Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aluksi paina kohdasta “Luo uusi käyttäjätili”

3 Lue aina kaikki ohjeenannot huolellisesti ennen kuin alat kirjoittaa. Kirjoita kohtaan ”Käyttäjätunnus” oma etunimi ja sukunimi. Kohtaan ”Sähköpostiosoite” tulee tällä hetkellä käytössä oleva sähköpostiosoitteesi.

4 Kun olet kirjoittanut käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi niin lue huolellisesti kohdan ”Vapaaehtoissopimus ja käyttöehdot” teksti. Kun olet lukenut ehdot ja hyväksyt ne niin rastita kohta ”Hyväksyn Käyttöehdot ja vapaaehtoissopimus.” Captcha kohdassa kirjoita näkemäsi kirjain/numero sarja.Ja sen jälkeen paina ”Luo uusi käyttäjätili” kohtaa.

5 Nyt sinun täytyy mennä sähköpostiisi ja avata punaiselta ristiltä tullut posti.

6 Saat tämän näköisen viestin postilaatikkoosi. Sinun täytyy painaa ylempää linkkiä että pääset jatkamaan tilin tekemistä.

7 Sähköpostin linkki tuo sinut tälle sivulle. Tätä kautta pystyt ainoastaan kirjautua vain kerran joten käy muuttamassa salasanasi heti. Paina ”Kirjaudu sisään” painiketta.

8 Kirjoita haluamasi salasanasi pyydettyyn kohtaan ja vahvista se kirjoittamalla salasanasi uudelleen alemmalle sarakkeelle.

9 Lue huolellisesti vielä uudelleen kohdan ”Vapaaehtoissopimus ja käyttöehdot” teksti. Lopuksi paina ”Tallenna” painiketta niin olet valmis.

10 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google