Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2010–2011.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Advertisements

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulun yhteenliittymä FinELib 10 vuotta Helsinki Rehtori Anneli Pirttilä.
Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu
Suomen koulutusjärjestelmä
UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
Hämeen ammattikorkeakoulu 2014
Valintapisteet Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
VAMK pähkinänkuoressa (1/3)
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
Osaamisperustaisuus korkeakouluissa
PK-yritysten liiketoiminnan kehittäminen osana perusopetusta 1 A M K: perustehtävät OPETUST & KALUE- VAIKUTUS.
PETS Leppävaaran Laurea Tervetuloa – Välkommen – Welcome Rehtori Pentti Rauhala, Laurea.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö
OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN Hankkeen esittely päivitetty
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
12 / 2005 Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa , kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.
Kajaani Vuonna 1651 perustettu Kajaani on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Asukkaita n Monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2008–2009.
Kajaani Kaikki mitä tarvitset on lähellä sinua! Monipuoliset harrastusmahdollisuudet Vimpelinlaakso, Kajaanihalli, Kajaanin liikuntapuisto,
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2012–2013.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Arjen kohtaamisia ja oppimisen oivalluksia - Kummiluokka-yhteistyö vammaisalalla Jyväskylä Marjaana Araneva Erityiskoulutus- ja päivätoimintayksikkö.
Salla Seppänen Koulutusvastuujohtaja Kulttuuri-, luonnonvara-, sosiaali- ja terveysala Savonia ammattikorkeakoulu Sosiaalialan AMK–verkosto VERKOSTOPÄIVÄT.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2009–2010.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2015 ‒ 2016.
SeAMK kehittämisohjelma Kehittämisseminaari Tapio Varmola.
Humanistiseen ammattikorkeakoulu. Humak on valtakunnallinen Verkosto- ammattikorkeakoulu.
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN YKSIKKÖ Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
W w w. h a m k. f i / a o k k Jatko-opintomahdollisuuksia Eveliina Grönberg, opintojen ohjaaja HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2013–2014.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2014 ‒ 2015.
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / LUKUVUOSIMAKSUT Työryhmä: Eeva Virtanen, pj Paula Siitonen, Eeva Virtanen, Anniina Hämäläinen, Satu.
Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys ja muutoskykyisyys. Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Löydänkö näistä unelmani?
Yhteistyöneuvottelu Rovaniemellä
Esitys Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n TKI-organisaatioksi
Sosionomin koulutus ja TKI-toiminta nyt ja 2025 Sosiaalialan verkostopäivät ylitarkastaja Sanna Hirsivaara.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Sosionomi (ylempi AMK)
oppisopimuskoulutuksena
Ammattikorkeakoulun kehittämispäivä
Tradenomi, ylempi AMK Liiketoiminnan kehittäminen, 90 op
Agrologi (ylempi AMK) Maaseudun kehittämisen tutkinto-ohjelma, 60 op
Musiikkipedagogi (ylempi amk) / Tanssinopettaja (ylempi AMK)
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (ylempi AMK)
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Hanke
Esityksen transkriptio:

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2010–2011

KyAMK | Viestintäpalvelut Perustietoja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa vakinaistettiin Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy Kotkan kaupunki51 % Kouvolan kaupunki47 % Iitin kunta2 % liikevaihto 2010n. 31 milj. e Opiskelijoita tutkintoon johtavassa koulutuksessa n ( ) Koulutusohjelmia neljällä koulutusalalla 2010− AMK-tutkintoon johtavat 21 ylempään AMK-tutkintoon johtavat 5 Päätoimista henkilöstöä yhteensä402 joista opetustehtävissä195

