Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua."— Esityksen transkriptio:

1 Tottelematon pikkupingviini

2 Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.

3 Laitahan tarpeeksi vaatetta! Vaikka aurinko paistaa, pihalla on vielä kylmä ja äiti kehottaa Peteä pukeutumaan kunnolla.

4 Pete laittaa kiltisti haalarin ylleen ja lähtee kouluun.

5 Koulussa muut pingviinit heittävät talvivaatteet pois. Peteä kiusataan joten vastoin äidin tahtoa hänkin riisuu lopulta haalarin yltään ja riemuitsee kevätauringosta.

6 Kotona äiti nuhtelee peteä ja varoittaa vilustumisesta.

7 Pete kertoo kiusaamisesta äidille. Äiti lupaa selvittää asiaa ja ottaa yhteyttä opettajaan.

8 Seuraavana päivänä koulussa kaikki pikkupingviinit ovat vilustuneita ja nuhaisia.

9 Opettaja sanoo: koska kaikki ovat kipeitä, mukava ulkoilupäivä täytyy nyt perua.

10 Eilinen kiusaaminen sovitaan. Kun kaikki ovat tervehtyneitä, tehdään uusi retkipäivä, jolloin kaikki pukeutuvat haalariin.

11 Iloinen retki järjestettiin seuraavalla viikolla.


Lataa ppt "Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google