Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tikkurila 10 The City of dreams

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tikkurila 10 The City of dreams"— Esityksen transkriptio:

1 Tikkurila 10 The City of dreams
Tämän PowerPoint työn sisältö perustuu digitaalikameralla otettuihin kuviin, haastatteluihin ja kirjasta saatuun tietoon! Tikkurila The City of dreams 10

2 Tässä on Tikkuraitti, eli Tikkurilan kävelykatu
Päivällä Tikkuraitti on kaunis illalla kuin päivälläkin! Tässä on Tikkuraitti, eli Tikkurilan kävelykatu .. illalla Mainos kylteistä huomaa, että Tikkurilassa on tarjontaa... Haastattelemani ihmiset kertoivat, että kävelykatu on turvallinen ja antoisa paikka, kaikin puolin!

3 Tässä on maisemia Tikkurilan jokialueelta
Päivällä Tikkurila on aikoinaan syntynyt markkinapaikaksi, joen takia. Tässä on maisemia Tikkurilan jokialueelta ..ja yöllä Usein kun aurinko paistaa, rannalla on kalastajia ja auringon ottajia! … on aika hiljaista

4 ... ja illalla Päivällä Tiedekeskus
Kaikki haastattelemani ihmiset kertoivat, että Heureka on kiva ja antoisa paikka Tiedekeskus Tiedekeskus Heureka on tunnettu paikka, siellä käy paljon turisteja sekä koululuokkia. Olen myös itse vieraillut siellä, ja olen oppinut paljon mm. sokeista. Maisema muuttuu, vielä noin 70 vuotta sitten tässä oli pelkkää metsää ja hiekkaa. Viimeisen sadan vuoden aikana Tikkurilaan on rakennettu paljon. Heurekan pihalla on kiviä, jotka on löydetty mm. kivikaudelta. Kiviä on eri kokoisia ja näköisiä, jos et ole nähnyt, niin käy katsomassa!

5 ..päivällä.. Tämä rakennus on vanha posti. Tänä päivänä se on museo.
Haastattelemani ihmiset kertoivat, että he eivät ole käyneet kyseisessä paikassa, mutta nyt he innostuivat asiasta. Itse en myös ole käynyt siellä. Tämä rakennus on vanha posti. Tänä päivänä se on museo. ..se on meidän ylpeytemme ..illalla

6 Tämä on Tikkurilan väri OY
.. Päivällä Yöllä.. Moni tietää Tikkuri-lasta vain tämän paikan! .. Ja varmasti myös taloudellispoliittisesti tärkeä paikka Tikkurilalle! Tämä on Tikkurilan väri OY Se on suuri osa Tikkurilan mainetta!

7 Tältä se näyttää päivällä...
Sokos Hotel Vantaa sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Monet ihmiset tulevat viikon- loppui-sin tänne Helsin-gistä asti ”bailaamaan” ....ja tältä yöllä

8 Tikkurilan kirjasto on monipuolinen paikka, siellä voi kirjojen ja musiikin lainaamisen lisäksi ottaa mm. piano- tai kitarakursseja. Kirjasto on erittäin tärkeä mm. vanhuksilla ja nuorille, sillä he eivät voi tai ei jaksa lähteä muihin kirjastoihin. Tikkurilan kirjasto Itse lainaan usein kirjastosta cd-levyjä. Olen myös vuonna 2000 käynyt kirjastossa valokuvauskurssilla, joka oli monipuolinen ja kiva. Pääsin myös itse tekemään kameran!

9 Tässä on kolme erilaista taloa aivan Tikkurilan sydämestä.
Omakotitalo Pienkerrostalo Tikkurilan asukkaat kertovat, että Tikkuri-lassa on turvallista ja kiva asua! Tässä on kolme erilaista taloa aivan Tikkurilan sydämestä. Tämä on Tikkurilan korkein ja uusin talo. Tässä on murto-osa Tikkurilan asemaa. Tikkurilan maisema on muuttunut erittäin paljon, asema suurenee ja ympärille tulee asutusta.

10 Tässä on Tikkurilan ala-aste
Päivällä ...päivällä Tikkurilan ala-aste oli ennen Orvokkitien koulu, ennen kuin se hallinnollisesti yhdistyi yläasteen kanssa. Tässä on Tikkurilan ala-aste ... Illalla Illalla Koulu on aika vanhan-aikainen mutta kivan näköi-nen!

11 ... ala-aste jatkuu.. .. Poliisi- asema
Ala-asteen seinällä lukee kansakoulu, jee aika ”cool”! .. Poliisi- asema ... ala-aste jatkuu.. Mun mielestä koulu on turval-linen, onhan toi poliisiasema tossa takana! Mun mielestä tää on kiva koulu!

12 Tässa on Tikkurilan yläaste
...päivällä... ...ja tässä illalla Ilallakin siellä on opetusta = Aikuis-opetusta Tässa on Tikkurilan yläaste Koulun yleisarvosana: 6+ Kotiin! Tää koulu on aika huono

13 .. Meitsi, Jukka Kuisma. Tääl´t aok:sta,(tai jotai)
S.G.M Tekijä sekä kuvaaja .. Meitsi, Jukka Kuisma. Tääl´t aok:sta,(tai jotai) Kiitokset: Maija, Paavo ja S.g.M:n bosse 2002 Meitsi koneen ääressä, tekemässä tätä työtä.


Lataa ppt "Tikkurila 10 The City of dreams"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google