KyAMK | Viestintäpalvelut Osakeyhtiön hallitus Ammattikorkeakoulun hallitus Rehtori/Toimitusjohtaja Palveluyksiköt Henkilöstö- ja työsuhdeasiat Kansainväliset palvelut Kiinteistöhallinto Kirjasto- ja tietopalvelut Opintoasiainhallinto Taloushallinto Tietohallinto Viestintäpalvelut Tulosalueet koulutus, TKI ja aluekehitys Kansainvälinen liiketoiminta ja kulttuuri Sosiaali- ja terveysala Tekniikka ja liikenne Koulutus- ja työelämäpalvelut Sekä Kielten osaamisala Vararehtori/ Varatoimitusjohtaja Opetuksen kehittäminen Kehitysjohtaja Strateginen kehittäminen Yhteiset kehittämistoiminnot TKI-toiminnan koordinaatio Oppimisteknologiakeskus Kymiedu Organisaatio

KyAMK | Viestintäpalvelut Organisaatio Rehtori ja toimitusjohtaja tekniikan lisensiaatti Ragnar Lundqvist (toimivapaalla asti) Vararehtori (opetus) ja varatoimitusjohtaja (va. rehtori asti) terveystieteiden maisteri Pirkko Rautaniemi Vararehtori (TKI) filosofian tohtori Mirja Toikka Toimintaa johtaa Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus. Ammattikorkeakoulun sisäistä hallintoa hoitavat rehtori ja ammattikorkeakoulun hallitus.

KyAMK | Viestintäpalvelut Toimialaorganisaatio AMK jakautuu kolmeen toimialaan opiskelijoita noin tekniikka ja liikenne kansainvälinen liiketoiminta ja kulttuuri1 445 sosiaali- ja terveysala Kokonaisopiskelijamäärät tutkintoon johtavassa koulutuksessa4 245 erikoistumisopinnoissa20 lisä- ja täydennyskoulutuksessa1 626 avoimessa ammattikorkeakoulussa409

KyAMK | Viestintäpalvelut Toimialajohtajat ja osaamisalapäälliköt Tekniikan ja liikenteen toimiala Toimialajohtaja FT Juha Rissanen Osaamisalat ja osaamisalapäälliköt merenkulku ja logistiikka DI Raija Salo tekniikka TkL Markku Huhtinen matemaattis-luonnontieteet DI Pekka Mättö

KyAMK | Viestintäpalvelut Toimialajohtajat ja osaamisalapäälliköt Kansainvälisen liiketoiminnan ja kulttuurin toimiala Toimialajohtaja KM Raimo Pelli Osaamisalat ja osaamisalapäälliköt liiketalous FM Markku Puustelli muotoilu ja media TaM Heli Juvonen

KyAMK | Viestintäpalvelut Toimialajohtajat ja osaamisalapäälliköt Sosiaali- ja terveysalan toimiala Toimialajohtaja TtM Seija Aalto Osaamisalat ja osaamisalapäälliköt terveysala THM Päivi Mäenpää sosiaaliala VTM Auli Jungner

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutusyksiköiden sijoittuminen Kotka tekniikka merenkulku ja logistiikka sosiaali- ja terveysala Kouvola liiketalous muotoilu ja restaurointi sosiaali- ja terveysala viestintä

KyAMK | Viestintäpalvelut Kymenlaakson ammattikorkeakoulu korostaa tehtävässään maakunnan teollisen rakennemuutoksen myönteistä kehitystä ja innovatiivisen ja vastuullisen yritystoiminnan kehittämistä alueelle, maakunnan logistisen aseman vahvistamista sekä yhteiskunnallisen palvelu- ja väestörakenteen muutosten hallintaa. Maakunnan ainoana itsenäisenä korkeakouluna ammattikorkeakoulu kohdentaa voimavaroja laadukkaan koulutuksen ohella tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani korkeakouluverkostossa on Mikkelin ammattikorkeakoulu. Tehtävä

KyAMK | Viestintäpalvelut Arvot Tavoitearvo eli korkea ammatillinen osaaminen rakentuu seuraaville perusarvoille: luottamus yhteistyökykyisyys muutoskykyisyys.

