkinnot Ammattikorkeakoulut Ylemmät AMK-tutkinnot Kyamk | Viestintäpalvelut

Korkeakoulututkinnot Ammattikorkeakoulututkinto käy muun muassa virkaan tai tehtävään, johon vaaditaan korkeakoulututkinto korkeakoulussa suoritettu tutkinto korkeakoulun loppututkinto alempi korkeakoulututkinto. (Valtioneuvoston asetus 426/2005) Ylempi AMK-tutkinto ja ammattikorkeakoulun jatkotutkinto tuottavat saman kelpoisuuden virkoihin ja tehtäviin kuin ylempi korkeakoulututkinto. (Valtioneuvoston asetus 426/2005) Kyamk | Viestintäpalvelut

Koulutus- ja työelämäpalvelut Kyamk tarjoaa täydennyskoulutusta sekä työelämäpalveluja kaikilla ammattikorkeakoulun toimialoilla asiakkaan tarpeen mukaan. Täydennä osaamistasi työn ohessa monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen etä-, lähi- ja verkko-opintoja mahdollisuus yksittäisten opintojaksojen tai laajempien opintokokonaisuuksien opiskeluun. Pidä organisaatiosi ajan tasalla Valitse tarpeitasi vastaava koulutus laajasta tarjonnastamme. Toteutamme ryhmällesi myös yksilöllisesti räätälöidyn koulutuksen. Koulutukset järjestetään AMK:n tai esimerkiksi asiakkaan tiloissa. Koulutukset toteutetaan yhdessä alan kouluttajien sekä työelämän asiantuntijoiden kanssa. Kyamk | Viestintäpalvelut

Koulutus- ja työelämäpalvelut Koulutuksen toteuttamismuotoja avoin AMK täydennyskoulutus räätälöity täydennyskoulutus työvoimapoliittinen koulutus kielitutkinnot ja -koulutus lisätiedot: Rekrytoi uusi osaaja ura- ja rekrytointipalvelut: linkki työnantajien ja opiskelijoiden välillä nopea ja joustava rekrytointikanava, kun organisaatio tarvitsee työharjoittelijoita, opinnäytetyön tekijöitä tai uusia työntekijöitä lisätiedot: Kyamk | Viestintäpalvelut

Tutkimus- ja kehittämistoiminta (TKI) Ammattikorkeakoulun tavoitteena on synnyttää monialaisia, strategialähtöisiä TKI-hankkeita, joilla on tiivis yhteys opetukseen. Painoalojen mukaista tutkimus- ja kehitystyötä tehdään vuosittain yli 50 hankkeessa n. 200 henkilön voimin (noin 65 htv). Hankkeiden kokonaisbudjetilla mitattuna hankesalkun suuruus on n. 12 miljoonaa euroa, josta vuosittainen liikevaihto on n. 4 miljoonaa. Päärahoitus muodostuu EU- ja kansallista rahoituksista, kunta- ja yksityisrahoituksista. Kaikilla toimialoilla on osaamiskeskittymä, johon kuuluu TKI-toiminta, maksullinen palvelutoiminta ja opetuslaboratoriot. Kyamk | Viestintäpalvelut

Kansainväliset toiminnot Ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti verkottunut: yli 100 partnerioppilaitosta liki 30 maassa Euroopassa, Venäjällä, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Baltian maissa ja Aasiassa tärkeimmät ohjelmat: ERASMUS ja FIRST opiskelija- ja opettajanvaihto-ohjelmat ja koulutukseen liittyvät yhteistyöprojektit kansainvälinen työharjoittelu monipuolinen kieliohjelma ja kansainväliset opintokokonaisuudet internetosoite: Kyamk | Viestintäpalvelut

Kirjasto- ja oppimisteknologiapalvelut Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n kirjasto- ja oppimisteknologia- palvelut tarjoaa kirjaston, verkko- opetuksen ja opetusteknologian palveluja Kyamkin, Mamkin sekä Kouvolan kaupungin sivistystoimen henkilöstölle. Kampuskirjastot sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Lisäksi Merikeskus Vellamon yhteydessä Kotkassa on Kyamkin, Suomen Merimuseon, Kymenlaakson museon ja Palmenian yhteinen Tietokeskus Vellamo. Kirjastot ovat avoimia kaikille asiakkaille. Kyamk | Viestintäpalvelut

Kirjasto- ja oppimisteknologiapalvelut Oppimisteknologiapalveluihin sisältyvät opetusteknologian ja verkkopedagogiikan kehittäminen, koulutus ja tukipalvelut opettajille sekä verkkopalveluiden ylläpito Lisätietoa kirjastot: oppimisteknologiapalvelut: Kyamk | Viestintäpalvelut