Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B."— Esityksen transkriptio:

1 Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B

2 Alkuperäinen esillepano
Alkuperäisen esillepanon visuaalinen ilme Laitoin vitriinin seinään mustalla tehdyn Diorin logon, joka on yksinkertainen sekä selkeä, mutta tyylikäs, niin kuin Dior onkin. Esillepanossa hallitsi vaalea, tummansininen sekä vaaleanpunainen värimaailma. Yritin luoda esillepanosta täyteläisen, arvokkaan ja näyttävän näköisen.

3 1. Horisontaalinen Tuotteet ovat esillepanossa vaakasuorassa
Yritin laittaa tuotteet mahdollisimman matalaksi, mutta kuitenkin sillä tavalla että tuotteet tulevat esille ja näkyvät ”asiakkaille” hyvin.

4 2. Vertikaalinen Yritin saada tuotteet korkeammalle, jätin kuitenkin osan alemmaksi jottei esillepano näyttäisi tyhjälle. Lisäsin myös ”korokkeen” alemmaksi jossa näkyy kaksi pientä purnukkaa

5 3. Symmetrinen Laitoin tuotteet sillä tavalla, että tuotteet olisivat samoilla kohdilla molemmilla puolilla. Yritin myös asetella tuotteet mahdollisimman tasaisesti vitriiniin.

6 4. Epäsymmetrinen • Yritin saada mahdollisimman paljon tuotteita vitriiniin, mutta kuitenkin siististi. • Järjestyksellä ei kuitenkaan ollut niin paljoa väliä, kuinka tuotteet vitriiniin asetteli, mutta sillä tavalla että se miellytti silmää.


Lataa ppt "Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google