KyAMK | Viestintäpalvelut Visio 2015 Ammattikorkeakoulumme on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Profiloituminen ja painoalat Ammattikorkeakoulu profiloituu sosiaalisesti, ekologisesti ja teknologisesti kestävän ja turvallisen kehityksen asiantuntijana, innovaatioprosessien ja erityisesti palveluinnovaatioiden edistäjänä sekä Venäjä-osaamisen kehittäjänä. Kymenlaakson ammattikorkeakoulun painoalat ovat ympäristöystävällinen energiatuotanto ja siihen liittyvät teknologiat kilpailukykyiset logistiset toiminnot ja niiden turvallisuus businesslähtöinen ICT kuntoutusosaaminen innovatiivinen design & business. Vahvuusalue ”Energiatehokkaalla rakentamisella Venäjän- vientiin” toteutetaan yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun kanssa. KyAMK | Viestintäpalvelut

KyAMK:n ja MAMK:n yhteistyö Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa solmitun sopimuksen 2010−2012 mukaisesti Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut muodostavat yhteisen konsernirakenteen vuoden 2011 aikana. Samalla korkeakoulut uudistavat keskinäistä työnjakoaan. Sopimus OKM:n kanssa 2010−2012 KyAMK | Viestintäpalvelut

KyAMK:n ja MAMK:n yhteistyö Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhteinen visio 2010−2015: Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut muodostavat yhtenäisen korkeakoulukokonaisuuden, joka on tuloksellinen, laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen. KyAMK | Viestintäpalvelut

KyAMK | Viestintäpalvelut Suomen koulutusjärjestelmä 3Ylioppilastutkinnot 2 1 Ammatilliset perustutkinnot Amm. oppilaitokset ja oppisopimuskoulutus Lukiot Esiopetus 10 Oppivelvollisuus- koulutus Ikä Perusopetus Erikois- ammattitutkinnot Ammattitutkinnot työkokemus Yliopistot Tri Lis. Ylemmät kk-tutkinnot Alemmat kk-tutkinnot AMK-tutkinnot Ammattikorkeakoulut Ylemmät AMK-tutkinnot

KyAMK | Viestintäpalvelut Korkeakoulututkinnot Ammattikorkeakoulututkinto käy muun muassa virkaan tai tehtävään, johon vaaditaan korkeakoulututkinto korkeakoulussa suoritettu tutkinto korkeakoulun loppututkinto alempi korkeakoulututkinto. (Valtioneuvoston asetus 426/2005) Ylempi AMK-tutkinto ja ammattikorkeakoulun jatkotutkinto tuottavat saman kelpoisuuden virkoihin ja tehtäviin kuin ylempi korkeakoulututkinto. (Valtioneuvoston asetus 426/2005)

KyAMK | Viestintäpalvelut Tutkintonimikkeet, AMK-tutkinnot Kulttuuriala artenomi (AMK) medianomi (AMK) muotoilija (AMK) muotoilija (AMK), Bachelor of Culture and Arts Sosiaali- ja terveysala ensihoitaja (AMK) geronomi (AMK) naprapaatti (AMK) sairaanhoitaja (AMK) sosionomi (AMK) terveydenhoitaja (AMK) Tekniikka ja liikenne insinööri (AMK) merikapteeni (AMK) Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala tradenomi, Bachelor of Business Administration (BBA) tradenomi

KyAMK | Viestintäpalvelut Tutkintonimikkeet, ylemmät AMK-tutkinnot Tekniikka ja liikenne merikapteeni (ylempi AMK) insinööri (ylempi AMK) Sosiaali- ja terveysala ensihoitaja (ylempi AMK) geronomi (ylempi AMK) naprapaatti (ylempi AMK) sairaanhoitaja (ylempi AMK) terveydenhoitaja (ylempi AMK) sosionomi (ylempi AMK) Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

KyAMK | Viestintäpalvelut AMK-tutkinto, koulutusohjelmat KoulutusohjelmaOpintopisteet (Harjoittelu) Tutkintonimike Kasarminmäen kampus Degree Programme in Design muotoilu 240 (30) muotoilija (AMK), Bachelor of Culture and Arts muotoilija (AMK) restaurointi240 (30)artenomi (AMK) viestintä240 (30) medianomi (AMK) Kulttuuriala, Kouvola

