Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuvakäsikirjoitus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuvakäsikirjoitus."— Esityksen transkriptio:

1 Kuvakäsikirjoitus

2 1. Kuva Sisältö: Sirpa ajattelee Eeroa. Toteutus:
Sirpasta lähikuva, jossa hänellä haaveileva ilme. Sirpasta lähtee ajatuskupla, jossa on Eero sydämien kera. Ympäristönä koululuokka ja Sirpan työpöytä.

3 2. Kuva Sisältö: Sirpa miettii itsekseen kuinka kiva olisi jos Eero olisi samalla rinnakkaisluokalla hänen kanssaan. Toteutus: Sirpa ajattelee samassa asennossa kuin viime kuvassa. Kuvaus läheltä ja ajatuskuplaan teksti ”Olisipa kiva jos Eero olisi samalla luokalla minun kanssani.”

4 3. Kuva Sisältö: Kellot soivat ja koulupäivä päättyy. Toteutus:
Opettaja sanoo ”Hyvää päivänjatkoa” ja oppilaat ovat jo poistuneet/poistumassa luokasta. Taustalla näkyy kello. Kuvassa näkyy luokka osittain.

5 4. Kuva Sisältö: Sirpa on ulkona Eeron luona ja kysyy ”Haluaisiko Eero kävellä hänen kanssaan kotimatkan?” Toteutus: Kuva rajattu niin että kummatkin henkilöt näkyvät hyvin kokonaan Taustalla voi näkyä hieman miljööta.

6 5. Kuva Sisältö: Eero vastaa kieltävästi. Toteutus:
Eero sanoo, että on luvannut pelata tänään jalkapalloa Terhin ja muiden kavereidensa kanssa. Lähikuva Eerosta ja Eerolla hieman surullinen ilme.

7 6. Kuva Sisältö: Sirpa sanoo ettei kieltäytyminen haittaa, mutta on mielessään vihainen ja mustasukkainen Terhille. Toteutus: Lähikuva Sirpasta, yrittää hymyillä. Sanoo ”Ettei se haittaa, pitäkää hauskaa.” Ajatuskuplassa hän ajattelee kuitenkin sitä, että ”Eero haluaa ennemmin olla Terhin kanssa kuin hänen kanssaan.”

8 7. Kuva Sisältö: Eero, Terhi ja muut kaverit pelaavat jalkapalloa.
Toteutus: Kaukaa otettu kuva, jossa on jalkapallokenttä, jossa pelaajia. Sirpa on kuvan reunassa kävelemässä kotiin, surullinen ilme kasvoillaan.

9 8. Kuva Sisältö: Tytöillä on menossa seuraavana päivänä rinnakkaisluokkien yhteinen liikuntatunti. Toteutus: Oikeaan yläkulmaan teksti, jossa lukee ”seuraavana päivänä liikuntatunnilla.” Tyttöjä juoksentelemassa ympäri liikuntasalia/ulkokenttää

10 9. Kuva Sisältö: Sirpa haukkuu selän takana tytöille Terhin vaatteita.
Toteutus: Sirpa ja kaksi kaveria kuvattuna mahasta ylöspäin. Sirpa haukkuu Terhin vaatteita. Muut tytöt nauravat.

11 10. Kuva Sisältö: Opettaja keskeyttää Sirpan ja kavereiden juoruamisen ja kysyy menisikö Sirpa toiseen joukkueeseen? Toteutus: Koko liikuntatila kuvattuna. Sirpa ja muut oppilaat näkyvät pieninä. Oppilaat jakautuneet selvästi kahteen joukkueeseen. Opettaja kysyy, ”menisikö Terhi toiseen joukkueeseen?”

12 11. Kuva Sisältö: Sirpa vastaa, että ei tule Terhin joukkueeseen vaan haluaa olla toisella puolella mieluummin. Toteutus: Kuvakulmassa keskitytään Sirpaan, mutta taustalla näkyy myös Terhi, jolla on surullinen ilme kasvoillaan. Sirpa sanoo, että ”En halua Terhin puolelle olen mieluummin, tällä puolella.”

13 12. Kuva Sisältö: Terhi miettii omassa huoneessaan illalla matikan läksyjä. Hänen ajatuksensa kuitenkin harhailevat ja hän miettii, miksi Sirpa oli hänelle niin tyly tänään koulussa? Toteutus: Yläkulmaan teksti ”Myöhemmin Terhin kotona” Terhi on kuvattu melko läheltä ja edestäpäin. Ajatuskuplaan: Miksi Sirpa oli minulle niin ilkeä tänään koulussa, enhän minä ole tehnyt sille mitään…”

14 13. Kuva Sisältö: Terhi päättää kysyä seuraavana päivänä Sirpalta, mikä häntä oikein vaivaa. Toteutus: Lähikuva Terhistä. Puhekuplaan: ” Huomenna minä kyllä selvitän, mikä Sirpaa oikein vaivaa,”

15 15. Kuva Sisältö: Terhi menee kysymään koulun pihalla Sirpalta, miksi Sirpa oli hänelle niin ilkeä eilen. Toteutus: ”Seuraavana päivänä”-teksti vasempaan yläkulmaan. Tilanne kuvattu ulkona koulunpihalla. Jossa tytöt näkyvät läheltä. Terhi seisoo Sirpan vieressä ja sanoo Sirpalle, että ”minun on pakko kysyä sinulta yksi asia.” Sirpa vastaa takaisin, että ”no kysy, mutta nopeasti, koska mulla on kiire tunnille.”

16 16. Kuva Sisältö: Terhi kysyy Sirpalta, miksi hän Sirpa ei halunnut olla hänen joukkueessaan eilen? Toteutus: Tyttöjä kuvataan läheltä. Terhi kysyy” Miksi et halunnut eilen olla minun joukkueessani?” Sirpa sanoo, että ”en pidä sinusta.”

17 17. Kuva Sisältö: Keskustelu tyttöjen kesken jatkuu. Toteutus:
Terhi kysyy ”Miksi Sirpa ei pidä hänestä ja onko hän tehnyt jotakin?” Sirpa alkaa änkyttää ”no…tuota…”

18 19. Kuva Sisältö: Sirpa tunnustaa Terhille olevansa ihastunut Eeroon. Ja mustasukkainen Terhistä. Toteutus: Sirpa jahkailee hetken, mutta myöntää sitten olevansa ihastuneensa Eeroon ja mustasukkainen Terhistä. Lähikuva Sirpasta, nolostunut ilme kasvoillaan.

19 20. Kuva Sisältö: Tytöt sopivat ja Terhi kertoo Eeron ja hänen olevan lapsuuden ystäviä. Toteutus: Yhteiskuva tytöistä. Terhi sanoo ”älä ole mustasukkainen minusta, me olemme Eeron kanssa vain hyviä ystäviä ja olemme tunteneet toisemme jo vauvasta asti.” Terhi jatkaa puhetta toisella puhekuplalla. ”Tehdäänkö sovinto?” Sirpa vastaa. ”Joo, tehdään ja anteeksi. Tytöt paiskaavat kättä ja ovat iloisia.

20 21. Kuva Sisältö: Terhi, Eero ja Sirpa pelaavat jalkapalloa yhdessä illalla muiden kanssa. Toteutus: Yläkulmaan teksti ”Myöhemmin illalla” Taas sama jalkapallokenttä kuin aiemminkin, mutta tällä kertaa myös Sirpa on mukana pelaamassa jalkapalloa. Kuvakulma saa olla sen verran läheltä, että pelaajat voi tunnistaa.


Lataa ppt "Kuvakäsikirjoitus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google