Tukioikeuksien siirrot  Voidaan siirtää pysyvästi tai määräajaksi  Tehdään lomakkeilla 103A ja 103B  Lomakkeen 103A saat joko Vipu-palvelusta tai kunnasta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tilatuki ja kansallinen varanto
Advertisements

TARRALAPUT Huom. Esitettyjen tietojen muutokset mahdollisia Veli-Pekka Reskola Maaseutu- ja tukipolitiikkayksikkö Kesäkuu 2005.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä – Laskuttajan uudet vaihtoehdot kuluttajalaskutukseen
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Vipu-palvelu ja tukihaku 2013
Tuki-info 2014 Tuki-info Vihti Lohja
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Sähköinen tukihaku 2012 Annika Korpilo.
Avonet Digilehtiö käyttö
Sähköinen asiointi 2014 Tukihakukoulutus Tampere 13.2 / Oulu 19.2.
Osaamisen ja sivistyksen asialla YLIOPISTOJEN YHTEISHAKU KEVÄT 2009 Lokakuu 2008.
Vipu 2014 Sovelluksen esittely
PALVELUT MAINOSTAJILLE Rakentaja.net – johtava yhteysasema.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä.
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
Maatalousyrittäjien opintoraha
Tukioikeuksien siirrot
Esko Leinonen Maaseutuvirasto Oulu
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
Kasvihuonetuki 2014 Ohje hakijalle
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Hyrrä Sähköinen asiointi hanke-, yritys- ja rakennetuissa
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
Sähköinen tukihaku 2015 Mäntsälä Hyvinkää
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalvelut
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
TERVETULOA!.
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
Lukion oppimäärä.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Mitä tutor tekee?  opastaa uusia ykkösiä (esim. koulun käytänteet, lukkareiden teko yms.)  auttaa ykkösten tutustumisessa  esittelee koulua yseille.
Sähköinen päätukihaku ja tukihaun aikataulu Crusell, Uusikaupunki.
Leader-yritystuet Marskin Maja, Loppi Ihmisten kokoisille ideoille!
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
YHTEISHAKUILTA Huhtasuon yhtenäiskoulu ti Essi Riihinen ja Jyri Ylönen TERVETULOA!
Ajankohtaista lammas- ja vuohipalkkiosta + pohjoisen kotieläintuen uuhi- ja kuttutuet Tampere Marika Lehtinen,
Perustuki; Tukioikeuksien siirto
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Heli Varpula Maaseutuasiamies YTA Huittinen
Aulis Kuusela Maaseutuvirasto
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
POISSAOLOLUVAN HAKEMINEN JA PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN WILMASSA
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Korvaavuuden, sisällyttämisen ja vapautuksen prosessi
RYHMÄN NIMI? MITÄ RYHMÄ TEKEE? MISSÄ ? MILLOIN? YHTEYSTIEDOT ?
Kiinteistövaihdannan palvelu
Hakemuspalvelu vs. nykyinen yhteishaun lomake
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Liikunta- ja nuorisopalvelut
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Opinnot ja harjoittelu ulkomailla
Ympäristökorvauksen korvauskelpoisuus ja sitoumusten muutokset
Ehdot avustuskelpoiselle tiekunnalle:
Opintotuki ja Aalto-yliopiston opintotukipalvelut
Huittisten yhteistoiminta-alue
Ajankohtaista julkisista hankinnoista
EU:n eläinpalkkiot.
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
Maaseutuhallinto Viljelijätuki-info
Opintopolku-info
Päätukihaku Vipu-palvelussa 2019
Opintopolku-info
JÄSENREKISTERI.
Esityksen transkriptio:

Tukioikeuksien siirrot  Voidaan siirtää pysyvästi tai määräajaksi  Tehdään lomakkeilla 103A ja 103B  Lomakkeen 103A saat joko Vipu-palvelusta tai kunnasta / rekisteri avataan huhtikuussa?  Luovuttava tila => kaikilta osallisilta allekirjoitus tai valtakirja  Palauta lomakkeet luovuttavan tilan kuntaan viimeistään  Tukioikeudet aktivoituvat vain aktiivitilalla, joka hakee perustukea

Väliaikainen kansallinen lisätuki  Kertaluonteinen tuki / max € (de minimis –tukia / 3v => tilaneuvontatuki, mv opintoraha, hirvivahinkokorv., sj kuljetustuki, sikatalouden kriirsituki)  Tukea voi hakea tuotantosuunnasta riippumatta maa- ja puutarhataloutta harjoittava viljelijä (v saanut kansallista tukea (18 v) / viljelijänä v 2014)  Hakemus 459 ja liitelaskelma (suomi.fi sivustolta löytyy molemmat)  Hakuaika päättyy

Väliaikainen kansallinen lisätuki  Vieraan pääoman määrä vähintään € (maa- ja puutarhatalouteen kohdistuva - pois lukien osto- ja siirtovelat)  Toimintavuosien tulojen keskiarvo on pienempi kuin vieras pääoma (maa-ja puutarhataloustuotannon myyntitulot alv 0% + maataloustuet)

Väliaikainen kansallinen lisätuki Korotus  Tarkista, jos verovuosina on rakennuksiin / rakennelmiin kohdistuvia menoja yht. yli € =>(hankinta- ja perusparannusmenot yht.) – (vastaavana aikana saatujen investointitukien, luovutushintojen ja vakuutuskorvausten yhteismäärä) = vähintään ,-  Jos laskentakaavan jälkeen jää menoja yht. yli €, on hakija oikeutettu väliaikaisen lisätuen korotukseen

Tilan osalliset ajantasalle!  Ilmoita muutokset lomakkeella 101D ja päivitä Vipu-palvelun käyttöoikeudet lomakkeella 457 ja palauta kuntaan.  Tämän jälkeen ensisijainen viljelijä ja muut Vipu-palvelun asiointioikeudet saaneet henkilöt voivat muokata käyttöoikeuksia Vipu-palvelussa.

Suositus => tee lohkomuutokset mennessä  Peruslohkon rajakorjaus, jakaminen, yhdistäminen sekä uuden perustaminen.  Tee muutokset ennen kuin siirryt päätukihakemuksen tekemiseen, jotta kunta ehtii tarkistaa lohkomuutokset ja saat oikeat tiedot hakemukseesi.

Sähköinen asiointi Huom! Eläinten hyvinvointikorvaus Osallistumisilmoitus EU:n eläinpalkkiot Sika- ja siipikarjatuki / kansallisten eläintukien ennakot OMA LINKKI sähköisen tukihaun etusivulla!

Vipu-neuvoja  Ei tarkasta kaikkia tukien ehtoja, mutta  Ilmoittaa merkittävät virheet tai ristiriitaisuudet  Näyttää täyttyvätkö viherryttämistuen monipuolistamisvaatimukset sekä ekologisen alan velvoite  Sivulla linkki yhteenvetoon, jossa on lueteltu Vipu-neuvojan tarkastamat asiat

Et voi muuttaa sähköisesti:  Tilatunnusta  Sijaintikuntaa  Kuntanumeroa  Kuntaosaa  Juridista muotoa  Nämä muutokset lomakkeella 101A kuntaan viimeistään

Muuta  Yhteiskäyttölohkojen karttaliitteet vain paperisena  Hakuajan (15.6 klo 23.59) jälkeen muutokset vain paperilla  Myöhässä jätetty hakemus vain paperisena  Suos. => tallenna => tulosta => arkistoi sähköisen hakemuksen lähettämisen yhteydessä saatava yhteenveto samoin kuin sähköpostiisi tuleva kuittausviesti