KyAMK | Viestintäpalvelut AMK-tutkinto, koulutusohjelmat KoulutusohjelmaOpintopisteet (Harjoittelu) Tutkintonimike Kotka, Jylpyn kampus hoitotyö, hoitotyön sv.210 (75)sairaanhoitaja (AMK) ensihoito240 (75)ensihoitaja (AMK) naprapatia240 (75)naprapaatti (AMK) Kouvola, Sairaalamäen kampus hoitotyö, terveydenhoitotyön sv. 240 (85)terveydenhoitaja (AMK) sosiaaliala210 (45)sosionomi (AMK) vanhustyö210 (75)geronomi (AMK) Sosiaali- ja terveysala, Kotka ja Kouvola

KyAMK | Viestintäpalvelut AMK-tutkinto, koulutusohjelmat Koulutusohjelma Opintopisteet (Harjoittelu) Tutkintonimike Metsolan kampus energiatekniikka240 (30)insinööri (AMK) logistiikka240 (30)insinööri (AMK) puutekniikka240 (30)insinööri (AMK) rakennustekniikka240 (30)insinööri (AMK) tietotekniikka240 (30)insinööri (AMK) veneteknologia240 (30)insinööri (AMK) Tekniikan ja liikenteen ala, Kotka

KyAMK | Viestintäpalvelut AMK-tutkinto, koulutusohjelmat Tekniikan ja liikenteen ala, Kotka KoulutusohjelmaOpintopisteet (Harjoittelu) Tutkintonimike Metsolan kampus merenkulku, meren- kulkualan insinöörin sv. 270 (60)insinööri (AMK) merenkulku, merikapteenin sv. 270 (60)merikapteeni (AMK)

KyAMK | Viestintäpalvelut AMK-tutkinto, koulutusohjelmat KoulutusohjelmaOpintopisteet (Harjoittelu) Tutkintonimike Kouvola, Kasarminmäen kampus Degree Programme in International Business johdon assistenttityö ja kielet 210 (30) tradenomi, Bachelor of Business Administration (BBA) tradenomi kansainvälinen kauppa210 (30)tradenomi liiketalous210 (30)tradenomi Kotka, Metsolan kampus liiketoiminnan logistiikka210 (30)tradenomi Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala, Kotka ja Kouvola

KyAMK | Viestintäpalvelut Ylempi AMK-tutkinto, koulutusohjelmat KoulutusohjelmaOpintopisteetTutkintonimike Kouvola, Sairaalamäen kampus sosiaaliala90sosionomi (ylempi AMK) Kotka, Jylpyn kampus terveyden edistäminen90ensihoitaja (ylempi AMK) geronomi (ylempi AMK) naprapaatti (ylempi AMK) sairaanhoitaja (ylempi AMK) sosionomi (ylempi AMK) terveydenhoitaja (ylempi AMK) Sosiaali- ja terveysala, Kotka ja Kouvola

KyAMK | Viestintäpalvelut Ylempi AMK-tutkinto, koulutusohjelmat KoulutusohjelmaOpintopisteetTutkintonimike Metsolan kampus merenkulun hallinto60merikapteeni (ylempi AMK) teknologiaosaamisen johtaminen 60insinööri (ylempi AMK) Tekniikan ja liikenteen ala, Kotka

KyAMK | Viestintäpalvelut Ylempi AMK-tutkinto, koulutusohjelmat KoulutusohjelmaOpintopisteetTutkintonimike Kasarminmäen kampus Degree Programme in International Business Management 90tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala, Kouvola

Ylempi AMK-tutkinto, syksyllä 2011 käynnistyvät uudet koulutusohjelmat KyAMK | Viestintäpalvelut Sosiaali- ja terveysala, Kotka Degree Programme in Health Promotion, 90 op, sairaanhoitaja (ylempi AMK), Master of Health Care Kulttuuriala, Kouvola Degree Programme in Design, 60 op, muotoilija(ylempi AMK), Master of Culture and Arts

