Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT"— Esityksen transkriptio:

1 VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT

2 TERVETULOA OPISKELEMAAN SUOMEN KIELTÄ
Kaikki opetus on suomen kielellä. Sinä et ole opiskelija, olet työtön. Suomen kielen opiskelusi on työvoimakoulutusta. Koulupäivän lisäksi sinun täytyy opiskella myös kotona. Kotitehtävä joka päivä on kerrata kotona koulupäivän aikana opitut asiat.

3 Koulu alkaa joka aamu kello 8.45
Tule ajoissa! Ilmoita aina opettajalle tekstiviestillä, jos olet sairas tai et tule kouluun. Tekstiviesti numeroon Jos olet paljon poissa kurssilta ja et ilmoita opettajalle, sinut voidaan poistaa kurssilta. Poissaolot tarkistetaan kerran kuukaudessa. Opettaja ei voi antaa sinulle lomaa.

4 PARKKIPAIKAT Vie autosi Aurinkorannan parkkipaikalle, joka on ilmainen. Tällöin et saa parkkisakkoa. Parkkipaikan osoite on Vanajanrannankatu

5

6 KUN OLET POISSA KOULUSTA...
Tuo aina todistus eli paperi, jossa kerrotaan, miksi olet ollut poissa. Jos sinulla on lääkäri, tuo lääkärintodistus. Jos sinulla on sosiaaliohjaajalla tai poliisilla käynti, tuo todistus.

7 Lääkärintodistus

8 TAUKO-AJAT Ensimmäinen kahvitauko on kello 10.15.-10.30.
Ruokatauko on kello Toinen kahvitauko on kello

9 OPISKELIJOIDEN TAUKOHUONE
Tauolla voit syödä tai juoda opiskelijoiden taukotilassa, pöydillä käytävässä tai mennä ulos. Jos tuot omia ruokia taukohuoneen jääkaappiin, älä jätä niitä sinne. Jääkaappi tyhjennetään aina perjantaisin kello 17. Älä roskaa tai sotke, siivoa jälkesi.

10 TUPAKOINTI JA PÄIHTEET
Vanajaveden opisto on savuton, tupakoi vain ulkona tupakkapaikalla! Päihteiden käyttö on kielletty, jos tulet kouluun päihtyneenä, sinut poistetaan kurssilta.

11 TUPAKOINTIPAIKAT

12 PUHELIMEN KÄYTTÖ Laita puhelin AINA äänettömälle koulussa
Älä käytä puhelinta kouluaikana tunneilla. Tauoilla voit käyttää puhelinta. Opettaja saa ottaa puhelimen sinulta pois tunnin ajaksi, jos käytät sitä häiritsevästi. Ilman lupaa et saa ottaa kuvia, videoita tai äänittää koulussa ollessasi.

13 KOULUVÄLINEET Saat koulun alkaessa vihon, kynän, kumin ja Suomen mestari – oppikirjan. Jatkossa ostat itse kynäsi, kumisi ja vihkosi. Suomen mestari- kirjan palautat kun kurssi loppuu takaisin opettajalle. Älä tee tehtäviä kirjaan. Tee aina tehtävät vihkoon, joka on sinun omasi.

14 ÄLÄ TEE TEHTÄVIÄ KIRJAAN Kun kurssi loppuu, opettaja ottaa kirjat takaisin. Kirjoita aina vihkoon.

15 RETKIÄ Ryhmäsi tutustuu koulutuksen aikana Hämeenlinnassa oleviin paikkoihin, kuten Setlementtiin, kirjastoon, kauppoihin ja rautatieasemaan. Retkiä järjestetään myös esimerkiksi Helsinkiin, erilaisiin museoihin ja muihin kaupunkeihin.

16

17 MUISTA AINA Olemme kaikki samanarvoisia. Arvosta ja kunnioita kaikkia.
Ole ystävällinen ja kohtelias kaikille. Ole rehellinen. Pyydä ja anna apua tarvittaessa.

18 ONNEA OPISKELUUN!


Lataa ppt "VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google