Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen latu ry Marina Tuura.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen latu ry Marina Tuura."— Esityksen transkriptio:

1 Suomen latu ry Marina Tuura

2 Organisaation toiminta ajatus
Suomen Ladun tavoite on liikuttaa Suomalaisia. Tärkein tehtävä on ulkoilumahdollisuuksien edistäminen. Toiminta on valtakunnallisesti keskusjärjestönä ja paikallisesti latuyhdistyksien tomintaa. Visio on pitää Suomalaiset mailman eniten liikkuvien kansojen joukossa. Tutkimus on osoittanut että Suomen Ladun jäsenet liikkuvat muita Suomalaisia enemmän. Tarkoitus on että Suomalaisille olisi tarjolla urheilulajeja joihin mahdollisimman monella on helppo osallistua. Suomen Ladulla on monta jäsen yhdistystä kuten esimerkiksi Vantaan Latu. Vantaan Ladulla on monta eri toimintamuotoa, kuten esimerkiksi vaellus, sauvakävely, laturetket, pyöräily vain mainitaksemme muutaman.

3 Vantaan latu ry Vantaan Laty Ry on perustettu 4.2.1965
Lajeja on monia. Aiemmin mainituiden lisäksi voi harrastaa uutta mielenkiintoista harrastusta kuten Geokätköily. Tietysti hiihto kuuluu myös lajeihin Vantaan Ladulla. Vantaan Latu, kuten myös Suomen Latu rärjestää monenlaisia tapahtumia koko perheelle. Isäinpävisin on yleensä metsäretki jossa poiketaan aina myös Bisan majalle joka on Vantaan Ladun omistuksissa. Majaa voi myös vuokrata omiin tilaisuuksiin. Vantaan Latu järjestää myös Muumihiihtoa perheen pienimille sekä monenlaista jumppaa ja muuta liikuntaa hiukan vanhemmille.

4 Suomen Ladun monet toiminnat
Suomen Ladun kauttaa pääsee moniin tapahtumiin. Suomen Latu järjestää myös avantouinti kisoja joka vuosi Vuonna 2013 on juhlavuosi jolloin Suomen Latu täyttää tammikuussa 75 vuotta. Juhlia vietetään Laukaassa avantouinniin SM kisojen yhteydessä Myös monelle tuttu Metsämörri on Suomen Ladun toimintoja. Metsämörri tominta täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Metsämörrin tarkoitus on opettaa lapsille luontokasvatusta. Metsämörriohjaajaksi pääsee vain Suomen Ladun koulutuksen käyneet.

5 Monet edut Suomen Ladulla on ollut toimintaa Oittaalla Bodomjärven rannalla Toiminta jatkuu vielä vuoden loppuun. Suomen Latu etsii parhaillaan korvaavaa paikkaa pääkaupunkiseudulta Oittaalla on toiminut myös Suomen Ladun välinevuokraus. Sieltä on saanut vuokrata monenlaisia ulkoiluun ja liikuntaan liittyviä välineitä. Esimerkiksi lapsenkantorinkka joka maksoi kesällä € viikoksi. Suomen Ladun jäsenet saavat pienen alennuksen hinnoista. Vuokralle on myös kickbikea, kajakkeja, kävelysauvo ja yms. Suomen Ladulla on myös lomaosakkeita joita voi vuokrata kohtuu hintaan. Suomen Latu järjestää monenlaisia retkiä ja matkoja

6 Lomaosakkeita vuokrataan monesti myös Ladun lehdessä Latu ja Polku.
Suomen Ladulla on myös lomaosakkeita joita voi ostaa kohtuu hintaan. Osakkeita sijaitsee Ellivuoressa sekä Kiilopäällä. Lomaosakkeita vuokrataan monesti myös Ladun lehdessä Latu ja Polku. Suomen Ladun jäsenenä saa monia muitakin etuja kuten retkiä kotimaassa sekä ulkomailla. Etuja on myös monilla yhteiskumppaneilla kuten uusimpina Sokos Hotellit sekä Radison Blu hotelli. Jäsenenä saat etua myös Retkiaittasta, Karttakeskuksesta sekä monista muista. Lisää eduista voit lukea Suomen Ladun sivuilta : Suomen Ladun tarkoitus on saada ihmiset ylös ulos ja lenkille ja mielellään hyvässä seurassa. Lisää tietoja numerosta : tai sähköposti osoitteesta :


Lataa ppt "Suomen latu ry Marina Tuura."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google