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutusalat, koulutusohjelmat ja suuntautumisvaihtoehdot Kulttuuriala KouvolaTutkintonimikeOpintopisteet (Harjoittelu) Degree Programme in Designmuotoilija (AMK), Bachelor of Culture and Arts 240 (30) muotoilu designer-stylisti sisustusarkkitehtuuri ja kalustesuunnittelu tuotemuotoilu muotoilija (AMK) 240 (30) restaurointiartenomi (AMK) 240 (30) viestintä av-media digitaalinen media graafinen suunnittelu medianomi (AMK) 240 (30)

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutusalat, koulutusohjelmat ja suuntautumisvaihtoehdot Sosiaali- ja terveysala Kotka, Kouvola Tutkintonimike Opintopisteet (Harjoittelu) ensihoitoensihoitaja (AMK) 240 (75) hoitotyö terveydenhoitotyö sairaanhoitaja (AMK) terveydenhoitaja (AMK) 210 (75) 240 (85) naprapatianaprapaatti (AMK) 240 (75) sosiaaliala sosionomi (AMK) 210 (45) vanhustyö geronomi (AMK) 210 (75)

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutusalat, koulutusohjelmat ja suuntautumisvaihtoehdot Tekniikka ja liikenne Kotka TutkintonimikeOpintopisteet (Harjoittelu) energia- tekniikka automaatio- ja prosessitekniikka kone- ja laitossuunnittelu käyttö ja käynnissäpito insinööri (AMK) 240 (30) logistiikka International Logistics kansainväliset kuljetukset tuotantotalous insinööri (AMK) 240 (30) merenkulku merenkulkualan insinööri merikapteeni insinööri (AMK) merikapteeni (AMK) 270 (60)

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutusalat, koulutusohjelmat ja suuntautumisvaihtoehdot Tekniikka ja liikenne Kotka TutkintonimikeOpintopisteet (Harjoittelu) puutekniikka bioenergia modernit puutuotteet puun kestävä käyttö insinööri (AMK) 240 (30) rakennus- tekniikka betonirakentaminen korjausrakentaminen insinööri (AMK) 240 (30) tietotekniikka ohjelmistotekniikka tietoverkkotekniikka Applied ICT in Logistics insinööri (AMK) 240 (30) veneteknologia insinööri (AMK) 240 (30)

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutusalat, koulutusohjelmat ja suuntautumisvaihtoehdot Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala Kotka, Kouvola Tutkintonimike Opintopisteet (Harjoittelu) International Business International Marketing International Trade tradenomi, Bachelor of Business Administration 210 (30) johdon assistent- tityö ja kielet kielet ja kulttuuri yritys- ja yhteisöviestintä tradenomi 210 (30) kansainvälinen kauppa tradenomi 210 (30) liiketalous julkishallinto ja juridiikka markkinointi taloushallinto businesslähtönen ICT tradenomi 210 (30) liiketoiminnan logistiikka hankintojen johtaminen logistiikkapalvelut tradenomi 210 (30)

KyAMK | Viestintäpalvelut Opiskelijamäärät osaamisaloittain Merenkulku ja logistiikka Liiketalous Muotoilu ja media Terveysala Metsä- ja puutalous Tekniikka Tilasto: Tutkintoon johtava koulutus , yhteenveto Sosiaaliala

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutus- ja työelämäpalvelut täydennyskoulutusta sekä työelämäpalveluja kaikilla AMK:n toimialoilla asiakkaan tarpeen mukaan Täydennä osaamistasi työn ohessa monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen etä-, lähi- ja verkko-opintoja mahdollisuus yksittäisten opintojaksojen tai laajempien opintokokonaisuuksien opiskeluun. Pidä organisaatiosi ajan tasalla Valitse tarpeitasi vastaava koulutus laajasta tarjonnastamme. Toteutamme ryhmällesi myös yksilöllisesti räätälöidyn koulutuksen. Koulutukset järjestetään AMK:n tai esim. asiakkaan tiloissa. Koulutukset toteutetaan yhdessä alan kouluttajien sekä työelämän asiantuntijoiden kanssa.

