Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.

3 Ensimäisestä päivästä maaliskuuta koulussamme lisääntyy paljon lukevia lapsia. Se tarkoittaa, että aapinen on luettu loppuun ekaluokkalaiset perehtyvät vakaviin oppikirjoihin.

4 22. marraskuuta vuonna 1963 perustettiin lukio №17. Lukion ensimmäisenä rehtorina oli Vera Zaitseva. Vuonna 1967 Pavel Corganista tuli lukion rehtori. Hän teki valtavan panoksen koulumme kehitykseen ja toimi koulussa 29 vuotta. Koulumme nimettiin hänen kunniaksi. Viime vuonna koulu täytti 50 vuotta.

5 Alakouluun sijoittuu koko kaupunki. Se sai nimen Aurinkoinen kaupunki. Se on kaupunki, jossa elää alakoulu. Kuten muissakin kaupungeissa siinä on hallinto, joka keksii erilaisia ​​ tehtäviä, kilpailuja ja pelejä.

6 Tämän kilpailun keksi auringosen kaupungin hallinto. Siihen voi osallistua mikä tahansa tyttö. Tässä kilpailussa arvioidaan kauneutta, älykyyttä, lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä.

7 Joka vuosi koulusamme järjestetään eri aiheisia juhlia. Tämänkin juhlan keksi auringoisen kaupungin hallinto. Kaikki opiskelijat piirtäävät kuvia ja sitten niitä ripustetaan koulumme seinille. Piirustukset koristavat koulun, antavat upean näkymän koululle.

8 Tämä juhla järjestetään huhtikuussa. Me poistamme roskat, lehdet ja ruohot koulun alueelta ja lähiympäristöstä.Työn lopussa talkoihin osallistuneille annetaan pieni lahja: pala karkkia tai suklaata.

9 Tätä juhlaa vietetään maaliskuussa. Juhlan aikana ei saa ikävöidä, pitää olla iloisina. Laskiaisena syödäään lettuja ja leikitään. Juhlapäivänä voit ansaita karkkeja.

10 Tämä juhla pidetään 2. marraskuuta. Kaikki Auringoisen kaupungin asukkaat juhlivat kaupungin syntymäpäiväänsä. Kissälli- katu valmistaa ystävyysviestejä, Mestereidenkatu valmistelee koristeita ja ripustelee ne ympäri kaupunkia, ja kadun ammattilaiset valmistelevat konserttiohjelmaa. Auringoisen kaupungin hallinnolla on muuta tekemistä. Kuten sanoin auringoisessa kaupungissa on 4 katua. 1:sen luokan katu on Uudisasukkaidenkatu, toisen luokan katu on Kisällikatu, 3:nnen luokan katu on Mestareidenkatu, ja 4:nnen luokan katu on Ammattilaistenkatu.

11 Koulussamme on ihana perinne loppettaa tärkeä vaihe kouluelämässä tansseilla. Tavallisesti alakoulun tanssiaisia vietetään 29. toukokuuta ennen kesälomaa. Tänä iltana pojat ovat erittäin kohteliaita ja tytöt erittäin kauniita. Viimeisen luokan tanssiaiset pidetään kesäkuussa.


Lataa ppt "Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google