Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa."— Esityksen transkriptio:

1 Flavian tarina

2 Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.

3 Flavian tarina Jaan pienen huoneen äitini, veljeni ja siskojeni kanssa slummissa Kampalassa, Ugandan pääkaupungissa.

4 Flavian tarina Äitini sairastui isäni kuoleman jälkeen. Meille selvisi, että hän oli HIV-positiivinen. Sairaus teki hänet niin heikoksi, että jouduin jäämään kotiin hoitamaan häntä.

5 Flavian tarina Jokainen päivä oli vaikea, koska olimme rahattomia. En voinut mennä kouluun ja olin hyvin huolissani äidistäni.

6 Flavian tarina Meiltä loppuivat vuokrarahatkin ja vuokraisäntä uhkasi purkaa talomme vaikka olimme vielä sisällä!

7 Flavian tarina Kuulin avustusjärjestön rahoittamasta projektista, joka auttaa HIV- tartunnan saaneita ja heidän perheitään asuinalueellamme.

8 Flavian tarina Oli suuri helpotus, kun projektista saapui taloomme kodinhoitaja Elizabeth. Hän kertoi meille, minkä takia äitimme oli sairaana, ja kuinka voisimme hoitaa häntä.

9 Flavian tarina Kun äitini alkoi saada lääkitystä ja kunnollista hoitoa, hän vahvistui ja pystyi jälleen työskentelemään pyykinpesijänä.

10 Flavian tarina Olen todella onnellinen, kun pääsin takaisin kouluun. Ennen kuin äiti oli tarpeeksi vahva pärjäämään itsekseen, Elizabeth huolehti hänestä, jotta pääsisin käymään oppitunneilla.

11 Flavian tarina Koulunkäynti auttaa minua saavuttamaan unelmani – lähteä yliopistoon ja valmistua lääkäriksi.


Lataa ppt "Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google