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutus- ja työelämäpalvelut Koulutuksen toteuttamismuotoja avoin AMK erikoistumisopinnot räätälöity täydennyskoulutus työvoimapoliittinen koulutus kielitutkinnot ja -koulutus Tapahtumapalvelut esimerkiksi yrityksen koulutuksen, asiakastilaisuuden tai seminaarin järjestelyt tilansuunnittelusta esiintyjiin asti Rekrytoi uusi osaaja ura- ja rekrytointipalvelut: linkki työnantajien ja opiskelijoiden välillä nopea ja joustava rekrytointikanava, kun organisaatio tarvitsee työharjoittelijoita, opinnäytetyön tekijöitä tai uusia työntekijöitä

KyAMK | Viestintäpalvelut Koulutus- ja työelämäpalvelut Osastonjohtaja Riitta Muuronen Koulutuspäälliköt Seppo HarmaalaJet-tutkintoon valmentava koulutus, tiimi-, johtoryhmä- ja esimiestyö Olavi Liukkonenmetsä- ja puutalouden koulutuspalvelu Koulutussuunnittelijat Tiina Kirvesniemisosiaali- ja terveysalan koulutukset Anne Sundströmsosiaali- ja terveysalan koulutukset Päivi Kitunentekniikan ja liiketalouden täydennyskoulutus, avoin AMK Ura- ja rekrytointipalvelut palvelukoordinaattori Mari Tynys

KyAMK | Viestintäpalvelut Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta Ammattikorkeakoulun tavoitteena on synnyttää monialaisia, strategialähtöisiä TKI-hankkeita, joilla on tiivis yhteys opetukseen. Kaikilla toimialoilla on osaamiskeskittymä, johon kuuluu TKI- toiminta, maksullinen palvelutoiminta ja opetuslaboratoriot. Toimialajohtajat johtavat oman toimialansa TKI-toimintaa. Toimialan koordinoiva tutkimusjohtaja vastaa käytännön ohjauksesta. Osaamisalapäälliköt huolehtivat oman osaamisalansa TKI-toiminnan ja opetuksen integroinnista sekä opetuslaboratorioiden ja maksullisen palvelutoiminnan vetämisestä.

KyAMK | Viestintäpalvelut Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta TKI-toiminnan koordinoinnista vastaa kehitysjohtaja. TKI-koordinaatioyksikössä työskentelevät TKI- koordinaattori Mari Heijari, suunnittelija Anne Jääsmaa ja TKI-asiantuntija Kari Kokkonen. Yksikkö koordinoi TKI- toiminnan hankevalmistelua, seuraa ja tukee toimintaa sekä vastaa osaltaan ulkosuhteista. Taloushallinnossa TKI-asioita hoitavat projektisihteerit Jaana Ahokas ja Päivi Piira.

KyAMK | Viestintäpalvelut Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta Osaamiskeskittymät: Toimiala: Kansainvälinen liiketoiminta ja kulttuuri, toimialajohtaja Raimo Pelli Osaamiskeskittymä: KymiDesign & Business Koordinoiva tutkimusjohtaja: YTT Marja-Liisa Neuvonen-Rauhala Toimiala: Sosiaali- ja terveysala, toimialajohtaja Seija Aalto Osaamiskeskittymä: KymiCare Koordinoiva tutkimusjohtaja: FD, VTL Juhani Pekkola Toimiala: Tekniikka ja liikenne, toimialajohtaja Juha Rissanen Osaamiskeskittymä: KymiTechnology Koordinoiva tutkimusjohtaja: TkL Juhani Talvela

KyAMK | Viestintäpalvelut Kansainväliset toiminnot Ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti verkottunut: yli 100 partnerioppilaitosta liki 30 maassa Euroopassa, Venäjällä, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Baltian maissa ja Aasiassa muun muassa SOKRATES/ERASMUS-, LEONARDO, NORDPLUS-, FIRST- ja NORTH-SOUTH-ohjelmat opiskelija- ja opettajanvaihto-ohjelmat ja koulutukseen liittyvät yhteistyöprojektit kansainvälinen työharjoittelu monipuolinen kieliohjelma ja kansainväliset opintokokonaisuudet

KyAMK | Viestintäpalvelut Kirjasto Viisi toimipistettä: Kotkassa ja Kouvolassa Kirjastot sijaitsevat toimipisteiden yhteydessä. KyAMK:n, Suomen Merimuseon, Kymenlaakson museon ja Palmenian yhteinen Tietokeskus sijaitsee Kotkassa merikeskus Vellamon yhteydessä. Kirjaston palvelut: lainaus, kaukopalvelu, tietopalvelu ja tiedonhankinnan opetus Internet-osoite:

Kirjasto Elektroninen kirjasto (kirjat, lehdet, tietokannat) kirjaston sivuilla internetissä Painettu kokoelma ja audiovisuaalinen aineisto Verkkoaineisto Lainoja Kävijöitä Tilasto KyAMK | Viestintäpalvelut

KyAMK | Viestintäpalvelut Oppimisteknologiakeskus Kymiedu KyAMK:n perustama Oppimisteknologiakeskus Kymiedu tarjoaa verkko-opetuksen ja opetusteknologian palveluja. Kohderyhmänä ovat erityisesti KyAMK:n henkilöstö ja Kouvolan kaupungin sivistystoimi Kymiedun toimintaan sisältyvät opetusteknologian ja verkkopedagogiikan kehittäminen, koulutus ja tukipalvelut opettajille sekä verkkopalveluiden ylläpito Yksikkö kuuluu kehitysjohtaja, FT Mirja Toikan alaisuuteen. Kymiedun päällikkönä toimii VTM Osku Kiri, suunnittelijana Riikka Räikkönen, kouluttajana Sari Uski ja mediasuunnittelijana Matti Strengell. Verkko-opetuksen koordinaattorina toimii Mirva Pilli-Sihvola. Lisätietoja:

KyAMK | Viestintäpalvelut Perustana olevat oppilaitokset Kymenlaakson AMK aloitti toimintansa ja vakinaistettiin Sen perustana on 9 oppilaitosta: Kotkan Merenkulkuoppilaitos Wiipurin merikoulu, Viipuri 1868 Kouvolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitos Säkkijärven miestyökoulu, Säkkijärvi 1885 Kotkan teknillinen oppilaitos Wiipurin teollisuuskoulu, Viipuri 1898 Kotkan kauppaoppilaitos Kotkan suomalainen kauppakoulu, Kotka 1904

KyAMK | Viestintäpalvelut Perustana olevat oppilaitokset Kotkan metsä- ja puutalousoppilaitos Suomen sahateollisuuskoulu, Viipuri 1921 Elimäen sosiaalialan instituutti Meriharjun kotisisaropisto, Helsinki 1945 Virkkalan kotisisaropisto, Lohja 1949 Kouvolan liiketalouden ja ulkomaankaupan instituutti Kouvolan kauppaoppilaitos, Kouvola 1950 Kotkan hoito- ja palvelualojen oppilaitos Kymenlaakson sairaanhoitajakoulu, Kotka 1950 Kuusankosken terveydenhuolto-oppilaitos Kuusankosken sairaanhoito-oppilaitos, Kuusankoski 1983

KyAMK | Viestintäpalvelut Liiketalous ja viestintä Kasarminmäen kampus, Kouvola, opiskelijoita n Kuvan laatija: Arkkitehdit NRT Oy Tilasto: Tutkintoon johtava koulutus , toimipisteittäin

KyAMK | Viestintäpalvelut Sosiaali- ja terveysala Jylpyn kampus, Kotka opiskelijoita n. 450 Tilasto: Tutkintoon johtava koulutus , toimipisteittäin

KyAMK | Viestintäpalvelut Sosiaali- ja terveysala Sairaalamäen kampus, Kouvola opiskelijoita n. 580 Tilasto: Tutkintoon johtava koulutus , toimipisteittäin

KyAMK | Viestintäpalvelut Tekniikka, metsä ja liikenne Metsolan kampus, Kotka opiskelijoita n Tilasto: Tutkintoon johtava koulutus , toimipisteittäin